CMF - Collectible Minifigures 2018

Založil papluh, 11.11.2017, 15:30:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

papluh

Určite sa niektorí potešia aj "potešia", ale ďalšia séria CMF sú naozaj LEGO Batman Movie séria 2

Nebudem sem dávať obrázok, lebo  ...
tak len slovom
ale kto hľadá, nájde  >:D

1 - Harley v bielom disco obleku na korčuliach, ala 70922-1: The Joker Manor
2 - Alfred v bielom disco obleku s gitarou, ala 70922-1: The Joker Manor
3 - Clock King
4 - Hugo Strange
5 - Batman s chvostom morskej panny a trojzubcom :D
6 - Plážový Batman s delfínom
7 - Plážový Joker s nafukovacím kolesom
8 - Plážový Robin s magnetofónom
9 - Plážová Batgirl so surfom (žiadne bikiny, ale neoprén  8) )
10 - Plážový Alfred v starodávnych telových písikovch plavkách
11 - Batman fanúšik
12 - Killer Moth
13 - Wonder Twins Jayna
14 - Wonder Twins Zan
15 - Apache Chief
16 - Jor-El
17 - General Zod
18 - Blight
19 - Black Canary
20 - Black Vulcan

havlik.jakub666

OK Jor-El a hlavně Black Canary jsou must have pro každého fanouška komiksů
LEGO forever

papluh

Inak, výhrou celej sady sú asi práve Jor-El a General Zod s výzorom podľa starých Superman filmov.

Kuba

Chysta se i neaka normalni serie jeste?   ;)

papluh

Hej, hovorí sa že v 2018 je jedna normálna a má byť kostýmová, niečo ako bola strašidelná kedysi.

A potom ešte jedna licencovaná, pravdepodobne Harry Potter či ako sa bude volať ten nový film...

Inak figúrka 18. nieje Blight ale Doctor Phosphorus http://lego.wikia.com/wiki/Doctor_Phosphorus

Mr. Cube

18. série by měla být v dubnu a obsahovat by měla 17 minifigů.

papluh

papluh

Séria 18 má byť tematická - narodeninová s viacerými kostýmami, 17 figúrok podľa krabice z katalógu aj keď je to predbežný obrázok.
Na nete koľujú nejaké zoznamy že čo by tam malo byť a možno budú pravdivé pretože ...

niekto mi pošepol, že srbský (.rs) obchod Dexy Co si na prvú stránku na reklamný banner na "Skockana Sreda" prilepil 4 figúrky ktoré vyzerajú ako CMF a sedeli by na tie popisy  >:D
Ale dlho to tam nebude  ;)

edit.
ako som predpokladal už to zmizlo, ale reddit si pamätá
;)

Promobrick sa netrápi https://www.promobricks.de/lego-minifiguren-71021-sammelserie-18-erstes-bild-ist-da/51818

Mr. Cube

papluh: ...už jsou k vidění, je to teda pořádný kostýmový mix, ale jedna figurka určitě potěší i fanoušky starších CITY setů :)

Hardegon

Anatyt

Parádna séria! Ďakujeme TLC!

VocucBat

Velmi hravé nápady, moc se mi to líbí. Je to takové netradičně pojaté, ale mnohem lepší než monster serie.

danyboy

Drobuliatko

Mila seria. ;) Niet tomu moc co vytknut.

STARHAWK

Pockam na dracika alebo intro 20% zlavu co bola v Tesco na niektore CMF a kupim hned draka a velky dortik (este musim najst vhodnu sstripterku do dortiku)
Ostatne je pekne na pohlad ale nijak moc vyuzitelne zatial takze si pockam na vypredaje a ako vzdy kupim aspo 1 z kazdeho.

papluh

Kuba

Božíííí  >:D

Naposledy jsem kupoval celou serii simpsny, nyní to konečně stojí za to, to koupit všechno...

