EXPEDICE III

Založil peter, 20.03.2025, 11:41:09

Předchozí téma - Další téma

Engine a 7 Hosté prohlíží toto téma.

Expedice se zúčastním s:

jedním vozem
7 (87.5%)
s dvěma vozy
1 (12.5%)
s více vozy
0 (0%)

Celkem hlasů: 8

HD

Mne to jezdí hodně zhruba 3.6km/h.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Měch

Maximální rychlost taky 3,6km/h, ale to jen s čerstvými baterkami po rovině nebo z kopce. Pojedu na 9V. Reálně to je tak okolo 3 a v průměru na trase 2,5km/h. 5km za 2 hodiny v terénu.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peter

Citace od: PsychoWard666 kdy 02.06.2025, 05:21:46Jak už se ptal Měch, ty úchytné body na lano jsou potřeba i z boku?
Zaláží vlastně na vás. Může to pomoci se snadností vrácení vozu zpět na kola v případě převrácení, než hledat za co chytit ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

bejver

Výsledek našeho měření rychlosti v laboratorních podmínkách je lehce přes 4km/h pro obě auta. A tady už jsme zvědaví na "kdy, kde".

peter

Citace od: bejver kdy 02.06.2025, 22:43:27A tady už jsme zvědaví na "kdy, kde".
Jasně chápu. Organizační team stále pozorně sleduje počasí a snad to klapne. Bohužel od zítřka do pátečního večera budu mimo komunikační spojení. Doufám tedy, že v pátek neoznámí celodenní deště, protože za nepříznivého počásí to opravdu nemá cenu pořádat.

Nic méně, budeme si držet palce a odpověď na tvoji otázku je zde v 10:00. EXPEDICE je ODLOŽENA

Celá trasa pěšky trvá něco kolem 3 hodin, takže s vozy by jsme to do cca 17:00 měli zvládnout, ale raději počítám konec v 18:00. Jinak bude fajn, když alespoň někdo budete mít tužku a nějakou podložku, na které budete moci psát 😉
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Drtikol

super, těším se  :) Auto je nachystané a snad nám klapne počasí.

knoterdo

Tez sa my podarilo neco postavit

bejver

Díky za kdy, kde - už plánujem. Jen poprosím, bylo by možné dát start na 10:15. Případně nás nechat na konec přejímek nebo tak... vlak přijíždí zrovna v 10:02 do Holyně. Ze Smíchova to vychází úplně stejně, ostatní varianty jsou suprblbé.

Shmade

Tak já taky nakonec něco mám - upravená S2, vím plachta není úplně nejexpedičnější nástavba, ale víc jsem časově nezvládl. :)

Engine

Já se taky hlásim. Autu ještě chybí karoserie. Ale to do soboty stihnu dostavit.

Pohon zadní nápravy, motor C+ L.
Řízení Mindstorm motorem.
Naviják motor C+ M.
To všechno zapojený do C+ Technic hubu, na tom poběží Pybrick.
Ovladač vlakový C+, nebo Xbox gamepad.
Převod z 20 na 28 zubů.
Baterky 6x AA, primárně ty lipolkový nabíjecí přes USB C.

knoterdo

Nejak ukazuje počasí dazd.Pojede sa?

peter

Upřímně podle předpovědi to není dobré. Tohle není Trial a chci aby jsme si to užili a ne po celý den průběžně moknout. Navíc více než polovina trasy je po lesních cestách, které budou rozbahněné. Po celé trase vlastně není kam se schovat. Bohužel se mi to neříká snadno, ale já jsem pro přesun na jiný termín, kdy výhled bude mnohem příznivější. Věřím, že toto rozhodnutí pochopíte a o to více si to jindy užijeme.

Takže EXPEDICE JE ODLOŽENA

bejver

Ahoj.

Jasné. Viděli jsme to taky tak, asi to Prahu nemine. Počítám, že vyvineš jiné termíny s hlasováním, viď. (U nás-dopředu mohu nahodit, že jsme nepoužitelní další víkend 13.,14.)

Měch

Nevadí, těším se, že si to užijeme někdy jindy, kdy to bude víc v pohodě.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!