(Vlastní) Modulární domky - Hotel Eldorádo a další

Založil Hana129, 01.03.2011, 19:45:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Hana129

Po dlouhé době jsem vytáhla Lego ze skříní , ať může něco dcera postavit na výstavu a připravovala Lego na školní stavění. Po týdnu koukání na stavění dětí jsem to taky nevydržela a začala zas stavět.  :)

Vznikla tak trochu bezúčelná budova, není stavěná podle  reálu ani není vybavená. ale snad se bude líbit ;)

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=463583

Anatyt

Nooo... nie je to špatné...  :) Len by som tomu dal šikmú strechu s arkiermi.

Kiko97

Veľmi sa mi to páči a tá farba.   :D

kryst.off

Mě naopak rovná střecha k Eldoradu pasuje. Spíš mi tam nesedí ten štít s hodinama, který mi připomíná spíš tzv. komunististické baroko. Je pěkný, ale k Eldoradu se nehodí  ;)
kryst.off

larson

Velice pěkná stavba, rovná střecha se mi líbí, akorát bych možná odstranil bílé vlajky a použil jinou výzdobu, ale jinak super.

Daniel

Nejvíce pobavil tento obrázek: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4906994 . Jakej prcek je proti tomu ta hasičská stanice ;D.

Luky1987

Budova jako celek perfektní, nejzajímavější je provedení střechy, takové jsem ještě neviděl.
Také je to pěkná barevná kombinace a použití zajímavých dílů.

peki

Citace od: Hana129 kdy 01.03.2011, 19:45:40
..... Po týdnu koukání na stavění dětí jsem to taky nevydržela a začala zas stavět.  :) Vznikla tak trochu bezúčelná budova, není stavěná podle  reálu .....

Pěkné, zaujalo mne použití zaoblených panelů.  Na kolejiště v KŽ by se určitě hotel ( v četně budov ve stylu Modular  House) hodil. Místo je pro celé ulice  ;D či celá města.  >:D

Hana129

Z Eldoráda ještě zůstalo trochu dkred fasádní barvy a tak vznikl další tentokráte rohový domek -  asi restaurace U čerta  ;).

Anatyt

majer

Moc hezké, doma jsem se pokusil také o jeden kousek modulárního domku, můj první, ale vzhledem ke katastrofálnímu nedostatku kostek (kde vzít na nové a nekrást) dopadl jak dopadl. Opravdu hezké stavby!

Luky1987

Opět pěkná a jednoduchá budova do městečka, možná bych sundal tu červenou střechu.
to majer: shánění kostek na domky je myslím nejlepší i nejlevnější cíleně na BL

hobby

Tenhle rožák jako historizující architektura by se mi líbil, ale tyto domy nemají rovnou střechu, ale tradiční šikmou, případně ještě s vikýři. Kdybys tam dala černé střechy včetně náhrady za tu červenou věž, tak je to lepší. Ale třeba nemáš kostky, proto je to tak. Tenhle rožák je lepší, než ten první. U něj se mi líbí hlavně krásná tmavočerveno- bílá barevnost. Jinak nemusím ten samoúčelný vikýř a bílé šambrány kolem oken; takhle se nedělaly. Ale každopádně je to stavitelský počin a neber moje poznámky jako rýpání (já vím jak se dobře kritizuje). ;) 

Hana129

Dík za ohlasy a připomínky.  Co se týká střechy tam mi nastal trochu problém a nějak mi to nahoře nevycházelo, tak tam vzniklo vlastně takovéto krytí  >:D .Šikmé střechy by byly fajn, ale momentálně jsou ještě vybrány. Tak až budou k mání se možná ještě pokusím o změnu. 
Domky vznikly jen jako zkouška některých barevných kombinací. Ač mi ta tm. červená - žlutá připadala hodně ostrá. Konečný výsledek se mi celkem líbí.

Ještě mám  rozdělaný rohový domek v dkblue a mdstone. Ovšem zatím taky má jen rovnou střechu a  nemám ještě materiál na zadní stěny   - nějak jsem se moc popustila a neplánovaně "ubírám" materiál, který bude potřeba příští týden pro plánovanou akci s dětmi http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=32381.0.
To budou stavby a barevné kombinace  ;D.

Materiál je skvělé zakoupit přes lugbulk. Dk red bricky jsou z prvního kola. Díky za ně patří především Jindroushovi.

majer

Forum pro nové kolo lugbulk je uzavřené. Ale podle toho co sem četl, se zatím poslal seznam s navrhem kostek a ne počty. Snad se budu moci časem přihlasit :-) Díky za tip :-)

Hana129

Tak na tu naši velkolegovou kobeřickou akci jsem nakonec ještě stihla dodělat zatím poslední dům.

Icewalker

Citace od: Hana129 kdy 14.03.2011, 18:22:51
Tak na tu naši velkolegovou kobeřickou akci jsem nakonec ještě stihla dodělat zatím poslední dům.

Krásná jednoduchá stavba, z tria se mi líbí asi nejvíc ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Colonel32

Citace od: majer kdy 11.03.2011, 20:49:50
Snad se budu moci časem přihlasit :-) Díky za tip :-)

Bohužel nejdřív příští rok. Seznam dílů a ceny od TLC nám sice akorát dorazily, ale registrace účastníků už jsou dávno uzavřené.

majer

Hana129

Eldorádu vyrostla konkurence, tentokrát dktan-tan kombinace.

Micho

Hanka, veľmi pekná stavba v mojich obľúbených farbách. Veľmi sa mi páčia tie čisté a jednoduché línie, strecha je tiež veľmi zaujímavo spracovaná. Tie predchádzajúce boli naozaj také westernové, divoké farby aj keď tiež celkom fajn. Som zvedavý na detailnejšie zábery. 8) 8) 8)

Mimochodom, to si už rozobrala tú stanicu z tan kociek, čo bola aj na výstave v BŠ na SLovensku, alebo stále čerpáš z nejakých zásob?  ;)

majer

:o Parádní kousek! Barva, detaily, jednoduchost, čistota a v neposlední řadě fanoušek kostek :) Eldorádu vyrostla konkurence, ale zase každá stavba zapadá do jiného stylu. Líbí se mi to všechno, jen mi tam chybí název ŠKOLA :)

Hana129

Citace od: Micho kdy 25.03.2011, 11:46:19
Hanka, veľmi pekná stavba v mojich obľúbených farbách.
Mimochodom, to si už rozobrala tú stanicu z tan kociek, čo bola aj na výstave v BŠ na SLovensku, alebo stále čerpáš z nejakých zásob?  ;)

Moje taky oblíbená barva ;D. Nádraží zatím stojí a chystá se do KŽ. Tan materiál je z mdbluetan vilky, která byla součástí diorámy a další jsem měla dokoupený v LB pro plán rozšířit nádraží ještě o postranní nízké budovy. No, ale nakonec vzniklo tady toto.  :)
Budova však má červenou zadní stranu, to už mi nevyšlo.  ;)

Hana129

O víkendu jsem ještě domečky trochu doladila. Hotel dostal střechu zcela novou a čert přišel o červenou stříšku.
Fota konečných úprav a domů pospolu  jsou nahrány na BS http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=465435

jousef

ty tvoje stavby jsou všechny skvělé no prostě paráda ;D