LEGO Technic Rally - diskuze

Založil Shmade, 08.01.2009, 05:48:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Povolit v letošním ročníku i auta s více nápavami - pro trucky/speciály?

Ano
36 (87.8%)
Ne
5 (12.2%)

Celkem hlasů: 41

Bery

Asi se zúčastním, můj Man už je připraven a nemůžu dočkat.  ;D
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

jakpet

Citace od: Shmade kdy 21.03.2010, 18:48:42

Poslední závod 1. sezóny LTR se uskuteční v sobotu 10.4.

Místo bude upřesněno.

Beze mě :'(

Sugarfree

Citace od: kedar kdy 21.03.2010, 19:07:16
Asi se zúčastním, můj Man už je připraven a nemůžu dočkat.  ;D
Man?? Můžu vidět aspoň jednu fotku závodního speciálu?  ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Bery

Tady je.  :)

jakpet

Sorry, ale je fakt nechutný, jak se ti rozjížděj kola..

Sugarfree

Promin, ale to myslíš vážně? Zkoušel si to i v terénu?  ???

Bery

Citace od: jakpet kdy 21.03.2010, 20:07:20
sorry, ale je fakt nechutný, jak se ti rozjížděj kola..
Vím že je to hnusný, ale když dám kola blíž tak se o něco zaseknou.
Citace od: Sugarfree kdy 21.03.2010, 20:08:44
Promin, ale to myslíš vážně? Zkoušel si to i v terénu?  ???
V terénu jsem to zkoušel a docela to obstálo . Je to moje první motorizovaná stavba z technicu vím že není skvělá ale mě to stačí . :-[

Sugarfree

Citace od: kedar kdy 21.03.2010, 20:15:51
V terénu jsem to zkoušel a docela to obstálo . Je to moje první motorizovaná stavba z technicu vím že není skvělá ale mě to stačí . :-[
Vážně? No dobrá :) Zkus to trochu víc zpevnit ;) Času máš ještě dost, tak na tom "Manu" trochu ještě zapracuj.

TomB

No nevim, jak to teď dopadne se mnou...
Jestli dám dohromady vůbec nějakej závoďák...
Ale asi pojedu, protože bez věčnýho smolařa by to nebylo ono :D
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Shmade

Věčnej smolař nejseš, dyť máš i druhý místo... Minulej závod si to pojal uznávám divoce :), ale chybama se člověk učí.

Doufám, že sezónu ukončíme v důstojném počtu a pak hurá na trial.

Mareken

aaaa, to je špatný, mám teď rozpracovanej speciál na trucktrial,tak většina dílků použitejch,ale zkusím něco sesmolit.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

Měch

Tak už mám hotový podvozek. Jezdí tak rychle, že skoro nestíhám sprintovat a sílu má, že když se o něco zastaví tak se začnou protáčet ráfky  ;D. Už se těším na soutěž.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Mareken

Citace od: malý Měch kdy 27.03.2010, 14:36:31
Tak už mám hotový podvozek. Jezdí tak rychle, že skoro nestíhám sprintovat a sílu má, že když se o něco zastaví tak se začnou protáčet ráfky  ;D. Už se těším na soutěž.
Nevěřím, teda pokud tam nemáš převodovku,nebo sprintuješ jak šnek :D

Aby si měl takovou sílu,aby se ti protáčely ráfky na gumě, to neni možný při takový rychlosti jakou říkáš, mě se to stalo až při zpřevodování 2 buggy 1:72 a to ty motory hodně nadávali  ;D (kola byly 81,6)

TomB

He, jestli teda nenamazal ty ráfky mýdlem ;D.
Já nevím jak ostatní, ale novější ráfky (kola 81x6) se v daných pneumatikách protáčí celkem lehce.
Já mám takto "vadných" asi polovinu pneumatik, ostatní drží pevně.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Měch

Možná to bude tím že ty kola jsou právě od Tomba  ;D
A všechno to je pravda, teď jsem s tím byl v lese a to auto snad zastaví jenom větev skrz celé vozidlo.
Má pohon na 4 kola bez diferenciálů a je mnohem lepší než jsem čekal a to jsem ho nešetřil- odpružení pracuje na max (žluté pružiny) u toho co jsem zkoušel: skoky z 20cm, hrboly, škarpy,sprint atd. Se vším jsem spokojen a dost překvapen co všechno to dokáže - TruckTrialové překážky jsou pro něj procházka růžovou zahradou.
Na posledním závodě si dost věřím. A doufám, že bude dost extrémní.
Fotky

Mareken

Citace od: malý Měch kdy 27.03.2010, 20:05:14
A všechno to je pravda, teď jsem s tím byl v lese a to auto snad zastaví jenom větev skrz celé vozidlo.
Má pohon na 4 kola bez diferenciálů a je mnohem lepší než jsem čekal a to jsem ho nešetřil- odpružení pracuje na max (žluté pružiny) u toho co jsem zkoušel: skoky z 20cm, hrboly, škarpy,sprint atd. Se vším jsem spokojen a dost překvapen co všechno to dokáže - TruckTrialové překážky jsou pro něj procházka růžovou zahradou.
Zase 4 buggy motory? Já mám postavený malý (zase!) ámerický autíčko s velkou rychlostí  :P >:D

