(Vlastní) Moje vignetty

Založil FilipS, 23.05.2010, 16:35:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

P4tr1cius

Stečený vosk zo sviečky nemá chybu, spolu so svietnikom. Ten krb - totálna maškrta. Stojan na drevo - perfektný.

"Vrátil si sa" vo veľkom štýle.

FilipS

Díky za pozitivní ohlasy.  :)

Fifo

Citace od: Colonel32 kdy 07.05.2012, 22:39:04
Game of Thrones?

Chybí tam prsa.

;D Byť na ksicht knihe tak dám páči sa mi to. Najlepšií je svietnik. Chválim.

FilipS

Singin' in the rain
Podle známého filmu a ještě známější písničky. Váhal sem, jestli mam v editoru udělat efekt deště, ale nakonec sem od toho upustil.

Robbed

Možná by se hodilo spíš černé, nebo tmavé pozadí ;) A asi máš překlep v podpisu.
Jinak samozřejmě kvalita :D.

FilipS

Citace od: Robbed kdy 09.05.2012, 13:52:14
Možná by se hodilo spíš černé, nebo tmavé pozadí ;) A asi máš překlep v podpisu.
Jinak samozřejmě kvalita :D.
Díky, s tim pozadím máš pravdu a podpisu sem si všiml až teď.  ;D Sám opravuju C32 a pak to popletu uplně stejně.  ;D

Colonel32

Skutečně bych to zkusil nafotit v jiném světle a pozadí. Takhle to vypadá spíše jako "singin' on the sun".

Mr. Cube

Nebo vzít rozprašovač na vodu a fotit to rychlým snímkováním...nebo Photoshop.))

FilipS

Obelix a Idefix
Když sem viděl Linhiho Římskou pevnost, okamžitě sem si vzpomněl na Asterixe a Obelixe. Začal sem koukat sem různě  po Flickru a našel sem spoustu pěkných Asterixů, neskutečnýho Panoramixe http://www.flickr.com/photos/mijasper/6804155386/ ,ale žádného Obelixe, který by se mu nějak blíže podobal. Tak sem ho zkusil postavit sám a myslím, že se povedl, pak jsem přidal Idefixe, divočáka a nakonec narychlo udělal podstavec.

Rhox

linhi

Perfektní... pokud tedy pevnost půjde někam na výstavu,můžeme se dohodnout a mohl bys udělat galskou osadu...

FilipS

Citace od: linhi kdy 28.05.2012, 14:34:48
Perfektní... pokud tedy pevnost půjde někam na výstavu,můžeme se dohodnout a mohl bys udělat galskou osadu...
Společnému projektu jako bylo v KŽ se nebráním, ale Galská pevnost, byla opravdu velká, Já mám dílky tak na 3 baráčky, chtělo by to ještě někoho.  :) Kdyby jsme v tom zůstali sami, mohl bych udělat třeba nájezd Galů posilněných nápojem na římské jednotky. http://www.youtube.com/watch?v=KwcXySby-3A

FilipS

Sklizeň
Dílko přihlášené do soutěže Mi-fi, jde o to v mikro měřítku zobrazit scénu ze sci-fi filmu či seriálu. Já jsem vsadil na Stargate Atlantis.
Viněta zobrazuje Wraithskou šipku jak sklízí obyvatele planety. http://www.flickr.com/groups/mifi/

FilipS

Poslední šálek
Taková rýchlá, oddechová viněta, aby mi nehráblo ze třídění.  :)

phoenicis

Tí jo - ten pes je úžasný ;)

Systematik

Citace od: FilipS kdy 03.07.2012, 13:44:12
Poslední šálek
Právě čtu Šóguna od Jamese Clavella, tak se chci zeptat, jestli je ten samuraj vzadu sekundantem, nebo...

