Vánoce/Vianoce 2009

Založil Filipkod, 04.12.2009, 09:59:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Filipkod

Toto je moja prvá téma a je o tom - aký set chcete (alebo si kúpite  ;D ) na Vianoce  ;) ...

Nech vás lego sprevádza !

Filipkod

Ja chcem 8019 Republic Attack Shuttle™ (Útočný raketoplán Republiky)  ...  :)

xjankox

Aj keď  sa venujem hlavne vesmíru, celkom ma  zaujal Tai Mahal, bolo by pekné ho pomaličky stavať  počas sviatkov. Žiaľ, do Vianoc a za rozumnú cenu ho asi nezoženiem, no v priebehu decembra sa má ku mne dostať niekoľko setov, tak to bude akože na Vianoce ( do 24 tého zrejme nevydržím :D ) .
Ďakujem

Jarmila

Žádný lego kupovat nebudu.  ;D Mám ho plný skříně - stačí jen vybrat a zabalit.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

tazzy

Green Grocer a nějaké ty menší City setíky.. :)

Filipkod

Citace od: Jarmila kdy 04.12.2009, 19:26:53
Žádný lego kupovat nebudu.  ;D Mám ho plný skříně - stačí jen vybrat a zabalit.  ;D
dobry napad  ;D

Drakyr

Já toužím po starších setech  castle a city rok 1985 až 90.Je to slabost jako dítě jsem po nich strašně toužil za komunistů lego vždy vystavovali na spotřebním veletrhu v pavilonu Z,mohl jsem tam stát hodiny ;D.Ale nepohrdnu i dnešními sety jsou také super jak Castle,city, Creator.Ale chybí penízky.Takže bych si přál aspoň  menší set 7079 Obrana mostu.

Póža

8019 od maminky.... a 7675 od tatínka :-)

A samozřejmě 8014 kdo chce :-)

Ondra

Abych se přiznal tak si letos nic nepořizuji  :P , nebylo nic u čeho bych hned na první pohled vykřikl "must have".Zaujalo mne sice pár věcí, ale díky cenové politice pro Čr jsem se rozhodl raději investovat do sběratelských modelů aut.

Ale jak to tak bývá, tak mám takové tušení že příští rok nebudou stačit peníze  >:D ;D .Vůbec bych se nedivil, kdyby technic vydal nějakou ultimátní stavitelskou bombu, kdyby creator přišel se stavebnicí nějakého velkého, skoro model team, auta a nakonec city vydalo nádherné vlaky.P.s.:A nějaká specialita s@h by byla jenom bombonek   ;) .

Oliver

Ja si kúpim LEGO Star Wars Echo base  :D

MwK

Asi prvé Vianoce nechcem žiadne Lego a ani ho nedostanem... :)
Totižto nové auto má prednosť pred Legom... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

stomcova

My (já) koupě LEGA Star Wars rozpouštíme(m) do sbírky celoročně a pod stromečkem letos bude symbolicky set 10198 Tantive IV.
A pak samozřejmě speciální přání jednotlivých členů rodiny.
Batman, forever...

Pajsa

Já dostanu: 
8037  Anakin's Y-wing Starfighter™ 
8019  Republic Attack Shuttle™ 
7675  AT-TE Walker™ 
;D
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

peter

Moje letošní vánoce budou patřit k jedním z těch nejsmutnějších, protože jsem blbec neobjednal :'( :'( :'(
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

linhi

U nás pod stromem tentokrát nebude ani kostička... tedy pokud mě někdo náhodou nepřekvapí. Děti chtějí spíše sportovní pomůcky,takže lego ostrouhalo...

Zoufalec

Citace od: peter kdy 12.12.2009, 12:18:36
Moje letošní vánoce budou patřit k jedním z těch nejsmutnějších, protože jsem blbec neobjednal :'( :'( :'(

Lépe bych to nevystihl :'(

Póža

Citace od: Zoufalec kdy 12.12.2009, 14:59:26

Z mořelega to ještě stíháte :-). Já jsem objednával ve čtvrtek a volali ,že v pondělí to posílají :-) a do středy to mám doma :-).

vasek

Citace od: Poza kdy 12.12.2009, 15:40:28
Citace od: Zoufalec kdy 12.12.2009, 14:59:26

Z mořelega to ještě stíháte :-). Já jsem objednával ve čtvrtek a volali ,že v pondělí to posílají :-) a do středy to mám doma :-).

"Spát nic jste nepochopili, ...!" - tenhle citát se sem náramně hodí !

MwK

Mám po včerajšku zmiešané pocity... ::)
Nemal som dostať žiadne Lego a pošťastilo sa toho hodne...ešte že aj moje darčeky potešili... :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

maeror

No, já žádné Lego nikdy nečekám :'(, ale na dětech jsem si to vynahradil docela uspokojivě... :)

Ryxe

Mě pod stromkem připravila manželka parádní překvapení. Jednou jsem se o tomto setu zmínil, když jsem ho viděl na veletrhu hraček, ale netušil jsem, že bych ho mohl mít někdy doma :D. No mám přes svátky co dělat ;D

linhi

To vám všem přeji příjemné stavění,já jsem pod stromem nenašel ani kostičku,manželka řekla že je ho už doma moc :-(   Ale alespoň mám čas na stavbu do Roztok a nebudu se rozptylovat :-)

Filipkod

No ja sa už trochu hanbím   ;D ja som dostal 8019 potom jednu podložku 48x48 a ešte takú menšiu .... inak som este dostal 2 SW figurky HASBRO a klasika oblečenie  ;D

Johny650

Já jsem také bohužel nedostal ani kostičku  :( >:( no co se dá dělat třeba na narozky :D

vasek

Citace od: maeror kdy 25.12.2009, 10:09:52
No, já žádné Lego nikdy nečekám :'(, ale na dětech jsem si to vynahradil docela uspokojivě... :)

Jo jo, přesně tak !

Filipkod

Citace od: Johny650 kdy 25.12.2009, 11:53:26
Já jsem také bohužel nedostal ani kostičku  :( >:( no co se dá dělat třeba na narozky :D
PRESNE TAK !!!  ;D

Hardegon

Ani mě Ježíšek nedal letos kostičky. Ale mám s ním úmluvu, že mi to v lednu, o narozeninách, vynahradí. Třeba nějakým novým setem.  >:D

maeror

Citace od: Ryxe kdy 25.12.2009, 10:57:12
Mě pod stromkem připravila manželka parádní překvapení. Jednou jsem se o tomto setu zmínil, když jsem ho viděl na veletrhu hraček, ale netušil jsem, že bych ho mohl mít někdy doma :D. No mám přes svátky co dělat ;D

Kdy to proboha ty vánoce slavíte?!  >:D

hal1aeetus

lego bolo u nás zastúpené len jedným setom, na druhej strane komplet Goodkind potešil  (aj keď to asi patri viac do iného fóra) :D

Ryxe

Citace od: maeror kdy 25.12.2009, 19:18:46

Kdy to proboha ty vánoce slavíte?!  >:D

No teď na to teprve koukám ;D Budu muset přenastavit datum na Foťáku. Ale bylo by to pěkný 13. 12 si udělat takovou malou předpremiéru a 24. 12.  jet naostro  ;D >:D