A kovboje a kaktusy klidně ve vícech kusech. Kaktusu vyměnit nohy za brick a hlavu za zelenou hlavu, a mám super kaktusy do dalšího MOC westernu :)

Izabella08

Opravdu bez výhrad...ano, božííí :P

Villa Legina

Nádherné a čerstvé, je v tom jemnocit, navyše kultový policajt zo setu 600 mňam.

papluh

papluh

Recenzia série 18
Vyzerá to tak, že fáma o jednom policajtovi na škatulu je pravdivá. Takže to budú zas vykradnutí a za pálky ...
https://www.thebrickfan.com/lego-collectible-minifigures-series-18-71021-review/

leganie

Vážení fanoušci, sběratelé a stavitelé,

výrobce nám připravil tentokráte - pro někoho - nemilé překvapení. Minifigurky 71021 - minifigurka klasického policisty je v kartonu pouze 1x (čímž se stává velmi vzácnou). 

Níže složení boxu:

Sloní dívka x3
LEGO Brick Suit Guy x5
LEGO Brick Suit Girl x5
Party Klaun x3
Firework Guy x4
Dívka narozeninové party x3
Dragon Suit Guy x4
Klasický policista x1
Spider Suit Boy x4
Narozeninový dort Guy x4
Cactus Girl x3
Kočičí kostýmy Dívka x3
Závodní auto Guy x3
Květinová dívka x4
Cowboy Costume Guy x4
Narozeninový pár Boy x3
Unicorn Guy x4
Leganie

Ooopko

...vidím, že ten klasický policajt už nie je ani na obrázku. Takto asi bude vyzerať väčšina zbierok...

Anatyt

skywalker007

Tak to je super zpráva,že policajtů bude tak málo,alespoň budou drazí a vzácní.

Chairudo

Citace od: skywalker007 kdy 11.03.2018, 12:46:53

Řekne pouze člověk, který s nimi chce obchodovat ;D

Jinak je to taková úplně obyč figurka, kromě nostalgie nevím proč by ji lidé chtěli a na nostalgii jich myslím bude dost.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Villa Legina

Citace od: leganie kdy 10.03.2018, 21:25:33
Vážení fanoušci, sběratelé a stavitelé...výrobce nám připravil tentokráte - pro někoho - nemilé překvapení. Minifigurky 71021 - minifigurka klasického policisty je v kartonu pouze 1x (čímž se stává velmi vzácnou). 

Viď môj koment 27.1.2018

A potom sa niektorí tu čudujú, prečo sa s Legom niekedy jedujem. Na tohto policajta som sa tešila a teraz budem musieť kalkulovať X času navyše na pracné vystávanie a dohľadávanie v predajni. Originál remake to samozrejme nie je, lebo originál mal na torze nie print ale sticker, pre mňa je dôležité hlavne to, čo drží v ruke a celkovo.

Zaujímavé, deťom a ich rodičom je úplne jedno či vyjde taká alebo onaká figúrka, ale ja zberateľ, ktorého ma tu chytráci permanentne odkazujú, že o mňa ako zákazníka sa TLC netrhá, tak takejto schválnosti sa mi od výrobcu dostáva odmeny.

Je to extra daň za AFOL-stvo, s ktorou TLC kalkuluje na istotu. Čert aby to zobral, keby pre mňa vtedy ako dieťa nebolo Lego také vzácne a nedostupné (ako dieťa som vlastnila cca len 30 setov), nemusím sa dnes naháňať za poondiatou figúrkou.

skywalker007

Citace od: Chairudo kdy 11.03.2018, 12:58:46
Citace od: skywalker007 kdy 11.03.2018, 12:46:53

Řekne pouze člověk, který s nimi chce obchodovat ;D

Jinak je to taková úplně obyč figurka, kromě nostalgie nevím proč by ji lidé chtěli a na nostalgii jich myslím bude dost.

To já si jich spíše koupím třeba 5 nebo 10 a nechám si je jako investici. Abych na tom něco vydělal,tak to mi za to nestojí stejně bude stát cca 150 kč na BL,takže to nemá smysl prodávat hned.

Ondrej

Citace od: skywalker007 kdy 11.03.2018, 14:14:05
To já si jich spíše koupím třeba 5 nebo 10 a nechám si je jako investici. Abych na tom něco vidělal,tak to mi za to nestojí stejně bude stát cca 150 kč na BL,takže to nemá smysl prodávat hned.

Investoval bych spíše do kurzů pravopisu...

MLT