Jednoměsíční výstava v obchodním centru v Praze (září)

Založil peki, 20.06.2013, 14:49:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Jednalo by se o obdobnou akci jako byla v Liberci info zde. Je to akce pod patronací Lega v ČR. Vitriny a termín bych ještě upřesnil. Akce se kryje s termínem  (29.8. a konci 30.9.) na Lipně. Proto jsem zatím nic nesliboval.

Vzhledem k tomu, že budou prázdniny a někteří by mohli mít volno jiní již začali s přípravami na Lipno 2014 mohlo by se přeci jenom podařit dám něco dohromady. Zájem je o MOC a dioramata  (třeba nějaká bitva) z továrních setů.

Kdo by měl zájem se zúčastnit. Předpokládám uhrazení nějakých nákladů na dopravu a odměnu v podobě Lego setu v ceně +- 1 500 Kč.

Praha - ideální pro AFOLy z Prahy a okolí

peter

Ví se, kde v Praze by se to mělo odehrát? Praha je totiž docela široký pojem.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

waf

Já bych se rád přidal, ale nemám moc zkušeností. Třeba bych mohl přispět nějakými stavbami do městského/vláčkového diorama. Jednotlivé stavby zvládnu, ale vůbec neumím jejich zasazení do prostředí jako vytvoření zeleně apod...

peki

Citace od: peter kdy 20.06.2013, 15:48:04
Ví se, kde v Praze by se to mělo odehrát? Praha je totiž docela široký pojem.

Zjistím:
----------------------
GALERIE FENIX
----------------------
určitě to není tajný  ;)

bubutymmy

Takže Sparkys dárky, Pompo, nebo snad dokonce Erotic City?  :-*

Mě napadla jedna věc, kdyžtak omluvte bažanta ... když se zmiňuje dioráma z továrních setů, mohl bych třeba založit hradní bitvu kolem šachů , který mi přijdou jako zajímavá věc k vidění.
A vedle a za bych návazně nějak naaranžoval  King's Castle a třeba i Medieval Market Village

A pak okolo nějaké posily, případně i základnu druhé strany. Z hradů mám pak různé směsky z různých epoch, ale asi by bylo lepší zachovat jen konflikt dvou stran, čili Lion Knights v. Dragon Knights

peki

Citace od: bubutymmy kdy 20.06.2013, 23:54:08
Takže Sparkys dárky, Pompo, nebo snad dokonce Erotic City?  :-*

Mě napadla jedna věc, kdyžtak omluvte bažanta ...

Na hodnosti si tu nikdo nehraje  ;) Zkus to dát dohromady a poslat obrázek. Bylo by fajn pokud bychom mohli pomoci s akcí, na druhou stranu jsme ještě na Lipně = je to příležitost pro NOVÉ posily  ;D

Tomtombuy

Já se hlásím - Castle (či jiné) diorama z továrních setů bych byl schopný dát dohromady. Jsem z Prahy.
Některé moje sety zde:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=41191.0
či zde:
http://www.brickset.com/search/?owned=1

peki

Matošo

Mohl bych zapůjčit svoje piráty.
Předpokládám, že bude zájem hlavně o novější ročníky - 2009, Imperial flagship a případně doplněné Černou Perlou a Sv. Annou z PotC...

Případně můžeme doplnit i staršími loděmi (6285, 6286).

blackhawk

Pokuď by se jednalo o tovární sety tak by to šlo.

peki

Citace od: blackhawk kdy 23.06.2013, 09:36:09
Pokuď by se jednalo o tovární sety tak by to šlo.

Nejde primárně o to vyrovnat tovární sety do řady jako "na poličku". Je potřeba projevit trochu invence a udělat nějaké diorámatko scénku.

Thrawn

Také mohu zapůjčit plně vybavenou Imperial Flagship (děla po obou stranách), pod vlajkou guvernéra Broadsida. Tzn., ne Woodhousovi červenokabátníci, ale modrokabátníci.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Aki

Pro představu jak vypadá diorama z továrních setů:
batman, hvězdné války, podmořský svět, nebo piráti. Vše z první výstavy Kostek ve Svitavách.  8)
Pokud to tedy chápu, tak nejprve se hledá někdo kdo takové diorama postaví! Pak teprve, podle toho zda onomu staviteli bude něco chybět, mu můžete nabízet své sety.
Zeptám se tedy za Pekiho:
Je zde někdo kdo postaví diorama z továrních setů?
Castle - Tomtombuy ?
Piráti - Matošo ?

peki

Citace od: Aki kdy 23.06.2013, 11:43:34

Zeptám se tedy za Pekiho:
Je zde někdo kdo postaví diorama z továrních setů?

Na to samé se ptám také  ;D Věřím že ANO.

Tomtombuy

FilipS

Rád se připojím.
V tom termínu už určitě budu mít postaveného Mazaného králíčka, poté můžu ještě poskytnout micro M:tronskou základnu a současně mám rozdělaný Geek room 2.0 -taky předpokládám, že bude tou dobou hotový.

tomas.

Chystám se postavit doupě želváku (velikost 48x48) - inspirací bude set 79103 a seriály.
Želváci budou odpočívat, zatímco na povrchu se už bude blížit Trhač s klanem Foot.  ;)
Pokud se ke mně LB dostane do zhruba 15. 8., tak bych to do termínu stihl.
Když bude zájem, rád se zúčastnim.

znouzectnost

Přivezu JonhyhoNXT http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=40377.0

a můžu přibalit pár továrních space setů, ale je to všechno oldschool  ;)
Stačí si vybrat rod a množství.

MÍLA

bude nějaké City ? do prahy to není tak daleko.

JacobŠtr

Jsem začátečník na tomto serveru a chtěl bych se zeptat jestli bych na tuto výstavu mohl přinést model McDonaldu o rozloze 48 na 48. Jednalo by se o detailně zpracované MOC dioráma. Dokončím ho tak do 1 max. 2 týdnů pak zašlu foto. Šlo by to???
;) ;) ;) :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :)

peki

JacobŠtr

Mám sic jen 13 let, ale mám vyvinutou fantazii ;)Doufám že to tomuto fóru nevadí :) Foto samozřejmě dodám včas a když řeknete že to není nic moc, nevadí, já naštvaný nebudu... ;) ;) ;)

jajir

Ahoj,

rad bych se optal jake jsou maximalni rozmery pro pripadnou krajinku, prave stavim krajinku na plose 0.75 x 1.5 metru. Byl by o neco takoveho zajem? Dal bych se rad optal jak jsou vystavovane sety zajisteny pred kradezi, poskozenim a jak se resi jejich pojisteni.

dik Jajir

Ryxe

Mohu nabídnout svou pirátskou loď http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=42188.0. S FilipSovým mazaným králíčkem by mohlo vzniknout malé bitevní diorámko, kdyby tedy souhlasil.

FilipS

Citace od: Ryxe kdy 23.07.2013, 17:06:27
Mohu nabídnout svou pirátskou loď http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=42188.0. S FilipSovým mazaným králíčkem by mohlo vzniknout malé bitevní diorámko, kdyby tedy souhlasil.
Určitě, to bude fajn, aspoň nebude moje loď rozstřelená bezdůvodně. :)

peki

Akce je bohužel zrušena, ze strany obchodního centra.