Má někdo zájem postavit oficiální LEGo MOC/dioráma ?

Založil peki, 08.11.2010, 13:58:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Luky1987

Hardegon

Citace od: Luky1987 kdy 21.11.2010, 17:03:37
Tak jak jste na tom? Zatím je tady mrtvo...

;D Jdu přidat fotky a koukám, tvůj příspěvek.  >:D

Co se týče MOCu, dělal jsem to zatím jen šedé a velmi nahrubo, jen aby byl vidět záměr. Rozestavění a pózování hráčů je ilustrační, jejich rozměry odpovídají zhruba těm na fotkách od Pekiho (děkuji za ně, velmi hodnotné obrázky). Půdorysný rozměr akorát na vitrýnu, oválná zábrana se asi posouvat nebude, uvažuji nad počtem branek (4 je už hodně, 2 mi přijde málo). Na stěny vitríny by se hodily fotky ze stadionu (tribuna, diváci...)

Robbed

;D
Ještě jsem uvažoval o další variantě - budovy by byly natočeny pod úhlem 45° (ale stejně by to asi neprošlo).
- Minifig měřítko by bylo v pohodě, legoland měřítko nevím - panáčci by byli téměř stejně vysocí jako budovy.
- Textura asi technikou jaká je na fotce (pokud nevymyslím něco lepšího)

Jinak taky máte rozměry 36x61 ?

Hardegon

linhi

Já jsem bohužel tak nějak mimo provoz,od včerejška mám 6 stehů na pravé ruce,takže jsem návrh neudělal.....
Když je někdo šikovnej s nožem.... :-\

Vasyk

Tady je moje ztvárnění, vzadu chybí celý vchod do nádraží a nějaký ten povrch , na to už nemám sílu. No, snad s toho je něco poznat.

otaznik

Citace od: Vasyk kdy 21.11.2010, 21:07:34
Tady je moje ztvárnění, vzadu chybí celý vchod do nádraží a nějaký ten povrch , na to už nemám sílu. No, snad s toho je něco poznat.

Bezva! Ta tramvaj vypadá pěkně.

peki

Citace od: Robbed kdy 21.11.2010, 18:09:52
Jinak taky máte rozměry 36x61 ?

mělo by to být "pouze":

1) na každou stěnu se má odpočítat 0,5 cm takže 29 x49 cm

Luky1987

Já mám rozměry 28x49cm což dělá 36x60 studů.

Vasyk

peter

Všem zúčastněným byly podrobné informace a požadavky z dnešního jednání zaslány na E-mail ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Luky1987

Ano byly, ale obávám se, že se stalo to, co někteří očekávali, čtvrtek není reálný termín na přepracování díla.
Navíc dle TLC je nutné změnit filozofii mého díla, to znamená žádné tiles, ale study a skála jen jako obrázek, což je pro mne nepřijatelné :P
Chatka, což je nejlabší kousek díla, se jim paradoxně líbí.
Nechápu důvod tohoto rozhodnutí. Pokud ví přesně co chtějí, tak si to přeci mohou postavit sami.
Přišel jsem se svojí vizí, ta se jim nezdá, dobrá. Jejich stavby mi bez urážky pro TLC z jejich materiálů připadají jako od 8mi letých dětí...

Luky1987

Ahoj. Mám několik bodů. Věcně.
1) Důvod, proč nepoužít minifiga?
2) Důvod, proč mít terén a vodu studovatou bez tiles? (bez urážky, ale zaslaná fota vypadají jako od 8mi letých dětí, rád stavím alespoň trošku realisticky, viz mé stavby na http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi)
3) Důvod, proč skála jen jako obrázek?
4) Přijde Vám korektní dát na vytvoření zcela nového MOCu tři večery?
Děkuji za odpovědi (odpověď protože nebo je to zvykem není dostatečná)

grohl

linhi

Podle instrukcí to má vlastně být velice jednoduché,jelikož jsem se dostal k začátku stavby až dnes,jen jsem nastínil základ domku,vím je to odfláknuté,ale pokud to mám do čtvrtka udělat  :-\
No potřebuji vědět zda to takhle nějak může být,vedle domku jsem chtěl ještě hospodářské stavení a kolem nějaký plot,studnu,vůz... teď jde o to zda mohu pracovat dále.

