LEGO Technic Rally - diskuze

Založil Shmade, 08.01.2009, 05:48:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Povolit v letošním ročníku i auta s více nápavami - pro trucky/speciály?

Ano
36 (87.8%)
Ne
5 (12.2%)

Celkem hlasů: 41

Shmade

Závod se blíží, tak bych rád představil ceny o které se tentokrát pojede:

1. místo set 8046
2. místo set 8045
3. formička na Lego led

Oproti předházejícím závodům, kdy pro všechny účastníky byly připraveny na rozdávání samolepky s logem soutěže, čeká nyní na všechny i malá Lego pozornost. Dnes jsem byl totiž vrátit stavebnice NXT 2.0, které jsem měl půjčené na prezentaci od vedoucí marketingu Lego Tradingu Markéty Zahradníčkové. O závodech sem se s ní už bavil po první prezentaci, a kupodivu dnes byla v obraze a s tématem sama začala, když se mě zeptala, jestli teď někdy nebyl, nebo nebude nějaký závod. Dostalo se k ní totiž z obchodů, že je sháňka po buggy motorech. :) No, tak jsem se jí pak zeptal, jestli nemá třeba nějaké reklamní předměty, které bych mohl účastníkům rozdat. Čekal jsem že dostanu pár propisek a budu spokojenej, ale ona začala otvírat různé šuplíky a hrabošit... nakonec jsem byl nadílkou mile překvapen. Dostal jsem několik přívěsků, psacích potřeb a také to udělátko na led, které jsem uplatnil v hlavních cenách. Tímto bych jí chtěl ještě jednou poděkovat a doufám, že vám to udělá radost, tak jako mě. :)

smiky

Ještě se po druhé zeptám  ;D , jestli pořadatelé nepotřebují před závodem pomoci s úpravou tratě (nevím jak moc to chcete upravovat tak se jen tak ptám)

jakpet

tak to je supr, já si zamlouvám růžovou klíčenku  ;D ;D ;D 8)

Jamesek

Původně jsem chtěl vyhrát, ale jak vidím ty ceny - chci být třetí .. ;)

Shmade

Ohledně úpravy tratí... Budu rád, když tam někdo přijde dřív a pomůže, já jsem se zatím nevyjadřoval, protože tam nechci tahat lidi, aby se pak nastydli a tak :)  Zatim jsem měl pocit, že to nějak zvládnu.
  Každopádně, jestli mi někdo chce pomoct, tak ať přijde vybavenej na to, aby venku v zimně vydržel několik hodin a nebyl hned promáčenej... já osobně si na stavbu budu brát boty i kalhoty na prkno :) Prostě jestli někdo přijde pomáhat v teniskách, tak ho pošlu spíš do hospody na čaj, než abych mu dal nějaké náčiní. :) Vysokou zimní (nepromokavou) obuv doporučuju samozřejmně i závodníkům...
Teď konkrétněji k vlastní přípravě. Použití válce na jsem nakonec zavrhnul, protože to moc nefungovalo. RZ které povedu místy s hlubším sněhem, klasicky odhážu cestičku lopatou, resp. odhrnu hrablem a nějak udusám. RZ vedoucí po cestách bude myslím stačit nějak lehce srovnat... S ohledem na to, že nás bude docela dost a bude zima, tak RZ budou asi spíš kratší, aby jsme tam nemrzli zbytečně dlouho, takže zas tolik práce to snad nebude...

Shmade

A ohledně těch dárečků... buď se nějak dohodneme na místě, nebo se bude losovat.

Měch

Citace od: Shmade kdy 13.01.2010, 21:50:34
... S ohledem na to, že nás bude docela dost a bude zima, tak RZ budou asi spíš kratší...

Jenom udělej klidně delší, ať je zábava. Anebo kratší a tak 10 bych jich viděl :D ať pořádně vybijem baterky !!

edit: dneska jsem trochu jezdil a sníh máme svrchu namrzlý a unesl celá moje auto - ani nedělalo stopu, tak bys Shmade nemusel ty místa s hlubším sněhem vůbec odhrnovat...jenom taková poznámka k tratím
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

TomB

Tak a já asi pokořím hranici aut s náhonem pouze na přední kola v prvních řadách tabulky ;D.
Moje auto má totiž náhon jen FWD, a pokud se nemýlím, je to zatím jediné auto v historii LTR.
Nuže přátelé, podívejme se na zub problému. Asi si myslíte, že auto nevyjede nejmenší kopeček.
OMYL!!! Auto pádí jak z kopce tak do kopce, a disponuje 3stupňovou převodovkou, jedním Buggy motorem, je bez diferenciálů, a je to Buggy. Nechť AWD umře! ;D ;D >:D >:D
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Měch

FWD byl můj první prototyp,fakt jezdí dobře, ale mě to špatně zatáčelo....co tobě?
Jsem zvědav na tu převodovku
Fotky

TomB

Heh, převodovka je ta, kterou vyrobil sariel.pl, a je prezentována na TBs, můj nápad to není, já ji jenom převedl do Studless. A zatáčí to taky moc dobře, jsem zvědav jak dopadnu :-).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Jamesek

Dobrovolně se hlásím na úpravu tratí. Zima mi nebude, oblečen budu dobře. Když by bylo nejhůř, skočím za roh domů ;)
Auto vypadá, že stihnu poprvé dostavit před závodem, takže čas na výpomoc mít budu ;)

Sugarfree

Doufám, že tam bude i přenosový vůz a že z tohoto "Winter" závodu bude hodně fotek a pěkných videí, abych se mohl taky podívat ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Mareken

Tak se mi podařilo sehnat kabely, a IR končí  ;D , z kila a půl jsem na necelém kilu a doufám,že už to nebude jako na 1.závodě,kde jsem obsadil krásné předposlední místo  :)
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

Jamesek

Začínám se bát o své umístění - konkurence bude tentokráte hodně silná a nový povrch může skrývat nepříjemná překvapení ...

