Výloha k propagaci nové řady F1

Založil peki, 08.11.2024, 15:55:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hacislav

závod F1 by Emil  Emilovič, on Flickr

instalace F1 - Černý most by Emil  Emilovič, on Flickr

První vlna fotek.
Ještě bude řada fotek (zejména detailů) co jsem fotil mobilem.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Daniel

Tohoto projektu jsem se odmítl zúčastnit, protože mi přišlo dost nudné udělat nějakou garáž, do které stejně nebude vidět ;D  .
Ale když vidím výsledek, tak musím uznat, že některé stáje jsou hodně vymazlené a jako celek to vypadá velmi dobře (obzvlášť v takovém šíleném čase, co na to nakonec byl). Pěkná práce! ;)

Foton

Všechno je tam boží!
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

peki

Citace od: Hacislav kdy 14.03.2025, 01:06:23První vlna fotek.
Ještě bude řada fotek (zejména detailů) co jsem fotil mobilem.

Krásné fotky,poprosím "média tým"+ Mirka aby s tím naložili na soc. sítích

Hacislav

Red Bull by Emil  Emilovič, on Flickr

Během včerejšího večera a dneška jsem do obou galerii přidal dost fotek.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

sharkabrick

Nic co by nás překvapilo...Výloha má úspěch :) Přišla mi soukromě do zprávy reakce na výlohu od kamarádky:

"Je to bozi! Celá ta stavba. Tolik lidí co se u ní zastavovali!"

peter

Nikde jsem to nenašel, tak se optám přímo. Jak dlouho to bude v CČM a kdy a na jak dlouho se to přesune do těch Letňan? Díky
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peki

Citace od: peter kdy 20.03.2025, 11:16:45Nikde jsem to nenašel, tak se optám přímo. Jak dlouho to bude v CČM a kdy a na jak dlouho se to přesune do těch Letňan? Díky

Zatím mám potvrzeno začátkem května přesun. Musím ještě domluvit logistiku. 1.5 je čtvrtek a státní svátek takže nejdříve v týdnu od 5.5.2025

Na jak dlouho zatím nevím. Asi přes prázdniny.

Kromě přesunu by mnělo dojít i ke kompletní doinstalaci druhého patra.

peki

K F1 běží/běželo několik dalších projektíků, kterých se účastni členové kostek. Nebudu zakládat další vlákno hodím tedy sem.

1) příprava globální (opravdu centrální) reklamy na F1 (LEGO Dánsko)
2) výloha pro OC Praha (Lego ČR)
3) spolupráce s LEGO a youtubery (Lego ČR)
4) spolupráce s LEGO na propagaci setů F1 v obchodních centrech (Lego ČR)

peki

3) spolupráce s LEGO a youtubery (Lego ČR)

cílem bylo připravit dráhu pro prezentaci setů F1, s možností doplnit o nějakou Lego stavbu charakterizující daný závod.

peki

1) příprava globální (opravdu centrální) reklamy na F1 (LEGO Dánsko).

Dráha se stavěla (pomocí agentury) v prosinci 2024. Je součástí reklamního spotu na F1 speed champions. Viděl jsem jí párkrát v TV (jsou tam i závodníci F1 a drží v ruce auta). Reklama v jiném formátu běží např. i OC Bambule Černý most.

Stavěla se poměrně velká (obří dráha typu tobogán) Hardegon stavěl tribunu a garáže pro dojezd formulí. Já jsem dodával materiál na lego zeleň při dojezdu ke garážím.

Stimpi

To bylo použito pro natáčení té reklamy která aktuálně běží? Jestli ano, tak to je docela mazec, dnes už se většina podobnách reklam řeší přes VFX.

peki

Citace od: Stimpi kdy 25.03.2025, 14:34:58To bylo použito pro natáčení té reklamy která aktuálně běží? Jestli ano, tak to je docela mazec, dnes už se většina podobnách reklam řeší přes VFX.

Ano - bylo použito pro natáčení té reklamy která aktuálně běží.

Ono když je to postavený tak je to zase trochu jiný diskuse, než když sedíš nad neurčitým zadáním s dotazem jestli je toto nebo toto možný.

Stimpi

Borun

Citace od: peki kdy 25.03.2025, 14:30:191) příprava globální (opravdu centrální) reklamy na F1 (LEGO Dánsko).

Dráha se stavěla (pomocí agentury) v prosinci 2024. Je součástí reklamního spotu na F1 speed champions. Viděl jsem jí párkrát v TV (jsou tam i závodníci F1 a drží v ruce auta). Reklama v jiném formátu běží např. i OC Bambule Černý most.

Stavěla se poměrně velká (obří dráha typu tobogán) Hardegon stavěl tribunu a garáže pro dojezd formulí. Já jsem dodával materiál na lego zeleň při dojezdu ke garážím.
Musím se trošku pochlubit. V té reklamě F1 o které mluvíš hraje i malý kluk na vozíku. Můj synovec. Natáčelo se loni v Praze. Těch reklam bude víc.

peter

Od mého stolu pak vzešly modely psa s vlajkou, špagetový vulkán a duplo donut. Konkrétně pak ještě přímo ode mne byl přístav s jachtama ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hardegon

Koukám, že to byl asi další společný projekt  >:D

Já tam mam dojezdovou zónu s pit stopem a akvárko.

peki

Tyto věci mám připravené do aukce kostek :)

Ty v tom červeném rámečku :) Obsahy pořadačů jsou Hardegona :)

peki

Stimpi

milanv

To je prostě super! Místo jen vyrábění reklam, co by šlo levněji digitálně, je skutečně akce pro děti a ony si mohou skutečně hrát. I když je mi jasné, že zároveň nějak pro video ve stylu "teď všichni veliký rámus!", ale stejně. Tohle je Lego a tohle má být Lego.
Pán na Žlutém hradě

peki

Citace od: milanv kdy 26.03.2025, 16:50:30To je prostě super! Místo jen vyrábění reklam, co by šlo levněji digitálně, je skutečně akce pro děti a ony si mohou skutečně hrát. I když je mi jasné, že zároveň nějak pro video ve stylu "teď všichni veliký rámus!", ale stejně. Tohle je Lego a tohle má být Lego.

A je fajn že jsme u toho mohli (jako kostky) nějakým způsobem být.

Stimpi

To je opravdu mega projekt, fakt paráda.

peki

Okolo 4.4 by mněla být distribuována odměna stavitelům:
Stimpi
Izabella
Borun
Vasyk
Hardegon
Sharkabrick

Ostatní cestou peki/přes Prahu, dám vědět až mi dorazí a budou v Praze)

Hardegon

Citace od: peki kdy 03.04.2025, 11:15:46Okolo 4.4 by mněla být distribuována odměna stavitelům:
Stimpi
Izabella
Borun
Vasyk
Hardegon
Sharkabrick

Vřelé díky  ;)

Stimpi

Borun

Citace od: peki kdy 03.04.2025, 11:15:46Okolo 4.4 by mněla být distribuována odměna stavitelům:
Stimpi
Izabella
Borun
Vasyk
Hardegon
Sharkabrick

Díky

peki

Dodávka setů dnes dorazila. Pokud bude vše OK vezmu příští týden do Prahy. Dám pak info

Stimpi

Ke me take dorazila. Jeste jednou dekuju.

Hardegon