MasterWindu

Dark ages forever ...

Hardegon

První varianta vzniklá asi za dvě hodky sledování fotbalu, pózování a stavění.  >:D

linhi

Také se peru s maxifigem,udělal jsem 3 verze,zde je například klečící střelec...

Luky1987

Vasyk

Požadavek zněl prodloužit tramvaj, je to moc nebo to stačí ?

PS: Jinak moc děkuji za kladné ohlasy  :).

peki

Citace od: Vasyk kdy 23.11.2010, 15:38:33

Supr. Ještě koleje, nějaký ten pouliční život.  Jak jsi na tom s pozadím (zmenčená fotka nádraží)? 

Vasyk

Citace od: peki kdy 23.11.2010, 16:01:12
Citace od: Vasyk kdy 23.11.2010, 15:38:33

Supr. Ještě koleje, nějaký ten pouliční život.  Jak jsi na tom s pozadím (zmenčená fotka nádraží)? 

Všechno bude, jen jsem si nebyl jistý délkou tramvaje. Nějakou tapetu dozadu najdu, jen si myslím, že tam nebude vůbec vidět, tramvaj je akorát vysoká do té škatule  ;D. Ještě nevím jaké tapety dát na bok, napravo asi nic, tam budou postavy, nalevo asi prodloužím to nádraží dle vhodné fotky.

Hardegon

Rychle v krátkém čase jsem provedl pár změn.

Dávat pozadí za MOC si netroufnu. To bych to rovnou mohl dát do vtipů.  >:D Proto jen přikládám.

peki

Nemá prosím někdo typ na fotku do pozadí pro téma Ned Kally? Potřebujeme foto australského lesa v následující kvalitě:

Fotky by měli mít co nejvyšší rozlišeni, aby při zvětšeni nevypadali blbě. Nejlépe přes 3000x1000 pixelu, ale možná se bude dát použít i horší fotka. Na fotkách by mělo být co nejméně rušivých elementů, ať je co nejméně práce s retušováním.

Měch

Tak mě jenom napadlo...možná už je pozdě...co takhle hodit ke kovboyovu domku i kadibudku ?? Nevypadalo by to dobře ?
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Jonas

Citace od: peki kdy 24.11.2010, 16:54:11
Nemá prosím někdo typ na fotku do pozadí pro téma Ned Kally? Potřebujeme foto australského lesa v následující kvalitě:
Fotky by měli mít co nejvyšší rozlišeni, aby při zvětšeni nevypadali blbě. Nejlépe přes 3000x1000 pixelu, ale možná se bude dát použít i horší fotka. Na fotkách by mělo být co nejméně rušivých elementů, ať je co nejméně práce s retušováním.

Nějaké fotky australského lesa mám - v rozlišení cca 3000 x 2000. Na požádání pošlu ukázku.
Jonas - Můj Brickshelf

Luky1987

Tak jsem si dnes vzal dovolenou a spíchnul druhou verzi, snad se TLC toto zjednodušení bude líbit více :P
Přidávám i návrh pro pozadí...

Luky1987

Takže vše je teď již naprosto jinak, než bylo uvedeno na začátku, nechápu, jak máme poslat tyto své výtvory DHL, to si dělají srandu :P ::) ???

Hardegon

Je to teda nakvap a spousta práce, ale zajímavá zkušenost.

Ale stejně jako Lukymu se mi nelíbí posílání pomocí DHL. Můj MOC je stabilní, ale protože hráči stojí na jedné noze a jsou ve velmi krkolomných polohách, asi do balíku dám jen celistvé díly, zabalím do několika vrstev vycpávky a budu doufat, že si to dají podle fotek sami dohromady. Tenhle způsob zdá se mi býti nešťastný...  :P

Robbed

Zajímavý, naprosto odlišný přístup, než na jaký je člověk zvyklý. Ale pokud za to bude honorář, budiž >:D.

Nechápu proč to chtějí vůbec poslat (a proč to oznamují až teď). U mých deseti panáčků by mohla snad stačit jen fotodokumentace..