Mareken

Tak už jsem se s kabely skamarádil,ale potřeboval bych od někoho půjčit (TomB atd..) ten Baterrybox s vyrvanou ochranou,já žádné "takto upravené" nemám,a byl bych rád za větší výkon. Kdo by mi půjčil mnohokrát děkuji.

TomB

JJ, já rád BB bez ochrany půjčím, kolik KS budeš potřebovat bez ochrany? mám asi 4ks xD
Složení mých příspěvků:

Mareken

Tome,moc děkuju,stačit mi bude jeden.

TomB

Já bych zase potřeboval půjčit Technic Figa, všihni jsou na výstavě v Banské Štiavnici
Najde se nějaká hodná duše??
Složení mých příspěvků:

Mareken

Klidně ti ho půjčím za ten Bbox,ale Sweet Bongo je ten červenej, a tak ti můžu půjčit jen toho modrýho z těch dvou (modrej a červenej).

edit: tak se omlouvám,ale mého druhého technicfiga nemůžu najít..

Jamesek

Citace od: TomB kdy 14.01.2010, 18:27:51
Já bych zase potřeboval půjčit Technic Figa, všihni jsou na výstavě v Banské Štiavnici
Najde se nějaká hodná duše??
Když bys nenašel lepšího Technic řidiče, můžu ti jednoho půjčit. Minule vyhrál Lego ship Racing ;).

Ps. ceny za něj rád převezmu a při vyhlašování se zmíním o tvých továrních technicích ;)

jakpet

No Tome nevim nevim, řekl bych, že tento typ pohonu je dost neperspektivní a musí ty bejt maličký, aby s tim ten buggy hnul... já mam auto asi 850 g a i se dvouma nejede úplně podle mejch představ i když má odpružení všech kol a diferenciály... No jak myslíš, uvidí se, až se zasekneš na nejmenšim kopečku, tak se budu smát 8)

Měch

také můžu zapůjčit technic figa, ale je nemocný, ještě se nezotavil ze své nevolnosti před týdnem ;D

to Tomb: jak píše jakpet, taky jsem zvědavý na ten pohon FWD. Ale nemůžu za boha přijít, jak jsi tam narval převodovku a zároveň to máš tak lehké, že ti to jezdí.
Můj special táhnou 2 buggy a váží 1070g sice jezdí celkem obstojně ale taky nejsem spokojenej
Fotky

TomB

Můj speciál je hotov, a váží nějakých 500Gr., takže ještě musím zatěžovat... Přemýšlím o druhém Buggy motoru >:D ;D.
Složení mých příspěvků:

TomB

Jinak ohledně Technic figa, Přineste co máte, já je beru všechny(ale jen s jedním budu jezdit ;D) ;D >:D.
Složení mých příspěvků:

Mareken

Citace od: TomB kdy 14.01.2010, 19:23:24
Můj speciál je hotov, a váží nějakých 500Gr., takže ještě musím zatěžovat... Přemýšlím o druhém Buggy motoru >:D ;D.
No tak dělej,do závodu dva dny a ty jdeš předělávat :-D

TomB

Já začal stavět teprve tak přede dvěma dny ;D
Složení mých příspěvků:

TomB

A já už mám Buggy přidaný, a auto jede suprově...
Na 1. převod je to něco jako hooodně rychlý truck trial, na 2. převod je to jako naromální Rally auta, a na 3. převod auto pádí rychlostí podobnou jako moje LTIR Auto na druhém závodě LTIR :).
Jinak ještě prosím, zda by závodníkům nevadilo, kdybych jezdil s autobaterkou a měl jen asi 9V.
Použil bych předřadný odpor, a ostatní by si mohli aspoň ohřívat ruce u mýho ovladače...
Nevím jestli je to s rozpory s pravidly, protože se píše, že zdroj může být jakýkoliv, s přiměřeným napětím :)
Složení mých příspěvků:

smiky

Omlouvám se za nabídky k pomoci které nemůžu splnit........Situace se poněkud změnila ,budu mít tak tak co dělat abych stihnul závod samotný :D

peter

Citace od: TomB kdy 15.01.2010, 19:36:11Jinak ještě prosím, zda by závodníkům nevadilo, kdybych jezdil s autobaterkou

Bohužel Tě zklamu, ale toto je v pravidlech zakázáno:

CitaceK napájení musí být použity pouze originální Legové zdroje ...

takže autobaterii můžeš nechat doma.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Měch

Tak jsem ze Zlína už v Hradci králové, taťka tu má práci a já jsem u něj přes noc. Zítra dorazím asi v 11 a s rodiči si zajdu na oběd do té "Vyhlášené hospůdky" na oběd a od 12:00 se budu vyskytovat na závodišti.
To TomB: autobaterka je opravdu proti pravidlům a toho technic figa ti nesu
Fotky