(Vlastní) Útok na Strážní věž Black Falconů

Založil danyboy, 07.04.2013, 16:08:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

danyboy

Válka zuří. Barbaři plení celé království Zlaté koruny do kterého patří také potomci slavného Black Falconského lidu.
Poslední hrstka Black Falconů vykázaných ze svého hradu se zabarikádovali do staré strážní věže.
Chvíli na to, zaútočila skupinka Barbarů.
Již v malém počtu se Falconi statečně brání i když naděje na výhru je nulová.
Zde odkaz na všechny fotky: http://danyboy2127.rajce.idnes.cz/Black_Falconska_Vez

Hardegon

Proti tomuhle nemůžu nic říct, ba naopak. Vzhledem k velikosti a počtu kostek je to docela pěkný. Rozhodně velký skok kupředu. I co se týče focení.  ;)

FilipS

Je tu vidět dost velký pokrok, jen tak dál.

danyboy

Citace od: Hardegon kdy 07.04.2013, 16:17:10
Proti tomuhle nemůžu nic říct, ba naopak. Vzhledem k velikosti a počtu kostek je to docela pěkný. Rozhodně velký skok kupředu. I co se týče focení.  ;)

Díky, jen ty skály mi  přijdou takové divné, když jsou dělané jak z light tak z dark gray.
Dal bych jen dark jenomže není materiál. Jak hledám, tak hledám nikde nemůžu najít nějaké šedé kiloware.  :'(

PS. Je to foceno se sestřiným 16 megapixelovým HD foťákem a né mým 6 megapixelovým.

Bard

Mě se to taky líbí, jsi šikovnej.

Bude z tebe dobrej AFOL.   ;)

danyboy

Citace od: Bard kdy 07.04.2013, 17:12:21
Mě se to taky líbí, jsi šikovnej.

Bude z tebe dobrej AFOL.   ;)

Díky. :)

Colonel32

Citace od: danyboy2127 kdy 07.04.2013, 16:22:38
PS. Je to foceno se sestřiným 16 megapixelovým HD foťákem a né mým 6 megapixelovým.

Megapixely s kvalitou fotky souvisí přibližně tak, jako brzdy s maximální rychlostí auta.

aurelio

Citace od: Colonel32 kdy 07.04.2013, 17:22:13
Citace od: danyboy2127 kdy 07.04.2013, 16:22:38

Megapixely s kvalitou fotky souvisí přibližně tak, jako brzdy s maximální rychlostí auta.

Když budeš stát na brzdě, nikdy maximální rychlosti nedosáhneš  >:D . Takže určitá souvislost tam bude.

Colonel32

Tak ono jde spíše o to, že megapixely udávají velikost výsledné fotky, nikoli její vzhled.

Ten závisí na podmínkách, které fotograf vytvoří, nastavení fotoaparátu a také i hodně na tom, jaký má fotoaparát čip. Výrobci tak často využívají trik, že vyrobí fotoaparát, který se na venek tváří, že má hodně megapixelů, ale ve skutečnosti má špatný čip, který tolik megapixelů nestíhá zpracovat a fotky to dělá špatné.

tomas.

Pěkná stavba; jen mě zajímá - proč není vyfocená celá?   :)

danyboy

Citace od: tomas. kdy 09.04.2013, 16:58:13
Pěkná stavba; jen mě zajímá - proč není vyfocená celá?   :)

Chybí jen holý vršek střechy. :)

frantoka

Gratulujem, krásne si to postavil, len tak ďalej.  ;)

danyboy