(vlastní) Hangár (Roztoky & Štiavnica)

Založil Robbed, 24.09.2009, 19:59:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Zatím rozestavěný MOC, který stavím na výstavy Banská Štiavnica 2009 a Roztoky 2010.

- v rohu s béžovou podlahou bude část budovy, kde bude nářadí, nádrže, různá zařízení atd.
- nahoře bude nejspíš menší ochoz (na ten povede výtah, co je na poslední fotce).
- stěny jsou zatím provizorní.
- uvažuji, že bych ještě vršek z části zakryl nějakou konstrukcí, kde by byl jeřáb (podobně jak je to tady).
- samotná loď už je téměř hotova, zbývají už jen detaily.

Pár fotek ze stavby:

Shmade

vypadá to hodně slibně, těším se na další fotky...  a závidím ty obrovské tiles  :)

Hardegon

Tohle je super. Loď sama o sobě vypadá báječně. A pokud bude všechno tak povedené jako výtah, škoda mluvit...  ;)

MwK

(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Foto z dnešní stavby:

Mtron

výátečná loď, vypadá to dost dobře, těším se na další poračování a inspiraci.
nechceš té lodi dát nějaké označení? nebo znak?
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Icewalker

Hangár jak z Jedi Outcastu! Jsem velmi zvědav, jaký bude dokončený. Každopádně už teď to vypadá slibně.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Allconel

vskutku veľmi pekná práce, loď je tvarovo tiež vynikajúca, len mi príde ako päsť na oko ta biela farba. Možno keď bude hangár dokončený tak to tam zapadne. Neviem totiž či to bude hangár pre nejakých pašerákov, alebo HT hangár pre prvú triedu.

Robbed

Shmade: Kupoval jsem jich 12 z USA za necelých $10. Postupně ale zjišťuji, že to zas tak super koupě nebyla (jsou až moc velké, špatně se s nimi pracuje). Měl jsem radši koupit hromadu menších tiles.

Mtron: O znaku uvažuji, zatím mě ale nic nenapadlo.

Icewalker: nj, ze Star Wars nějakou tu inspiraci také čerpám (viz třeba ten výtah).

Allconel: jj, je to civilní hangár lepší kategorie.

grohl

Vypadá to skvěle a nejvíc se mi líbí kokpit lodi a výtah. Ty opěrky hlavy jsou tvůj vlastní vynález nebo jsi je někde okoukal? Je to famózní a přitom velmi jednoduchý nápad.

gearcs

Loď je bomba, už se těším, až ji příští rok uvidím naživo. Přeju hodně štestí při práci na hangáru!

Robbed

Díky, jsem rád za pozitivní ohlasy :D

grohl: No, jak se to vezme. Opěrky jsou můj nápad, ale nebýt tohoto, tak by mě nikdy nenapadlo použít ty plates s držáky na kola (nevěděl jsem že na to ty clipy pasují).

Robbed

Stavba pokračuje:

Allconel

Citace od: Robbed kdy 27.09.2009, 21:06:04
Stavba pokračuje:

Čím ďalej tým viac sa to začína podobať na odoletovú halu pred dovolenkovou cestou na Mars :D

Mtron

woow, tak to asi svoji obludnou základnu nebudu dávat vedle tvého skvostu, vypadalo by to dost divně. Máš to dost dobrý kámo, si mi inspirací.

Ten znak by mohl být jako číslo třeba ze startreku nebo stragate. N- 985 a nebo znak tvoji gildy nebo tam dej logo Mtronu ;D ;D ;D

Robbed

To je prozatím vše. Nevím kdy zase budu mít čas pokračovat ve stavbě..

Mtron

kde je nějaký fig? hoď fotku z jiné strany jakoby od lodi,

Robbed

Pravá část je již téměř hotova. Zábradlí na horním ochozu zatím pouze provizorní. Minifigy tam dám až později.
Teď řeším problém s lodí, nevím jak ji umístit. Na první fotce se tam hezky vejde, ale hodně stíní. Na druhé fotce zase kousek přečnívá, zato je tam plno místa na různé vybavení. Postavit novou loď - na to není čas a rozšiřovat stavební plochu by bylo náročné na dílky.

Marty713

A co šejdrem? To by nešlo? :) Asi má na to moc širokej zadek.

Jinak dio je zatím dobrý. Očekávám hodně minifigů a hodně různých dějových "epizod", čím víc akce tím líp!

Velký plus za prosklený prostory v horních patrech.. ale možná bych za ně umístil nějakou kulisu (černou stěnu?) aby skrz to nebylo vidět, mohlo by to kazit dojem.

P.S. Čím se chystáš zaplnit volnej prostor ve vzduchu? Levá strana nad lodí snad nebude prázdná? Nějaká rampa, jeřáb, můstky a tak?

Robbed

Marty: Postavit loď šejdrem jsem zkoušel, ale zavrhl. Zatím se spíše přikláním k variantě 1. Prosklený prostor je nutnost, nemám tolik bricků abych to mohl zaplnit zdí :). Na boku to sklo vadit nebude, nevím jak na zadní stěně, možná tam nakonec dám něco jiného.
Jeřáby a konstrukce ve vzduchu - s tím počítám. Nebudou však přesahovat dál než do půlky (příliš by to stínilo) a budou pouze na levé straně nad lodí.

Mtron

Ať na to koukám jak na to koukám tak ta loď se k tomu nehodí, pokud na ni budeš koukat zepředu z pozice návštěvníků tak zadní nádherný dok nebude vidět. Muselo by to být postaveno na štorc, což je aby se na to celé koukalo z boku  ;D jinak je hangár suprovej vyladil si to do nejmenších detailů. Nechceš přijet do mtronova sídla a dostavět vnitřky Mtronských staveb ?  ??? ;D

Shmade

Mě přijde naopak, že loď se k tomu hodí dobře, hangár i loď vypadají tak nějak uhlazeně, žádný opičinky na víc...

Marcel

WOW, fakt pekne, jen dotaz, jak tady psal MTRON, ze to nebude videt, ono se nebude koukat z boku? Aby to navstevnici videli jako mi tady na fotkach?

Mtron

ee loď bude vepředu a hangár vzadu, alespoň co se výstavy v Roztokách týče.

Robbed

Díky za komentáře :D

Celá stavba bude vidět přesně tak, jak je vidět na fotkách. Nebude to vidět pouze zezadu.

Robbed

Hotovo cca 95% (v levé části zbývají 4 bricky do výšky + další minifigové a vybavení)

MwK

(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

gearcs

Výborné, ještě se máme na co těšit, až tam doplníš ty figy. I tak ale velmi high-tech...

Mtron

Luxus, Luxus, nemám slov, prostě lahůdka nepopsatelná

Hana129

Tak mi obyvatelce planety Venuše, které ostatní vesmír moc neříká se to taky moc líbí, tak jako ostatně víc děl z této části vesmíru.   Těším se až se tam zalítnu mrknout.

Myslím, že obyvatelé již mnou probádané  červené planety v Brně , mají do Roztok pořádnou konkurenci.   ;)