Skladování plánků

Založil Vasyk, 27.10.2006, 14:07:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

5o

Ja mám svoje návody v škatuliach od Puzzle. Keďže ma to voľakedy bavilo a mal som aj kopu času, resp. dokázal som si ho nájsť, tak týchto škatúľ mám asi 20. Do niektorých som už nasťahoval dieliky, ale ešte stále to nie je ono. Dieliky pribudajú a dúfam, že ešte dlho aj budú, tak je na čase znova zreorganizovať skladovanie všetkého.
Preto lebo Lego...

Matošo

Já mám návody v šanonech, ale ty skladuji "naležato", takže se mi nevytrhávají ani ty silnější.

rdk

Já mám návody taky v šanonech v euroobalech. Skladuju nastojato a nic se mi nevytrhává...

bartas

Citace od: rdk kdy 30.05.2010, 21:27:09
Já mám návody taky v šanonech v euroobalech. Skladuju nastojato a nic se mi nevytrhává...
Mi se to vytrhává, jak je to pověšeno za dirky a často manipuluju se šanonem. Nakonec euroobal praskne u dirky.  :( Třeba takovej Indiana Jones a chrám křišťálové lebky jsou dva tlusté návody...

otaznik

Tak pokud s tím často manipuluješ, tak ty tlustý návody dej jinam, to je jednoduchý.

bartas

Citace od: otaznik kdy 30.05.2010, 21:40:51
Tak pokud s tím často manipuluješ, tak ty tlustý návody dej jinam, to je jednoduchý.
Ale kam, aby to bylo při ruce a nemusel čovek přehazovat hromadu v nějaké krabici :(

rdk

Nebo prorazit děrovačkou... >:D >:D

bartas

Citace od: rdk kdy 30.05.2010, 21:47:12

Vrahuu    ::)

Věšák

Citace od: rdk kdy 30.05.2010, 21:47:12

To už se radši prohrabovat krabicí ;) :D

poltrc

Já to davám do šanonů  mam jich asi pět a je v tom přehled.