FilipS

Citace od: Systematik kdy 04.07.2012, 13:39:53
Právě čtu Šóguna od Jamese Clavella, tak se chci zeptat, jestli je ten samuraj vzadu sekundantem, nebo...
Má představovat vraha, nejde o Seppuku.  ;)

yoshimaka

Citace od: Systematik kdy 04.07.2012, 13:39:53
Citace od: FilipS kdy 03.07.2012, 13:44:12
Poslední šálek
Výborná kniha,btw... Na seppuku se uz chvili chystam, snad o  vikendu?
A vignetka samotna je vskutku skvostna a inspirativni.
Lust och fägring stor

FilipS

Fakír
Tip: Když místo Tan bricků použijete hnědé a místo černých ruček žluté, máte pěkné levné políčko.  ;)

Systematik

Izmael10

otaznik

Citace od: FilipS kdy 16.07.2012, 14:48:34

Tip: Když místo Tan bricků použijete hnědé a místo černých ruček žluté, máte pěkné levné políčko.  ;)

Otázka je, čemu říkáš políčko. Když vezmu cenu za jeden stud čtvereční (hand + brick 1x1 = cca 2,50 Kč) a velikost políčka 10x20 studů, tak to vychází na 500 Kč + případné poštovné.  ;) A to bude opravdu jenom políčko.
Nicméně nápad pěkný.  :)

Colonel32

Za nějakých 10, 15 let, až začně FilipS pořádně vydělávat, tak to bude lítat...   >:D pole 96x96 no problem, a ještě 4 kombajny k tomu. Ale do té doby holt políčko bude to, co se vejde do viněty a jetě nějaké místo zbude.

grohl

Opět vynikající práce.

gearcs

Občas sem zajdu a z Filipových MOCů mám vždy pocit, že při té velikosti už by to nešlo udělat líp, pěkné!

FilipS

Díky moc za reakce.  :)

Předevčírem jsem si začal hrát s myšlenkou, kolik bych toho byl chopný postavit na ploše 4x3. Nakonec se tam vešel: dům, skleník, cesta, pole, strom a majitel se psem. Ať žije microscale!  ;D
A dneska, už bych se konečně mohl dokopat, k nafocení díla do SBC.

TUKE

nádhera a úžasný nápad. Bravo !  ;D

Colonel32

Citace od: FilipS kdy 31.07.2012, 11:54:32

A dneska, už bych se konečně mohl dokopat, k nafocení díla o SBC.

Třeba ještě vymyslíme nějaké nápady, čím to vylepšit.

kilhor

Citace od: FilipS kdy 31.07.2012, 11:54:32
Předevčírem jsem si začal hrát s myšlenkou, kolik bych toho byl chopný postavit na ploše 4x3. Nakonec se tam vešel: dům, skleník, cesta, pole, strom a majitel se psem. Ať žije microscale!  ;D

Tenhle master builder je prostě neuvěřitelnej.

Také bych chtěl mít talent na takové věci.

Nedá mi to a musím se zeptat: Kolik odhaduješ, že je v tobě talentu a kolik myslíš, že v tom jsou "léta dřiny"? Je to 50 na 50 nebo je to jinak?

FilipS

Díky za pozitivní ohlasy.  :)

Kilhor Já se zrovna za "Master builder" nepovažuju, ale díky. :)
Citace
Nedá mi to a musím se zeptat: Kolik odhaduješ, že je v tobě talentu a kolik myslíš, že v tom jsou "léta dřiny"? Je to 50 na 50 nebo je to jinak?
Tak to vůbec netušim, pravda je, že s každou stavbou se člověk zlepšuje a když se kouknu o rok zpátky. Hned vím, co bych v tom MOCu udělal jinak.

Citace od: Colonel32 kdy 31.07.2012, 13:47:22
Třeba ještě vymyslíme nějaké nápady, čím to vylepšit.
No v plánu to mám od prezentovat už ve finální podobě, ale co. Na Flickru najdete první ochutnávku, zbytek možná večer.