podpora akcí (výstav soutěží kostek.org) společností Lega

Založil peki, 27.01.2012, 12:19:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Ojík

Citace od: Colonel32 kdy 29.01.2012, 15:58:37
Vidím hodně příspěvků co by se mělo vzít, ale jen velmi málo takových, kdo a za co by to měl dostat.

Čili je to myšleno jako ceny pro již proběhlé soutěže a výstavy?
All work and no play make Jack a dull boy.

Colonel32

Spíš za ty které proběhnou v budoucnu.

Nebo jestli si většina lidí myslí, že za organizaci soutěží si také něco zasloužím?  ;D

Ojík

Tak já to pochopil tak, že už bys je chtěl rozdávat, a to je ještě ani nemáme vybrané. Protože to je silná motivace. A ano, myslím, že organizátor i sponzoři by si měli něco vzít.

Colonel32

Ne, já bych chtěl aby se vybíralo už s ohledem na to, za co se to bude rozdávat, viz. návrh dát Diagon Alley jako cenu do SBC

peki

Měch

Apropo, ještě se nerozdávali ceny za Lego Technic Rally 2011  >:D.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Bery

Lego Technic Rally 2011 ještě není dojeta. ;) A osobně si myslím, že prestiž této soutěže se trialu nemůže rovnat.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Ojík

Citace od: Colonel32 kdy 29.01.2012, 19:27:44
Ne, já bych chtěl aby se vybíralo už s ohledem na to, za co se to bude rozdávat, viz. návrh dát Diagon Alley jako cenu do SBC

Aha. Druhy soutěží se samozřejmě musí brát v potaz už při výběru, ale nejdřív bych sety vybral, a až pak definitivně rozděloval. Nemluvě o tom, kdyby je LEGO nechtělo poskytnout.

Legas

Taková je i moje otázka. Až se vyberou patřičné sety, kam poputují, jak se rozdělí?
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

peki

Citace od: Legas kdy 01.02.2012, 11:27:44
Taková je i moje otázka. Až se vyberou patřičné sety, kam poputují, jak se rozdělí?

Sety - jako ceny do soutěží které budou pořádány v rámci kostek.org. Z organizátoru soutěží komunikuji (přihlásili  se mi)

Peter: Truck trial
C32  : připravované soutěže

Plánuje ještě někdo v roce 2012 nějakou soutěž?

Bricky - podle toho co přijde stavitelům/organizátorům/vystavovatelům i jako ceny do soutěží. 

Je to OK?

Legas

Loni jsem na Technicu v Boskovicích pořádal soutěž a právě jsem do ní neměl ceny. Investoval jsem ze svého. Letos bych ji chtěl uspořádat také, ale 25. 2. to z Lega asi těžko pošlou, že?

Rovněž nějaké bricky na stavění pro děcka na výstavě by se hodily.
Největší sběratelská vášeň už opadla, ale stále rád stavím.

peki

Citace od: Legas kdy 07.02.2012, 08:25:52
Loni jsem na Technicu v Boskovicích pořádal soutěž a právě jsem do ní neměl ceny. Investoval jsem ze svého. Letos bych ji chtěl uspořádat také, ale 25. 2. to z Lega asi těžko pošlou, že?

Rovněž nějaké bricky na stavění pro děcka na výstavě by se hodily.

Soutěž je ale potřeba dopředu a s předstihem vyhlásit:
- termín
- pravidla
- způsob hodnocení

Pokud budete něco s klukama dělat v roce 2013 zkuste se 25.2 domluvit CO,JAK budu to vést v "evidenci" a pokud bude obdobná příležitost (letos je to poprvé) tak s tím budu počítat.

peki

Napsal jsem Janu Beyerovi o požadované sety

Peter: Truck trial (B,M,S)
C32  : připravované soutěže (B,M M M,S S)
? jeden ošklivý 10221-1 Super Star Destroyer (B)

Jan se mne zeptal na adresu a telefonní číslo  ;D tímto otevírám diskusi co budeme dělat se 10221-1 Super Star Destroyer

Colonel32

Můj návrh je jasný - postavíme ho společně při nějaké příležitosti, dáme mu jméno, zůstane v "majetku" Kostek a bude s námi cestovat na výstavy.

Micho

Citace od: Colonel32 kdy 08.02.2012, 22:52:14
Můj návrh je jasný - postavíme ho společně při nějaké příležitosti, dáme mu jméno, zůstane v "majetku" Kostek a bude s námi cestovat na výstavy.

