Malá výstava LEGa v Jeseníku 14.2. - 20. 5. 2012 (akce kulový blesk)

Založil peki, 22.12.2011, 13:34:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Legas

Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

Marios

Zdravím všechny, zůčastnil jsem se dnes slavnostní vernisáže výstavy Lego a musím smeknout organizátorům a uznat že se to mooooc povedlo a všici co je Lego zajimá by se měli přijet podívat. Jsou zde opravdu nádherné skvosty a zahájení výstavy bylo fantastické a skvělá atmosféra....až jsem se přenesl o dobrých 20 let zpět do dětštví, když jsem dostal Lego od našich. Přijeďte, spojte to s víkendovým výletem do Jeseníků, s lyžovačkou a nebo na jaře s turistikou a budete nadšeni, doporučuji!!
Koupím TECHNIC sety: 8438 a 8455.

edward193

Máte niekto nejaké info, ako zatiaľ výstava prebieha? (návštevnosť, ohlasy, ...)

Fifo

Ževraj krásna výstava. Rodičov a brata som na ňu poslal a len pochvaľovali.

peki

20.5 neděle po 15:00  ;) Dříve není možné protože je ještě otevřeno. Část věcí pojede rovnou do Litovle ( s vystavovateli se domlouvám/začnu domlouvat). V Litovli je ještě méně místa než v Jeseníku resp. mají více vitrin, které jsou pouze 30 cm vysoké.

Současně potřebuji maximálně možným způsobem zefektivnit dopravu i z ohledem na odvoz z Litovle  ;)

peki

Citace od: peki kdy 04.05.2012, 14:13:47
20.5 neděle po 15:00 

připomínám bourání  ;)

Robbed

Neplánuje někdo náhodou cestu přes Brno na bourání v neděli ? Když tak prosím soukromou zprávu, díky.

peki

Citace od: peki kdy 04.05.2012, 14:13:47
20.5 neděle po 15:00  ;) Dříve není možné protože je ještě otevřeno. Část věcí pojede rovnou do Litovle ( s vystavovateli se domlouvám/začnu domlouvat). V Litovli je ještě méně místa než v Jeseníku resp. mají více vitrin, které jsou pouze 30 cm vysoké.

Současně potřebuji maximálně možným způsobem zefektivnit dopravu i z ohledem na odvoz z Litovle  ;)

Připomínám bourání:

Mtron (Jardal): OK
Vasyk: OK
Edward:OK
Cendix:OK
Hanka: OK
Chairudo: OK
---------------------
Robbed ?

peki

Hlásím ukončení výstavy  :P Bourání začalo okolo 16:00. Několik vitrin nešlo zpočátku otevřít. Nakonec se zadařilo (díky Mtronovi). V 18:30 dorazilo auto z Litovle. S Cendixem jsme naložili cca do 19:30. Cestou jsem vysadil Cendixe s jeho modely (Nádraží a 2 mosty) v Praze jsem byl po 23:00.

Z Litovle mám potvrzeno že vše dorazilo v pořádku. Takže můžeme pomalu chystat upřesnění modelů do vitrin v Litovli

peki

Citace od: Fifo kdy 02.05.2012, 17:01:19
Ževraj krásna výstava. Rodičov a brata som na ňu poslal a len pochvaľovali.

celková návštěvnost ve Vlastivědném muzeu Jesenicka na Fenomén Lego byla
5389 návštěvníků,4463 platících a 926 neplatících.
S pozdravem Mgr.Veronika Rybová

Podle informací byl o výstavu zájem  ;)