TomB

Citace od: malý Měch kdy 27.03.2010, 20:05:14
Hele, neštvi, jó? ;D >:D
Já na tento závod nepojedu, jelikož sem moc línej abych si mohl postavit auto, takže ne.
Jinak jsem hodně zvědavý na tvoje auto, aspoň na videu.
Složení mých příspěvků:

Měch

Citace od: TomB kdy 27.03.2010, 21:30:40

No vidíš, mohl bych natočit něco z testování...jenom co ho po dnešku umyju...ta vrstva prachu je nepředstavitelná - kola nejsou ani trochu černé ale celé hnědé
Fotky

Mareken

Citace

Já na tento závod nepojedu, jelikož sem moc línej abych si mohl postavit auto, takže ne.

Já nevím,ale minulej závod si auto přestavoval dokonce na koleni a ve sněhu a teď nechceš přijít? Já vím ,že je to z Brna dálka, ale přijď,bude sranda,poslední závod sezony si musíme užít  >:D

TomB

Tak ti nevím, ale pravdou je, že se mi nechce rozebírat moje Trialová potvora, proto nebudu mít Buggy motory...
EDIT: Tak nakonec jedu, no ;D >:D.
Složení mých příspěvků:

Krutas57

Já sem skoro celej včerejšek strávil stavbou auta.
Výsledkem je asi moje nejpovedenější stavba v životě, červeno-žlutý pick-up. Zatím stojí jen na provizorním podvozku (nejsou dílky; musím ještě koupit 8297), takže plnohodnotné jízdní testy jsem zatím nedělal. Na provizorním podvozku to jezdí celkem obstojně, tak uvidíme.
Na 10. sem si udělal volno, takže se mnou počítejte. >:D

Měch

Já tu svou potvoru stavil 3 dny: jeden den přední náprava, druhý zadní a třetí den jsem kutil ovladač. Ale to všechno bez karoserie. Teď jsem všechno zas rozebral do posledního dílku a dělám návod, pak to hodím na brickshelf.
A jsem rád TomBe, že pojedeš. Ať je nás tam co nejvíc. A klidně ty motory z trucktrialu vindej, já na TT budu stejně stavit až po rally a na to je pak celý měsíc čas.
Fotky

Mareken

Citace od: malý Měch kdy 28.03.2010, 15:53:43
. Teď jsem všechno zas rozebral do posledního dílku a dělám návod, pak to hodím na brickshelf.
A jsem rád TomBe, že pojedeš. Ať je nás tam co nejvíc. A klidně ty motory z trucktrialu vindej, já na TT budu stejně stavit až po rally a na to je pak celý měsíc čas.
to chci vidět :D, já už mám trial truck rozestavěnej,ale stejně je to dost náročný, za měsíc budeš rád když to stihneš.

Shmade

Na poslední závod prosím všechny účastníky, aby na autě bylo připraveno místo na reklamu 4x4 (někde nahoře), pokud možno včetně tiles - nevím jestli jich budu mít ještě dostatek pro všechny...

A kdo pojede poprvé, tak prosím o zaslání zprávy se jménem jezdce, číslem a národností.

Díky Sebik

Mareken

Ahoj,mohl by si mi nechat tu nálepku jen bez ničeho? přilepím jí na panely. Děkuju

Měch

Musí to být na tiles? Nestačil by kapotový díl, nebo plotna jak má 8275 na radlici http://media.peeron.com/ldraw/images/71/6178.png ?

a tady je poškození na stroji, která jsem zjistil při koupání
na druhé fotce je vidět "žlutý" vývod z buggy motoru...v tom místě se ho dotýká tlumič a jak se ta věc otáčí tak hobluje vršek toho tlumiče
Fotky

Měch

Nevím, jestli se to tu už řešilo, ale můžu použít izolepu? Dost mi totiž trpí dva dílky, které mírně ční z podvozku a musí tam být. Přemíšlel jsem, že bych na ne nalepil ochranou vrstvu aby nebyly tak poničené - teď jsou už hodně zubaté.
Fotky

peter

Citace od: malý Měch kdy 29.03.2010, 20:47:24... můžu použít izolepu? Dost mi totiž trpí dva dílky, které mírně ční z podvozku ... teď jsou už hodně zubaté

a není už to tedy zbytečné a tedy lepší pak koupit ony díly nové? ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Měch

Tak a mám už konečně hotovo a jsem spokojen s hmotností, a vůbec vším.
Jenom doufám, že mě snad Shmade neroztrhá za to, že to vypadá jako jeho auto. Ale schválně jsem se při stavbě na to jeho ani nepodíval, všechno jsem vymyslel sám...prostě ruce stavěli a vyšlo z toho tohle.

Za zmínku ještě stojí, že auto nemá volant - řídí se pomocí neurálního rozhraní instalovaným do helmy řidiče
Fotky

Mareken

Citace od: malý Měch kdy 01.04.2010, 14:14:29
Citacejde jen o to, aby nezávodily podvozky s krabicí ve které by seděl řidič.
Hele,naházej tam aspoň pár panelů ,nebo něčeho,je to fakt zlý.