Co jste našli za LEGO pod stromečkem?

Založil Luky1987, 26.12.2010, 19:30:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

winring

Citace od: germik kdy 29.12.2010, 21:53:14
Nevím co máte všichni s hromadou Lega pod stromkem >:( ;D
Já sem na Vánoce šťastnej, že dám pár hezkejch dárků, pár jich dostanu...

Nevidím důvod, abych se styděl zato, že jsme si dali pod stromek hodně Lega. Já s přítelkyní jsme si ho dávali celý rok, jen jsme ho nestihli postavit. Tak to šlo pod stromek. Ale i kdyby ne, pokud nám udělá radost malé Lego nebo velké je na nás, takže nesuďte.

Mishuge

Já sem dostal pod stromeček Lego technic 8041 Race truck a paráda, asi ho začnu sbírat :) , už sem si koupil další :)

hana

Přeji krásný rok 2011...pod stromeček jsem si vybrala Lego 10216.

doleto

Moje přírůstky do sbírky: 8048, 8052, 8046. Začátek mé Technic sbírky.
V životě jde jen o Lego a proto ho stavím.

doleto

Ještě fotky  :) , za kvalitu se omlouvám   :-X
V životě jde jen o Lego a proto ho stavím.

Marťas

nepatřím sice mezi vláčkaře, ale splnil se mi dětský sen :) Koupil jsem si 4512 Cargo Train. Byl ve výprodeji za poloviční cenu. Jinak bych do toho nešel...

jirka

Já jsem rozbalil 5891 apple tree house a 7239 fire truck.

barco

Ja som si rozbalil bager 8043 a velice sa z neho vytesujem  ;D

tuvok07

Tak buď mi v 10193 - Medieval Market Village - pár kostek chybí nebo to někam zašantročily mrňata. Doufám, že spíš to druhé. Jak to v takovém případě řešíte? Jdou chybějící kostky objednat i přes obchod nebo je lepší řešit to přes Lego shop?

Anatyt

Najlepšie asi cez Bricklink, alebo sa spýtaj tu ludí, či to niekto nemá a nepredá Ti.

Darth

Já to řešil přes Lego shop, je tam na to i formulář (odkaz níže). Tehdy jsem měl v setu ARC-170 dva levé dílky, kde měl být levý a pravý (zkosené, dopředu se zužující bricky), uvedl jsem ten dílek do formuláře a zadarmiko mi přišel v obálce ten správný, ani nechtěli vracet ten původní, co byl přiložený špatně.

http://us.service.lego.com/en-US/replacementparts/default.aspx

A to jsem ten set nekupoval přes lego.com, ale přes místního prodejce (tu informaci jsem jim myslím uvedl do formuláře). Je to už pár let (kdy bylo první ARC-170 v prodeji), ale myslím, že by neměl být problém ani dnes.

tuvok07

Dík. Zkusím to kdyžtak, ale pořád si myslím, že je to tu jen nějak "zabordelařené" :) Holt přijela návštěva s vnoučetem a já nechal malou chvíli v pokoji samotnou, protože jsem si šel vypít kafe :) Ještě mi holt malá nic neprovedla, jen si vždy hraje s panáčky :) Bohužel neovládám moc angličtinu, tak se uvidí.

grohl

Citace od: Robbed kdy 29.12.2010, 17:21:02
Sice oproti některým je to nic moc, ale pořád je to asi moje největší nadílka :).
Stíhačku závidím, je to moc pěkný set.  Bagr už naštěstí mám.

A co jsem dostal já? Prd.

Ale aspoň mám předobjednanou 8068 a s ní přijede i service pack do značně zaprášené 8043.

mozkit

Tak u nas jezisek nechal Technic  8053 a creator hasice 6752 (ten mame dohromady s 2letym  synem)  ;D

Ethan

Já jsem letos poprvé v životě přemluvil všechny příbuzné, že pokud mi chtějí něco dát, tak opravdu rád dostanu lego. ještě k narozeninám mi to moc nevěřili a dostal jsem jen od pár odvážlivců, tentokrát jsem dostal Lego snad opravdu od všech, co se mi rozhodli něco dát. Největší z toho je Grand Emporium, které mi dala přítelkyně a tedy je jasné, že moje legomanie jí zjevně nevadí :)

Je to:
2824
5620
5627
5891
5892
7948 x2
10199
10211
30042
30061
7079
7950
7955
8056
8057

Zaručeně si to nezasloužím, ale mám obrovskou radost.

EDIT: Upravil jsem odkazy, aby byly hezčí, i když tedy nakonec ručně, protože ten nástroj dělá odkazy na vyhledávání a ne přímo na set.

GNOSIS

Po zhlédnutí Ethanova příspěvku bych jen doplnil, že odkazy na sety se dají jednoduše vkládat pomocí nástroje od Lomaxe.

tuvok07

Nechápu, proč je ve vesnici x prťavých dílů tam, kde by se hodilo pár větších a lépe hledatelných - už mi stavba hodinu zas visí na poslední z x minikostiček :D A ne, že by se tam větší nevešly....
Mno co, každopádně to snad byl falešný poplach.  :)

Ethan

Citace od: GNOSIS kdy 05.01.2011, 14:06:03
Po zhlédnutí Ethanova příspěvku bych jen doplnil, že odkazy na sety se dají jednoduše vkládat pomocí nástroje od Lomaxe.
Díky, nástroj jsem neznal. Nicméně tohle bylo o dost pohodlnější, protože na bricksetu udržuji svoji sbírku, takže jsem jen rozkliknul ty, které jsem získal o Vánocích, a přidal sem. I tak ale pro lepší přehlednost odkazy asi upravím.

JimB

Opožděně, ale přece. Dnes se příchodem posledních součástek dovršila má půlroční snaha sestavit 4483 AT-AT z nových bluish gray dílů kupovaných samostatně. Z tohoto setu mám opravdu velkou radost, kdysi jsem si při pohledu na něj v Pompu říkal, že si ho nikdy nekoupím (vysoká cena) a hle, už je pro něj nachystané čestné místo na pracovním stole. :D

Pod stromeček jsem si naježil použité sety 7255 a 4022, překvapením byly nové 8095 a 6239. Z nového Grievouse jsem zklamán, příliš se hrbí a vadí mi uchopovací pozice pro světelné meče. Dvěma si neustále kryje hlavu a další dva zase nelze uchopit na výšku. U mě rozhodně vítězí původní generál z 7255.
Moje BS galerie k prohlédnutí zde