Vánoční výlohy 2026

Založil peki, 05.03.2026, 08:24:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 27 Hosté prohlíží toto téma.

peki

Citace od: cetonia25 kdy 16.04.2026, 08:14:27
Citace od: Andware (ex. ongon) kdy 16.04.2026, 06:27:56
Citace od: peki kdy 09.04.2026, 06:00:28Já budu stavět (pokud se nikdo nepřihlásí) tyto boční moduly
https://www.kostky.org/forum/index.php?msg=308293

Pool má moduly pohledové do výlohy, tam je konstrukce moduly stejná jako u ostatních. Je to nyní jasnější?

Kdyby byly ještě volné, zkusil bych na jeden model centrální kotelnu a druhý kanceláře s velínem 😁

Já už jsem se na ně hlásil pekimu, ale nereaguje, tak nevím.

Máš je mít :)
Domluv se s poolem ať to pěkně navazuje s tématikou letiště (viz SZ k tématům modulů). Konstrukce tvých modulů je jasná z obr. 1 modul je stejný jako mojí všichni ostatní. 1 modulu chybý 1 boční stěna je nahrazena pouze sloupkem -+ aby ten roh nebyl úplně ve vzduchu

toto je špatně A0 a B0 mají stejnou velikost jako jiné podzemní moduly.

toto je dobře

peki

Hardegon má na letiště ještě navíc pohledovou šířku 32 baseplate a hloubka 98 studů (není znázorněno zatím na mapě). tím se dostaneme i v nadzemní části nad podzemní moduly A0 a B0

Hardegon

Citace od: peki kdy 16.04.2026, 10:15:37Hardegon má na letiště ještě navíc pohledovou šířku 32 baseplate a hloubka 98 studů (není znázorněno zatím na mapě). tím se dostaneme i v nadzemní části nad podzemní moduly A0 a B0

OK. Beru na vědomí  ;)

peki

Ještě pro jistotu k modulu A0 a B0 co je vidět z hlavní pohledové časti výlohy. V kroužku je modul B0 a navazující modul C1.

Ano moduly A0 a B0 musejí být pohledové i z levé části výlohy, dělají v podstatě bočnici pro zakrytí podstavců. Někdy je na moduly vidět dobře (Letňany) někdy hůře OC Černý Most navazuje jiná "expozice" výlohu má pronajatý ještě někdo jiný.

Hardegon

Prosím účastníky zájezdu, aby si si odklepli účast (nikdo jiný se hlásit/registrovat nemůže)

1)Přihlaste se do aplikace

Odkaz na aplikaci zde

2)Registrujte se k nákupu (registrací se nezavazujete nakupovat)

pokud něco nefunguje pište SZ igorus/Pryb/hardegon