Trička - objednávky!

Založil Jindroush, 04.06.2009, 22:27:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Vážení, ode dneška je možno objednávat trička a jedno super a nové a úplně zcela naprosto nevídané překvapení.  ;D

Navštivte tuto stránku:
http://www.kostky.org/trika3.php

vybírejte, objednávejte, možná, že ne na každého se dostane.

Pokud někomu není něco jasné, ptejte se (nejlépe si nejdřív přečtěte tu stránku celou).

Objednávky ukončím zhruba do příští neděle (14.6.), pak se zadá do výroby, rozesílat se nebude před začátkem prázdnin (záleží na tom, jak bude ve výrobě narváno).
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Micho

Citace od: Jindroush kdy 04.06.2009, 22:27:52
Vážení, ode dneška je možno objednávat trička a jedno super a nové a úplně zcela naprosto nevídané překvapení.  ;D
Tak toto je fakt suprové. Chválim.  :o

Citace od: Jindroush kdy 04.06.2009, 22:27:52
Navštivte tuto stránku:
http://www.kostky.org/trika3.php

vybírejte, objednávejte, možná, že ne na každého se dostane.

Pokud někomu není něco jasné, ptejte se (nejlépe si nejdřív přečtěte tu stránku celou).
Ako vždy, u teba výborne spracované.  :D

Jindroush

Rekapitulace současného stavu:

23 objednávek (v anketě byl zájem cca 50 lidí)
26 triček, 39 figů - zatím tedy relativně slabé.

Slovenské uživatele upozorňuji, že objednávky sbírám já, podle instrukcí se posílají na tricka@... Matnymu ohledně objednávek nepište.

Jindroush

Zítra (tedy již dnes) se přijímají poslední objednávky.

43 objednávek
61 triček, 67 figů.

Zatím přišla zhruba polovina plateb, pospěšte, ať se dá zadat výroba.

jarfic

Je už pozdě? Ozval jsem se o toho figa mejlem.
Tak tedy ještě oficiálně: Jarek Ficnar ze Šumperka (jarfic@centrum.cz) objednává 1(jednoho) minifiga Kostky.org a velmi děkuje.
Díky a ahoj.
jára

Jindroush

Objednávky jsou již uzavřeny, neptejte se, počkejte si pár let na další várku.

S.t.a.l.k.e.r.

Prázdniny začali, kedy cca. by mohli byť odosielané objednané figy?

Jindroush

Zítra zkusím pohonit dodavatele, zda je již hotovo, případně, kdy bude.

Věšák

Dnes jsem se vrátil z prázdninového pobytu, tak doufám, že moc neotravuju když se otážu jak to dopadlo s dodavatelem :-\ ??

Jindroush

Takhle. Rozesílat se z provozně-technických důvodů začne nejdříve ve středu (na Slovensku ještě o něco později, protože v tý hromadě je i Matnyho balík).

Jindroush

Dneska šlo prvních 28 zásilek, zbytek půjde v zítřejší poště. Omlouvám se, ale tolik vietnamskejch tašek prostě nemám, abych to moh pobrat naráz.  ;D

GNOSIS

SLÁVA UŽ MNĚ PŘIŠEL MINIFIG !!!

DÍKY MOC VEZÍRE ZA TOHLE FÓRUM A TLESKÁM TI ZA NĚJ!!!!

Fotky z mobilu a stojí za starou bačkoru, ale nemohl jsem si pomoc nedat to sem.

Ondrej

Super dárková krabička s minifigem, ještě měl být minifig zatavenej, aby to mohl být MIB, s neotevřenou krabičkou MISB. Už se těším až mi přijde tričko.

Hana129

Díky moc za uveřejnění Vezírova dárkového překvapení.
Ale fotky jsou fakt slabé, nemohl by nám tady Vezír prosím přidat nějakou tu fotku i ještě nezabaleného balíku. Dík.

Jindroush

Vezír je línej (29.6 C v pracovně) a lehce zlomyslnej, takže kdo dostane, ten dostane a uvidí a kdo si neobjednal...  :P  >:D

blackrabbit

Zatím mi nic nepřišlo. Doufám že to příjde zítra, protože v sobotu jedu na dovolenou  :-[

Jindroush

Právě teď jsem odeslal poslední věci, včetně slovenských. Už tu mám jen krabici pro Hanu a její sestry k vyzvednutí zítra.