Výborná myšlienka! Plná podpora a súhlas!   8) 8) 8)

Bude putovne uložený u členov kostiek, ja už nemám miesto ani doma ani vo firme!   ;D

Colonel32

Citace od: Micho kdy 08.02.2012, 23:22:35
Bude putovne uložený u členov kostiek, ja už nemám miesto ani doma ani vo firme!   ;D

Já myslím, že najít lidi, kteří by ho chtěli mít chvíli vystavený doma (když zrovna nebude žádná výstava) nebude takový problém.

Micho

Citace od: Colonel32 kdy 08.02.2012, 23:24:33

Já myslím, že najít lidi, kteří by ho chtěli mít chvíli vystavený doma (když zrovna nebude žádná výstava) nebude takový problém.

To verím, je to pekný kúsok.  ;)

peki

Tento problém (s uložením) by šel vyřešit tak že model bude po akci rozebrán a rozdělen mezi jednotlivé členy kostek (jako v dávných dobách kdy příslušníci určitého tajemného spolku ........... ) Při nové výstavě by pak proběhl povinný rituál "Skládání 10221-1 Super Star Destroyer". Podle toho jak velká část se podaří složit bychom pak mohli předpovídat............

MeNadruhou

Citace od: peki kdy 08.02.2012, 23:30:51

Tento problém (s uložením) by šel vyřešit tak že model bude po akci rozebrán a rozdělen mezi jednotlivé členy kostek (jako v dávných dobách kdy příslušníci určitého tajemného spolku ........... ) Při nové výstavě by pak proběhl povinný rituál "Skládání 10221-1 Super Star Destroyer". Podle toho jak velká část se podaří složit bychom pak mohli předpovídat............

Taky mě to ted napadlo. Kolik má forum členů? Že by měl každý nějakou kostičku...
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Micho

Citace od: peki kdy 08.02.2012, 23:30:51

Veľmi pekná myšlienka. Slovenské časti, hlavne z východného Slovenska, by asi permanentnejšie chýbali ... Skrachoval nám tu Skyeurope, teraz aj blízky Malev ... ;D Takže by som sa hlásil o nepodstatné časti ...  ;D  

peki

Citace od: MeNadruhou kdy 08.02.2012, 23:32:34
Taky mě to ted napadlo. Kolik má forum členů? Že by měl každý nějakou kostičku...

Obřad by se týkal pochopitelně pouze zasvěcených - tedy vystavovatelů, těch je něco přes 60. Byla by to další motivace pro nevystavovatele  >:D Kolik má 10221-1 Super Star Destroyer dílků ?

FilipS

3152 dílků, tj. při 60 vystavovatelích zhruba 52 dílků pro každého.  >:D Myšlenka je to pěkná, jen aby se pokaždé sešli dílky od všech...

Hana129

No to teda jo. Bych to náhodou použila do Mocu a pak by se to muselo vytahovat  ;).

Peki jestli přijdou nějaké použitelné díly, tak  navrhuji přichystat z toho materiál pro další případnou akci Stavíme Lego - Lego hry.  Mohl by to být taky  putovní materiál pro takovéto akce.  ;)

Chairudo

Jak ten 10221 bude, můžeme ho vystavit s mým 10030 a kochat se krásou  >:D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Ojík

Citace od: peki kdy 08.02.2012, 22:26:17
Napsal jsem Janu Beyerovi o požadované sety

Nikde tu nevidím, že by se to vyřešilo. Jaké sety jste tedy vybrali?

Colonel32

Moje část seznamu je úmyslně zatajena, protože jsou tam sety i k soutěži, která ještě nebyla oznámena.

peki

Citace od: Ojík kdy 10.02.2012, 17:54:58
Nikde tu nevidím, že by se to vyřešilo. Jaké sety jste tedy vybrali?

Pořadatelé soutěží vybrali sety do soutěží o které jsem následně požádal. Pořadatelé chtějí, aby to bylo překvápko (jak soutěže tak ceny)  >:D

Pokud se ptáš jestli to to příšlo, tak dneska jsem našel ve schránce výzvu k vyzvednutí mezinárodního balíku o váze 21 Kg  :o 

peki

Citace od: peki kdy 22.02.2012, 21:45:27
Pokud se ptáš jestli to to příšlo, tak dneska jsem našel ve schránce výzvu k vyzvednutí mezinárodního balíku o váze 21 Kg  :o 

Dorazilo 21 Kg kostekrůzná směs viz obr.  >:D :o

Colonel32

Uáááááááááááá. Ja chci přebírat!!!!  ;D

Robbed