(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Icewalker

Letoun Manta se mi líbí, zvlášť na první fotce působí krásně robustně. Na té poslední mi zase připomíná výsadkovou loď z Alienů. Prostě takové pěkné tvary ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

grohl

Bojový Mech-HEXTOR

Věšák

působí na mě jako jeden robot z SW Jedi Knight: Jedi Outcast, ale asi to není ono co? :-\
Jako vždy je to ale parádní :)

grohl

Citace od: Věšák kdy 26.11.2009, 19:21:12
působí na mě jako jeden robot z SW Jedi Knight: Jedi Outcast, ale asi to není ono co? :-\
Jako vždy je to ale parádní :)
Děkuji.
SW jsem se tentokrát neinspiroval. Trošku to připomíná figurku z jedné stolní hry.

Filipkod

mne to pripomína jednu šachovú figúrku zo scénky v star wars ked hral R2 -D2  a chewbacca šachy   ;D ... Pekný výtvor  ;)
Nech vás lego sprevádza !

Věšák

Citace od: filipkod kdy 28.11.2009, 15:20:56
mne to pripomína jednu šachovú figúrku zo scénky v star wars ked hral R2 -D2  a chewbacca šachy   ;D ... Pekný výtvor  ;)
Nejsou to šachy ale Dejarik :) ;)
Myslíš asi tuhle figurku co? http://starwars.wikia.com/wiki/File:Mantellian_savrip.jpg
Mě to právě lehce připomínalo tohodle droida http://starwars.wikia.com/wiki/Mark_I_droid_walker ...

Filipkod

Citace od: Věšák kdy 28.11.2009, 16:29:04
Citace od: filipkod kdy 28.11.2009, 15:20:56
Nejsou to šachy ale Dejarik :) ;)
Myslíš asi tuhle figurku co? http://starwars.wikia.com/wiki/File:Mantellian_savrip.jpg
Mě to právě lehce připomínalo tohodle droida http://starwars.wikia.com/wiki/Mark_I_droid_walker ...
Dakujem za opravu  :) A áno presne tú príšerku som myslel   :)
Nech vás lego sprevádza !

grohl

grohl

R.A.T.
Razor, Armored Truck s otočnou palebnou věží.

grohl

Icewalker

Citace od: grohl kdy 13.01.2010, 16:33:34
Telátko
Ten výraz je skvělý ;D
Jinak, líbí se mi to naznačení barevných fleků na boku.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

hobby

Nápad, fantazie, umělecká zkratka a výsledkem je výborná práce. Už jsem si několikrát všimnul. Z tvého profilu vidím, že děláš do muziky. To k sobě jde, hudba je taky abstraktní umění, jako tvoje MOCy. A to se zabýváš vážnou muzikou?

Ondrej

To telátko vypadá super, škoda těch robotických nohou :)

grohl

Díky. Tady jsem si byl jist, že ovce má minimálně stejně kvalitního nástupce.

Hobby:S kapelou hrajeme takovou směsici různých odnoží rocku. Na klasiku nejsem hudebně vzdělaný ani dostatečně zručný.
Ondrej:Když ono si není moc z čeho vybírat.

Jinak už sám pozoruji na setu značné opotřebení kostek, jak se mi mihnou v rukách minimálně 1x za měsíc. Na fotkách v originální velikosti je vidět, že opravdu svému účelu slouží dobře.

Ondrej

Já vím, že jsi limitován díly, ale i tak jsou to super výtvory.

Obyčejný bricky se dají oddělit bez problému, horší je to s plates, které se při rozdělení nehty hrozně níčí. Na to je nejlepší mít dva rozdělovače a díly rozdělovat pomocí nich, jinak mají kostky zničené rohy.

maeror

Grohl: Mně osobně to přijde úžasné. Jasně, už si trochu zvykám, ale pořád mi přijde jaksi zázračné, že když si myslím, že nic dalšího rozpoznatelného a smysluplného postavit nelze, přesvědčíš mne o opaku. :)

Ondrej: Obyčejné plates ještě zvládám, ale řekni mi, jak z nich dostat tiles...

Měch

já všechny dílky, které nerozdělám od sebe "páčením" dělám nožíkem
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Hardegon

Citace od: Malý Měch kdy 13.01.2010, 21:51:13

To ani neříkej.  :-X  :'(

Jindroush

Citace od: maeror kdy 13.01.2010, 21:45:58
Ondrej: Obyčejné plates ještě zvládám, ale řekni mi, jak z nich dostat tiles...

He? Loupátko je na tiles dělaný. Prostě zapáčíš do tý drážky a skáčou jak veverky...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Ondrej

Citace od: Malý Měch kdy 13.01.2010, 21:51:13

Za to by ti Otazník urazil ruce :)

Věšák

Mě nikdy nedělalo problém dát od sebe tiles....od toho mají groove ne?na ně člověk nepotřebuje ani nehty :P

grohl: opět parádní výtvor...to už snad ani nemá cenu říkat :)

matny

Citace od: hobby kdy 13.01.2010, 18:25:52
A to se zabýváš vážnou muzikou?

Ak má niekto názov nicku "grohl", tak by ma asociácia na vážnu hudbu nenapadla.  ;)
Neviem si ani predstaviť čo by stvoril po koncerte "Piano Concerto #3" (Rachmaninoff) - už teraz je jeho stavebný počin genialny!

Lego_Radek

Zavolejte exorcistu. Proč nám to Grohle děláš a děsíš nás, obyčejné smrtelníky, bereš naše iluze a fantazii. Zbavte nás někdo toho démona, ať taky straší v lego designer týmu....................

otaznik

Citace od: Ondrej kdy 13.01.2010, 22:15:24
Za to by ti Otazník urazil ruce :)
Pokud si chce ničit díly, je to jeho problém. Já používám 2 brick separatory a nepamatuji si, kdy mi naposledy na rozdělání staveb nestačily.
Na technic stavby mi stačí ruce a jedna axle.

blindmelon

Přidám taky pár kousků.. Je to foceno docela starým foťákem, takže sorry za kvalitu, nechce se mi to upravovat.  Vlastně ty fotky "sušim" na disku už asi rok. ;)

4838 "Přeprava těžkého nákladu"
Hezký den, Blindmelon

tadeasb

Docela pěkný ale není tohle Grohlovo téma?

blindmelon

No mohl bych založit vlastní thread se skoro stejným názvem. Mám však za to, že i pro srovnání není špatné mít stejně zaměřené modely v jednom threadu, nebo se mýlím?

Samozřejmě, pokud to Grohlovi z nějakého důvodu vadí, tak si myslím, že by se vyjádřil, což tedy (zatím) neudělal, takže předpokládám, že tomu tak není. Není nic jednoduššího než příspěvek nechat adminem smazat.
Hezký den, Blindmelon

grohl

To blindmelon: Tvůj výtvor se mi zamlouvá. Pokud byl tohle jeden z mála případů, tak to klidně házej sem, ale pokud hodláš rozjet výrobní linku na alternativy malých Creatorů, doporučuju ti založit vlastní vlákno.
Zde jsou první ochutnávky pro výstavu v Roztokách.
Pište, co se Vám líbí a co nelíbí. Ještě je čas modely předělat na něco hezčího. Reálné předlohy nejsou-spíše jsem improvizoval a vymýšlel sám.
Prvním modelem je okruhový závodní vůz ze setu 6743

grohl

F1-6743

grohl

Telehandler-5865