Objednávku Blackrabbití pod přezdívkou nemám, je možné, že je to pod nějakým příjmením, které nemám s přezdívkou spojeno - takže nemůžu prozkoumat, kdy zásilka šla. Tak jsem to vykoumal, šlo to včera dopoledne.

matny

Tak to nejak by mal vyzerať ten limitovaný fig po rozbalení:

Vasyk

Citace od: matny kdy 23.07.2009, 16:57:51

LUXUS !!

descale

Tričko spolu s minifigem dnes v pořádku dorazili a velmi potěšili. Balení minifiga je opravdu krásné. Děkuji, Jindroushi.

Ondrej

Tričko dorazilo v pořádku, akorát ho mám na sobě když píšu tuhle zprávu.
Je super :)

Micho

Citace od: matny kdy 23.07.2009, 16:57:51

Dnes ráno som prechádzal cez Banskú Bystricu.  :(  Keby som vedel, že to už máš, tak by si mam mal na krku!   ;D

matny

CitaceKeby som vedel, že to už máš, tak by si mam mal na krku!

Dnes by som ti max. mohol poskytnúť len prázdne krabičky - obsah ešte nedorazil.  ;)

Jindroush

Něco málo obrázků z přípravy a balení.

Ještě bych chtěl poděkovat MATNYmu za nápad s dárkovými krabičkami plus jeho realizaci (sponzorský dar členům Kostek!).

Co se týče losování o set Space Police, napsal jsem na to kraťoučký prográmek, který vybíral náhodné číslo z čísel faktur. Náhodný stisk rukou paní velkovezírové vybral číslo 21, které bylo moje  ;D Protože to by mi asi nikdo neuvěřil (ale je to pravda pravdoucí, fakjo), losovalo se znova a cena putuje k jednomu z členů Kostek, tak jsem zvědav, kedy tu bude recenzia.  8)

Micho

Je tam toho pekná hromada! Vidím tam aj moje veci, aspoň si myslím.  :D

Muselo to zabrať veľa času - od prípravy ponuky a jej prezentácie, sumarizácie objednávok, zabezpečenie výroby, kontrola kvality, rozdelenie, balenie a expedície. Keď k tomu sa prirátam ešte na prepravu, tak za ten celkový čas by sa mohol postaviť aj úctyhodný MOC.  8)

Teším sa na všetko, zvlášť na tie minifigy. To balenie od matneho je fakt výborné prekvapenie. A celkovo sa mi to zdá veľmi rýchlo vybavené.  8) Moja úcta organizátorovi.   8)

Hana129

No mě nejvíc zaskočila ta první fotka - torza bez rukou. To si někdo musel pěkně "sadisticky" zařádit, nejdřív všechny ruce amputovat a pak zase nasadit?

Micho

Citace od: Hana129 kdy 28.07.2009, 08:26:53
No mě nejvíc zaskočila ta první fotka - torza bez rukou. To si někdo musel pěkně "sadisticky" zařádit, nejdřív všechny ruce amputovat a pak zase nasadit?

Moja domienka: Pri výrobe (potlači, dokonca obojstrannej) by tie ruky zavádzali, stroj to potrebuje pevne uchytiť. S rukami si to neviem ani predstaviť uchytiť. Bez rúk je technická manipulácia oveľa jednoduchšia.  ;)

Možno boli dodané už v takomto stave, to by aj mňa celkom zaujímalo. A bolo to potlačené tampotlačou (môj tip) alebo sieťkou? Prípadne inou technológiou ...

Jindroush

No jasně, že jsem to ulámal a pak nasazoval já. Z LEGO to přišlo klasicky zkompletovaný.
Technologie je tampon (3 vpředu, 1 vzadu).

linhi

Také už mám doma tričko i figa,moc za tuto akci děkuji,jinak tisk na figa se povedl a už si tedy hledám erb který použiji na tisk na moje custom figy. Díky Jindro.

Věšák

Taky už mám....moc děkuju :)
Tričko i fig se povedly a smekám, takový práce při kompletování a balení....brr :)