(Vlastní) Soukromý hrádek pana Romči Kabašty

Založil danyboy, 13.04.2013, 16:06:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

danyboy

Má stavební horečka pořád trvá. Rozhodl jsem se postavit další prozatím ještě malé dílko.
Bude se jednat o malý hrádek bohatého občana Království Zlaté Koruny.
Prozatím je postavena říčka  s loďkou, ostrůvek, část skály a malá žlutá podstava nad kterou bude stát hrádek.
Do další práce se pustím až mi z Aukra dorazí kostky na stavbu.

Zde foto:

danyboy

ještě jedna fotečka:

FilipS

K říčce nemám nejmenší námitky, těším se, jak se vyvrbí hrádek.

danyboy

Citace od: FilipS kdy 13.04.2013, 16:12:16
K říčce nemám nejmenší námitky, těším se, jak se vyvrbí hrádek.

Snad dobře, mimochodem ten rybář je Romčův syn.  ;D

Futurion

Líbí se mi ponoření loďky ve vodě, pěkně uděláno.

danyboy

Skála už je skoro hotová.  :)

germik

Vidím že napojení řeky a skály řešíš jako já ;D
Vypadá to zatím suprově, hlavně ta loďka ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

danyboy

Citace od: germik kdy 13.04.2013, 18:05:28
Vidím že napojení řeky a skály řešíš jako já ;D
Vypadá to zatím suprově, hlavně ta loďka ;)

Upgrade 3.
No nevím, nevím ta hradba mi s tou chaloupkou nějak nesedí.
No posuďte sami, když tak bych hradbu postavil novou.

germik

Tu chaloupku bych určitě nedával na zem, ale až na jedno patro hradby ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

danyboy

Citace od: germik kdy 14.04.2013, 13:37:41
Tu chaloupku bych určitě nedával na zem, ale až na jedno patro hradby ;)

Tak jo. Já udělal další chaloupku ta je na hradbě čili dám i tu první na hradbu.  ;)

Colonel32

Takhle to dopadá, když lidé staví metodou "co by hezky vypadalo?" a ne "co by dávalo smysl?"...

Izmael10

Citace od: Colonel32 kdy 14.04.2013, 14:03:00
Takhle to dopadá, když lidé staví metodou "co by hezky vypadalo?" a ne "co by dávalo smysl?"...

Ani tvoje hrady nie sú moc reálne.  ::)

Futurion

A já si myslel, že stavět z Lega má být zábava a zhmotnění fantazie, ne stavební inženýrství.

Colonel32

Citace od: Izmael10 kdy 14.04.2013, 14:04:42
Ani tvoje hrady nie sú moc reálne.  ::)

To je uraženecký blábol.

Moje jsou relativně realistické po stránce konstrukce hradu. Hlavním problémem je barva. Pokud by ale hrad byl stavěn ze sopečných vyvřelin, klidně by mohl být být černý. Pokud by byly bývaly nastaly sopečné výbuchy v místech, kde se stavěly hrady v dobách, kdy se hrady stavěly, klidně mohly být hrady černé.

Na druhou stranu, umístit hrázděný segment do bloku jinak masivního opevnění je z konstrukčního hlediska naprostý nesmysl.

Haldir

Citace od: Futurion kdy 14.04.2013, 16:48:40
A já si myslel, že stavět z Lega má být zábava a zhmotnění fantazie, ne stavební inženýrství.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Colonel32

Citace od: Futurion kdy 14.04.2013, 16:48:40

To počítačové hry taky, a pak to dopadá tak, že hlavní postava Assasin's Creedu vyleze na vršek katedrály, ale ne na strom....

danyboy

Kucí nechte už těch hádek. Ať má Colonel jakoukoli armádu.
Řeší se tu má nerealistika.

danyboy

Citace od: Colonel32 kdy 14.04.2013, 14:03:00

Lepší:

Colonel32

Mezi těmi dvěmi budovami by asi z venku také byla spíše kamenná zeď na vnějším obvodu, uvnitř už by dřevěné zábradlí mohlo zůstat.

Mtron

Citace od: danyboy2127 kdy 14.04.2013, 17:33:10

Stav podle sebe, ne podle Colonela. Já osobně u stavby hodnotím nápad, zpracování. Nikoliv zda to vychází z reálného podkladu, či zda je to všechno dle ,,ehm stavitelských norem". Každopádně se mi stavba líbí. Těším se na další pokračování. Je to dobře propracované. Na malém kousku pěkná stavba a nápad.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

FilipS

Citace od: Mtron kdy 14.04.2013, 19:03:21
Stav podle sebe, ne podle Colonela. Já osobně u stavby hodnotím nápad, zpracování. Nikoliv zda to vychází z reálného podkladu, či zda je to všechno dle ,,ehm stavitelských norem". Každopádně se mi stavba líbí. Těším se na další pokračování. Je to dobře propracované. Na malém kousku pěkná stavba a nápad.
Souhlas. Dost sem na poslední fotce koukal, jak si si osvojil pokročilý techniky jako okno, nebo spodek červený střechy z bricks curved.

danyboy

Citace od: danyboy2127 kdy 14.04.2013, 17:33:10

Díky, jak se zdá dneska už se stavěním končím. Začínám uklízet spoušť co jsem po sobě nechal.
Pokračovat budu zřejmě zítra po škole.  Pokud by mi vyšla koupě kostek na aukru,
začnu rozmnožovat krajinu a pokusím se tuto stavbu spojit s Black Falconskou strážní věží http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=41340.0 a udělat z toho jeden velký MOC.

danyboy

Citace od: FilipS kdy 14.04.2013, 19:23:39
Souhlas. Dost sem na poslední fotce koukal, jak si si osvojil pokročilý techniky jako okno, nebo spodek červený střechy z bricks curved.

Střechu jsem ještě vylepšil:

tomas.

Taky se mi líbí ta střecha s bricks curved.

Citace od: danyboy2127 kdy 14.04.2013, 19:25:13
Pokud by mi vyšla koupě kostek na aukru...
A když to celkově propočítáš (kvalita, množství, cena) - je to pořád lepší než na BL?

danyboy

Citace od: tomas. kdy 14.04.2013, 22:23:01
Taky se mi líbí ta střecha s bricks curved.

Citace od: danyboy2127 kdy 14.04.2013, 19:25:13
Pokud by mi vyšla koupě kostek na aukru...
A když to celkově propočítáš (kvalita, množství, cena) - je to pořád lepší než na BL?

To u vidím až za jakou cenu to vyaukčním.

danyboy

Ani Hrádek nebyl dokončen a já už řeším spojení mezi Věží a hradem.  ;D

Izmael10

danyboy

Citace od: Izmael10 kdy 15.04.2013, 20:37:28
Bude to spojené aj pomocou hradby?

To ne. Je to jen spojeno říčkou a krajinou.  ;)

Togaran

Pěknej středověkej výjev :)
Moc se mi líbí krajina, skála a detaily hrádku. Držím palce ať tě nic neodradí a rozvíjíš se ty i tvoje království  ;)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

danyboy

Citace od: Togaran kdy 15.04.2013, 22:57:19
Pěknej středověkej výjev :)
Moc se mi líbí krajina, skála a detaily hrádku. Držím palce ať tě nic neodradí a rozvíjíš se ty i tvoje království  ;)

Krajina zhotovena+ armáda Grey Falconů přichází na pomoc strážní věži Black Falconů. >:D