Jak starý je váš nejstarší katalog?

Založil Radical, 16.06.2005, 13:54:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radical

Tak sem se jednou hrabal v supleti s lego katalogama alegoakcema a zaujal me katalog s roku 1982. Je to hodne stary? Ma to nejakou zberatelskou hodnotu? A jak strarý je ten vas nejstarší katalog?

Ps>Mozna by se z toho dala udelat anketa 8)
Old lego , good lego.

Mates

Panther

No u mě je to s katalogama špatný.  :(  Nejstarší katalog mám z roku 2002. Zatím se mi nedaří sehnat jakýkoliv starší. Snad časem.  ;)

Police collector

Terminated.

Micho

Môžeme Ti veriť? Daj foto katalógu s Tvojím menom. Nič v zlom.

Police collector

To asi nepůjde. a) Nevím jak to vyfotit (BT set se mi potento)
                         b) je u babičky 
                         c) otázka je jestli ještě...

Ale loni tam v krabici pod postelí byl. Otázka je jestli je celý,anebo jen torzo. Jinak jsem to míval svázané-slepené izolepou, všechny možné. Zkusím zapátrat. Teď se mi tu válí akorát nějaké 1998-2003, ale býval tu i 1992 a staré kusy-jen jestli nejsou taky pryč. Dokonce jsem měl i ratitku - české katalogy z dob totáče ! Světlo a zvuk oživí vaše město legoland... 
Terminated.

peter

Mým nejstarším katalogem, je "minikatalog" z roku 1980. Klasický katalog mám nejstarší z roku 1985, který je dokonce česky.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Teddy Bear

mam katalog z roku 1991 (ale pak az z roku 1997)
Buďte sami sebou!!!

myth

Najstarší mám z 2005. Boli aj staršie, ale ako som už písal, v Dark Ages som ich vyhodil  :'( .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

A ja som si myslel, že som najhorší... :'(
Ale mám aj katalóg z r.2004. :)

myth

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Nič si z toho nerob! Staré katalógy sa síce v obchode nedajú kúpiť, ale čo je dôležitejšie - ešte sa (zatiaľ) dajú kúpiť legové kocky. :D Keď to tak nebude, tak potom to len bude  :'( :'( :'(

muzzo

Jindroush

1976 (abych zas neměl něco extra  ;D)

Na obranu ale musím uvést, že byl skutečně v mojí stavebnici, tj. není dokoupený později na BL/Ebay apod.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Já mám od roku 1980 všechny až do začátku 90. let. Pak trochu mezera a zase všechny.

stepan

Já mám nejstarší 1987, pak 1988, 1990, od 1995 už mám všechny. :) :D

Radical

Tak vidim ze mate i starsi nezli ja. :'( :'( :'( :'( :'(
Old lego , good lego.

franta

Nejstarší katalog mám z roku 1976. rodinka na obálce je kouzelná.

Panther

Citace od: Radical kdy 17.06.2005, 18:02:51
Tak vidim ze mate i starsi nezli ja. :'( :'( :'( :'( :'(

Z toho si nic nedělej, to není ještě tak hrozné. Když to tady tak čtu, tak mám úplně regulérní katalogovou depresi.  :-[   ;D

KLF

Ja mam katalogy niekdedy zo 70tych rokov...
Terminated.

Bryan

abych se taky pochlobil můj nejstarší je z roku 1999  ;D

Flat

Tak abych se taky pochlubil, nejstarší je z r. 73 v němčině, z roku 86 je kombinace ruština/čeština/rumunština a z roku 92 už čistě český.

edward193

Moj najstarsi katalog je z roku 1988, potom prvy cesky mam z roku 1992 a prvy slovensky z r. 1994. Vela katalogov mam vo viacerych exemplaroch, keby niekto chcel vymenit... Presny zoznam momentalne nemam, lebo som mimo domova...

tazzy

muj nejstarsi je z r. 1996 (starsi bych asi ani mit nemohl byly mi 4)
ale pro prvni jsem si sam zasel do obchodu az v roce 2000 to uz to rodice nebavilo pro nej porad chodit... >:D

Robbed

94... ale to asi není moc starý  :-\

Tomášek

Muj nejstarsi je 2003 ale asi si od kamosa koupim 1992,1994,1995 a 1997. Jakou byste me doporucili cenu ?
Procházím DARK AGE.

J_BOB

najstarsie katalogy: 1988, 1990. potom dlllllhaaaa prestavka, 1997 a od 2000 po 2006  :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

zakm

mam vyrobeny z roku 1985 , 1987 , dlha medzera od znameho 1993 a potom normalne z roku 1994 , 1999 , 2001, 2003 ,2004 ,2005 a bol som narodeny v roku 1992  ;D to je žúžo .
No len asi v roku 2003 mi mamina omylom vyhodila 1993 a 1998 a 2000 a2002 :'( :'( :'(
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

J_BOB

ja som tiez z roku 1992...a povod katalogu ktory je odomna o 4 roky starsi mi ostava zahadou  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Hansel

Můj nestarší je z devadesátého prvního, to mi byly čtyři roky. Pak 1992 (úžasná obálka :)), 1993, pak nic nic nic, 1998, nic nic, 2001, nic nic, současnost.
Všechny je mám ale v jednom salátu, jak jimi pořád listuji. Jako malý jsem tím byl schopný trávit hodiny :D Nejen jako malý ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)