(Vlastní) Středověké předměstí

Založil Vysky, 28.11.2025, 14:26:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vysky

Zdravím přátelé. Rád bych prezentoval svůj model středověkého předměstí. Víceméně tak, jak byl naposledy k vidění letos v Olomouci. Ještě déle než samotná stavba, trvalo přikročení k nafocení modelu a pak hlavně odhodlání se model prezentovat a vstoupit tak mezi stavitele, jejichž kreace na těchto stránkách už roky obdivuji...
(Šířka: 1900, hloubka: 1100, výška po korouhev:750 mm.)

Hardegon

Já bych řekl že hodně dobrý MOC a skvělý začátek se tu prezentovat.  ;) Vidim tam spoustu zajímavých provedení detailů.
Cenim stavební partu na svačině. >:D

Petronel

Paráda! :o
Velmi pěkný kousek. Děkuji i za to, že nahráváš na kostky. Už to všichni trochu flákají  ;D

Stavba je opravdu povedená plná detailů, až budu mít víc času tak si to pořádně prohlédnu.

Jediné co bych snad vytknul či poradil je ta lime barva v zelených plochách. Úplně mi tam nesedí, je to takové hodně kontrastní. Ale třeba to tak vidím jen já.

Každopádně to je jen můj názor, jinak dokonalý kousek! 8)

Borun

Můj oblíbený model na posledních výstavách . Pořád je na co koukat . Pokaždé přibude něco nového . Moc pěkné! Jen tak dál !

Anatyt

šipka

Je na co se koukat. Moc povedené!

milanv

Tak tohle je podle mého gusta! Základ je hodně povedená stavba a k tomu tolik pěkných i vtipných scének - celý model úplně pulsuje životem, prostě pecka! A tomu povedená sada fotek tady na Kostkách (celek i detaily, z různých stran...)

Ano, napadá mě pár tipů do budoucna, ale to jenom protože je to tak pěkné, že to člověku okamžitě podpoří fantazii ve smyslu: "Šmarja, to je pěkné, tam by ještě šlo..." :D

Prostě parádní model a chybí mu za mě jediné: abych si ho mohl prohlédnout naživo :D
Pán na Žlutém hradě

linhi