EXPEDICE III

Založil peter, 20.03.2025, 11:41:09

Předchozí téma - Další téma

PsychoWard666 a 1 Host prohlíží toto téma.

Expedice se zúčastním s:

jedním vozem
7 (87.5%)
s dvěma vozy
1 (12.5%)
s více vozy
0 (0%)

Celkem hlasů: 8

HD

Mne to jezdí hodně zhruba 3.6km/h.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Měch

Maximální rychlost taky 3,6km/h, ale to jen s čerstvými baterkami po rovině nebo z kopce. Pojedu na 9V. Reálně to je tak okolo 3 a v průměru na trase 2,5km/h. 5km za 2 hodiny v terénu.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peter

Citace od: PsychoWard666 kdy 02.06.2025, 05:21:46Jak už se ptal Měch, ty úchytné body na lano jsou potřeba i z boku?
Zaláží vlastně na vás. Může to pomoci se snadností vrácení vozu zpět na kola v případě převrácení, než hledat za co chytit ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

bejver

Výsledek našeho měření rychlosti v laboratorních podmínkách je lehce přes 4km/h pro obě auta. A tady už jsme zvědaví na "kdy, kde".

peter

Citace od: bejver kdy 02.06.2025, 22:43:27A tady už jsme zvědaví na "kdy, kde".
Jasně chápu. Organizační team stále pozorně sleduje počasí a snad to klapne. Bohužel od zítřka do pátečního večera budu mimo komunikační spojení. Doufám tedy, že v pátek neoznámí celodenní deště, protože za nepříznivého počásí to opravdu nemá cenu pořádat.

Nic méně, budeme si držet palce a odpověď na tvoji otázku je zde v 10:00.

Celá trasa pěšky trvá něco kolem 3 hodin, takže s vozy by jsme to do cca 17:00 měli zvládnout, ale raději počítám konec v 18:00. Jinak bude fajn, když alespoň někdo budete mít tužku a nějakou podložku, na které budete moci psát 😉
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Drtikol

super, těším se  :) Auto je nachystané a snad nám klapne počasí.

knoterdo

Tez sa my podarilo neco postavit

bejver

Díky za kdy, kde - už plánujem. Jen poprosím, bylo by možné dát start na 10:15. Případně nás nechat na konec přejímek nebo tak... vlak přijíždí zrovna v 10:02 do Holyně. Ze Smíchova to vychází úplně stejně, ostatní varianty jsou suprblbé.

Shmade

Tak já taky nakonec něco mám - upravená S2, vím plachta není úplně nejexpedičnější nástavba, ale víc jsem časově nezvládl. :)

Engine

Já se taky hlásim. Autu ještě chybí karoserie. Ale to do soboty stihnu dostavit.

Pohon zadní nápravy, motor C+ L.
Řízení Mindstorm motorem.
Naviják motor C+ M.
To všechno zapojený do C+ Technic hubu, na tom poběží Pybrick.
Ovladač vlakový C+, nebo Xbox gamepad.
Převod z 20 na 28 zubů.
Baterky 6x AA, primárně ty lipolkový nabíjecí přes USB C.