(vlastní) Hangár (Roztoky & Štiavnica)

Založil Robbed, 24.09.2009, 19:59:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SkiFi

parada, nemam co dodat este tak otestovat ci ten zeriav udrzi tu lod :)))) hlavne sa mi paci ako su spravene tie vytahy :)

Sugarfree

ta loď je doopravdy úžasná ;) ...velký obdiv...moc se mi líbí  :)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Robbed

Díky všem, jsem rád že se líbí :D

Citace od: SkiFi kdy 18.11.2009, 17:20:01
parada, nemam co dodat este tak otestovat ci ten zeriav udrzi tu lod :)))) hlavne sa mi paci ako su spravene tie vytahy :)

No, jeřáb tu loď určitě neuzvedne, ani k tomu není určený. Je určený na překládání nákladu, nebo pomáhá při opravách.

Robbed

Hotovo, zabaleno, odesláno 8).
Právě teď by to mělo být na cestě do Štiavnice, dopravu zajišťuje TomB. Ještě jednou díky a hlavně přeji ať všichni v pořádku dorazí i s celým nákladem.

Stihl jsem nafotit i nějaké fotky, ještě je ale nemám zpracované.

TomB

Díky, zrovna stojíme na křižovatce a já jsem se paraziticky napojil na Wifi jedné restaurace :).
Jen škoda že se na model nepodívám naživo, budu tam jen zítra ráno, a ne i přes den, takže mi otevře jen technik, a já se nepodívám :-\. Ale aspoň uvidím kolejiště a hančino nádraží :).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Robbed

Včera jsem se konečně dostal k zpracování a uploadnutí fotek:
> Brickshelf galerie <

edit: teď jsem našel že to objevilo na The Brothers Brick :o

Jonas

Citace od: Robbed kdy 10.12.2009, 14:24:19
Včera jsem se konečně dostal k zpracování a uploadnutí fotek:
> Brickshelf galerie <
edit: teď jsem našel že to objevilo na The Brothers Brick :o

To dioráma je velmi nápadité, čistě provedené a ještě navíc skvěle nafocené. Dostat se na The Brothers Brick je velké ocenění. Blahopřeju.
Jonas - Můj Brickshelf

hobby

Ano, souhlas.
Když jsme to vybalovali v BŠ, tak jsem si všimnul, jaká je to výborná práce. Umím to ocenit, i když space nepatří mezi moje témata. Ale protože už jsem viděl od Robbeda více věcí, tak mě to nepřekvapuje 8).

Marcel

Robbed

Jonas a hobby: děkuji, takové hodnocení potěší :D.

Marcel: na Eurobricks jsem to dal já, akorát na hlavní stranu to už dal někdo jiný :).

Póža

Chci se zeptat co znamená to H5 na dveřích ?  To je jako Hangár 5 ? A jestli jo tak proč je nad těmi malými dvířky H3 :)

Robbed

Citace od: Poza kdy 31.12.2009, 17:31:56
Chci se zeptat co znamená to H5 na dveřích ?  To je jako Hangár 5 ? A jestli jo tak proč je nad těmi malými dvířky H3 :)

Ano, čísla na dveřích označují to, co je za nimi. Velké vrata vedou do hangáru číslo 5 a dveře na opačné straně zase do hangáru číslo 3. Celé dioráma je tedy hala číslo 4.

Póža

Citace od: Robbed kdy 31.12.2009, 19:10:53
Ano, čísla na dveřích označují to, co je za nimi. Velké vrata vedou do hangáru číslo 5 a dveře na opačné straně zase do hangáru číslo 3. Celé dioráma je tedy hala číslo 4.

Aha, já myslel že to je označení tohohle hangáru, proto mi byl divný rozdíl v čísle :-)