Trička - objednávky!

Založil Jindroush, 04.06.2009, 22:27:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

niessnet

Zásilka dorazila v parádním balení.  ;) Díky za zorganizování téhle akce.
Zajímalo by mě, kolik těchhle unikátních figů nakonec bude mít své šťastné majitele? Všech 200 panáčků se někde upíchlo?
Jen tak pro zajímavost - na jedné fotce výše je fig se speciálním pořadovým číslem 007, kdopak měl to štěstí?  >:D
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Jindroush

Kdeže, udalo se jen 96 figů pro 47 uživatelů, což je méně než 1/4 těch, co chodí jakž takž pravidelně.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Jindroush kdy 27.07.2009, 23:31:33
...cena putuje k jednomu z členů Kostek, tak jsem zvědav, kedy tu bude recenzia.  8)
Plynulý prechod z češtiny do slovenčiny naznačuje, že cena skončí na našom malom krásnom Slovensku, isn't it?
Kedy orientačne bude zabezpečená distribúcia figov v SR?

Jindroush

Ve čtvrtek jsem to posílal, Slovenská spojka se ještě neozvala.

S.t.a.l.k.e.r.

A ako je to s tou výhrou, kto sa môže tešiť?  ;)

Jindroush

To by bylo prd překvápko, kdybych to vyžbleptal, nechám vás napnutý jako kšandy (traky)  8)

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Jindroush kdy 28.07.2009, 17:45:51
To by bylo prd překvápko, kdybych to vyžbleptal, nechám vás napnutý jako kšandy (traky)  8)
Ja som už napnutý dosť, mojich 5 minifigov sa niekde zašíva v pošte, som z toho nervózny ako prvorodička...  >:D

Vasyk

Potvrzuji převzetí balíčku, dle předpokladu, opět LUXUSNÍ !!
Ještě jednou moc děkuji a zároveň přeji vše nej do dalších let.

Jamesek

Objednávka dorazila. Velmi děkuji za nápad, příkladnou organizaci, luxusní zabalení a splnění jednoho malého nestandartního přání :D . Balíček udělal velikou radost (viz avatar).

Přeji Kostkám dalších nejméně 50 let ;)

S.t.a.l.k.e.r.

Dnes som sa aj ja konečne zaradil medzi majiteľov 'výročných' minifigov. Je to naozaj zaujímavý darček. Vďaka všetkým zainteresovaným za vynaloženú námahu.