Už máte postaveno, co nadělil Ježíšek?

Založil Plutoone, 25.12.2012, 22:27:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Nevím, jestli je toto téma sem vůbec žádané. (pokud ne nemilosrdně smazat)
Vánoce jsou za námi a tak by mě zajímalo, jak jste byli hodní a jestli Vám bylo dle zásluh naježeno.

Ondra

Já jo, dostal jsem unimoga a čtyřkolku 9392 http://www.brickset.com/detail/?Set=9392-1 .Teda takhle unimoga jsem si nadělil za utržené peníze už předtím a čtyřkolku jsem dostal jako dárek  :D .
Tímto se loučím s čtyřmístnými identifikačními čísly setů, abych popravdě řekl, tak mi budou chybět  :'( .

Měch

Já si nechal nadělit ne-Legové pneumatiky na modely do terénu. Jsou od firmy Ansmann, kdyby to někoho zajímalo, a spousta lidí je používá.

6ks velkých (průměr 108mm, stejně jako tyto) a 6ks menších (průměr 96mm - podobně jako tyto)

Jinak obligátně nabíjecí AA baterky ;)
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Ondra

Chtěl bych se zeptat, ty pneumatiky jsou dělané přímo na lego disky?A kolik to stojí?

Měch

Větší
Menší

Jiný český obchod jsem nenašel. Resp. všichni je prodávají i s diskem a to je pak i víc než dvakrát dražší.

Důležitý je vnitřní průměr. Ten je u těchto pneumatik velmi podobný tomu na velkých lego discích. Jenom ty pneumatiky jsou trochu užší, takže se nenasazují do té drážky jako normální legové, ale dovnitř.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peter

No musím uznat, že ta pneu jsou na první pohled perfektní. Škoda, že něco obdobného nepřipravili mistři designu v Billundu pro letošní Crawler, jako tomu je pro tu krosku příští rok :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hardegon

Co by tak hradař mohl chtít... a přesto, že jsem nebyl moc hodný, přeci jen se poštěstilo. Už se těšim, jak jim utrham růžové ručičky a hlavičky a vyměním je za normální žluté.  >:D

Pejnek

Ti skřeti budou vypadat se žlutýma hlavičkama dost ... blbě ...

Hardegon

Citace od: Pejnek kdy 26.12.2012, 01:26:29
Ti skřeti budou vypadat se žlutýma hlavičkama dost ... blbě ...

Skřeti ale nemají nic růžového...  ::)

honzicek22

Letos Ježíšek nenadělil kostičky (není je kam už dávat  >:( ),ale dvě vstupenky do Legolandu a lego tričko.

Daniel

U nás letos byly jiné priority. Za reprezentanta Lega tam ale nějaká drobnost chybět nesměla (bez chrastění Lega přece nejsou ty správné Vánoce 8)): http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=9471-1

Colonel32

Tohle jsem přesně čekal, že se stane...  ::)
Technic sekce plná skřetů a townu.

GentlemanA15

Colonel32

Spíš se mělo přesunout celé vlákno do O/T nebo Volné diskuse.

tomaslambo

cca před hodinkou jsem dostavěl můj pod stromečkem opravdu nečekaný 9395 Pick-up Tow Truck. Dostal jsem jej včera při návštěvě moji mamči. a když už jsem včera chodil po návštěvách, tak jsem si ještě vyzvedl pár modelů ze své sbírky, které ještě čekají na sestavení (8855-Prop Plane, 8064-Motorized Universal Building Set a 5591-Model Team-Mach II Red Bird Rig / Mach II Red Bird). Bral jsem jen ty větší kousky ;D . Aspoň mám do zítřka co dělat. A abych nezapomněl, zítra si jdu na poštu vyzvednout na aukru kupovaný starší set 8445 Formula Indy. Vánoce jak mají být  >:D

Tomik

Já letos pod stromečkem sice žádný kostky nenašel, ale zato tam byla Sarielova neoficiální lego technic příručka a další knížka o virtuálním stavění z lega (LDraw). Nový set si plánuju koupit v lednu hned, jak přijde do obchodů ten bagr s drapákem (42006).
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Keďže sme v Technic sekcii, tak som tu dobre - dostal som 8258 Crane Truck.

Plutoone

Citace od: Anatyt kdy 26.12.2012, 16:34:27
Keďže sme v Technic sekcii, tak som tu dobre - dostal som 8258 Crane Truck.
Nad tímto setem jsem taky dlouho přemýšlel:)

MeNadruhou

tomu říkám ťastné a veselé. já mám crawlera a mega minifig head brick storage  :)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

danyboy

To u mě zavládla LOTR éra. Dostal jsem Helms Deep, Morii, Lego Lotr the video game a maličkost se star wars. Naboo planetku.  :)

Neřád :-)

Já byl  hodně hodnej  >:D
dostal jsem manželky Lego 9398 4x4 Crawler
moji rodiče LEGO 8110 Unimog U400
tchyně Lego 8071

Poskládanej mam Lego 9398 co měr osobě nesedí
1 - posun těžiště díky karoserii (které není už teď moc Dobré) a  dle me dost ovlivňuje průchodnost modelu
libí se mi sice verze B ale to bude ještě horši
2 - nepřítomnost uzávěrky diferenciálu koukal jsem do Knihy The Unofficial LEGO Technic Builder's Guide
v E verzy ale na nic z toho tam podle není místo a navíc nemam na nic z toho díly nic méně bych možná vyzkoušel Torsenův diferenciál  tady ve fóru - http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5297.0
mi přijde zajímavější řešeni  :)
jinak drobnosti přední blatník je moc malej

S.t.a.l.k.e.r.

Priznajte sa, koľkí ste ihneď po polnoci urobili objednávku na Horizon Express ?  >:D

Anatyt