SH akce??

Založil Shi-So, 06.04.2009, 14:59:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Já jsem s tím spokojený,stejně jsem nepočítal s tím že něco pošlou,a 15 % sleva se také hodí...

Shi-So

15%  ;D
Tak to je fakt ubohy.....
S tema cenama co tam maji meli dat aspon 30% >:D

Ravenhorn

15% dají jen na ty výrobky kde udělali cenu, nebo na jakejkoliv včetně těch kde už je snížená cena?

:-))

Ale musím říci, že se teda nepředali. To daj tak za ceny jako se dají koupit u nás v legačkovi apod. TJ. když se k tomu ještě vezme poštovné, tak to pak výjde stejně dráže.
Castle, Pirates a Star Wars.

Micho

Podľa mňa to vyriešili elegantne, 15% je celkom slušné. ;)

Hardegon

Citace od: Ravenhorn kdy 08.04.2009, 15:13:20
15% dají jen na ty výrobky kde udělali cenu, nebo na jakejkoliv včetně těch kde už je snížená cena?

:-))

Ale musím říci, že se teda nepředali. To daj tak za ceny jako se dají koupit u nás v legačkovi apod. TJ. když se k tomu ještě vezme poštovné, tak to pak výjde stejně dráže.

Souhlasím. Je to spíše zklamání. Ani ne to, že to nechtějí poslat, ale že dají jen 15%. Za tu cenu nakoupím v mořilega a ušetřím přehnané poštovné. Tak slevu asi klidně někomu přenechám.

Na druhou stranu, nula od nuly pošla.  ;)

Jindroush

Mrči, mrči mrč. Zase jsme v Čechách...  ::)

Snad je tam hromada exclusives a je to 15% na celý nákup.

Hodinky s vodotryskem a 134% slevy budou až příště. <g>
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Ravenhorn

Jak říkám, 15% by nebylo špatné, kdyby nám zrušili i to poštovné. Protože poštovné je teda extremně drahé.

Vezmu si set za 600 kč dám slevu 15%, ale poštovné by mi ukazovalo cca 320 kč. Já bych vlastně na tom ještě dost prodělal.

spolnet

vlk se nažral a koza zůstala celá ;D

Hardegon

Citace od: Jindroush kdy 08.04.2009, 15:41:39
Mrči, mrči mrč. Zase jsme v Čechách...  ::)

Snad je tam hromada exclusives a je to 15% na celý nákup.

Hodinky s vodotryskem a 134% slevy budou až příště. <g>

Já si holt musím zamrčet. Udělaj botu a takhle z toho vybruslí. Hezky a excelentně, ale ve výsledku stejně nic. V zásadě by se to dalo označit jako velmi kvalitní ochodní tah. Ono jim to nakonec i tržby zvedne.  ;D

Mrči mrč...  :D

Ravenhorn

CitaceJá si holt musím zamrčet. Udělaj botu a takhle z toho vybruslí. Hezky a excelentně, ale ve výsledku stejně nic. V zásadě by se to dalo označit jako velmi kvalitní ochodní tah. Ono jim to nakonec i tržby zvedne.  Škleb

Mrči mrč...  Sýýýr

No nevím, já mám zájem jen o jeden levnější set, ale jedině s někým dalším (dalšími lidmi), abych zaplatil celkově jen část poštovného, prostě podělili bychom se.

Snad se někdo najde.

Darth

Tak se domluv s více lidma a objednejte si to dohromady, rozdělí se tak poštovné a všichni budou spokojení. Co já bych dal za 15% slevu v době kdy jsem kupoval UCS Falcona

EDIT: Uff, to už napsals  ;D

5o

Ja mám jednu technickú otázku:
Ľudský nahrávateľ cien pre ČR bol z ktorej krajiny? Alebo nekrajiny? Ja mám v kalendári na rok 2009 deň 05.04. nedeľu. A tým pádom pondelok je šiesteho.
A niekde na začiatku tohto vlákna sa objavila informácia o chybných cenách už zo soboty, ktorú síce upravili ale ostatné nie. No tak neviem, či si radšej nedám ešte jednu kávu, alebo vyhodím kalendár. Niektoré krajiny síce začínajú týždeň nedeľou, ale tá je stále len piateho.
Žeby sa niekto ešte aj v tomto sekol?
Preto lebo Lego...

Colonel32

Ta sleva 15%  se bohužel vztahuje, jak mi bylo řečeno, jen na tuto konkrétní objednávku, tz. nelze ji aplikovat na jiné lego produkty.

Po chvíli diskuse mi byla nabídnuta sleva 15% a poštovné zdarma, ale jak jsem jim řekl, na tuto cenu se bezproblémů dostanu v ČR také, a pokud si to vyzvednu osobně, tak to poštovné taky platit nebudu, tz. řešení této situace mi ze strany TLC připadá jako správné manažerské "Vlk se nažral a koza zůstala celá", a to jsem také jasně řekl - že jako seriózní bych od TLC čekal slevu alespoň 20, případně 25%, nebo jeden set za původní cenu - na osobu.

Ale já osobně jsem s aktuálním řešením nespokojen.

Ravenhorn

Hm tak to je teď už výsměch, že se to vztahuje jen na to co si člověk objednal.  :P >:D

Vasyk

Citace od: Jindroush kdy 08.04.2009, 14:31:10

Citace

Due to a human error in uploading prices to the website on Monday April 5th, several items appeared on LEGOshop.com at extremely low prices for the Czech Republic. We received a large number of orders on this day by customers who had recognized this error. 

We always try our best to provide a perfect service, but sometimes an error sneaks through. As a result of the incorrect pricing, we have had to cancel the orders affected. However as a gesture of goodwill we are contacting all affected customers today and providing a 15% discount on their next order from LEGOshop.com.

We apologise for any disappointment this error may have caused and hope to welcome you back to our LEGO online shop very soon.

Best regards,

Your LEGO team

Kvůli lidské chybě při nahrávání cen v pondělí 5.4. došlo k tomu, že některé zboží mělo nastaveno extrémně nízké ceny pro Českou republiku. Obdrželi jsme velké množství objednávek od zákazníků, kteří si této chyby všimli.

Ačkoli se stále snažíme o co nejlepší služby, občas se chybička vloudí. Kvůli tomuto neplatnému nacenění, musíme zrušit všechny takovéto objednávky. Jako gesto dobré vůle budeme dnes kontaktovat všechny zákazníky a nabídneme jim 15% slevu na jejich další nákup na LEGOshop.com.

Omlováme se za zklamání, které mohla tato chyba způsobit a doufáme, že se brzy vrátíte na náš online LEGO shop.

Jindroushův komentář: Haj hou! A další debatu už krotťe.

vasek

Citace od: Colonel32 kdy 08.04.2009, 17:07:31
Ta sleva 15%  se bohužel vztahuje, jak mi bylo řečeno, jen na tuto konkrétní objednávku, tz. nelze ji aplikovat na jiné lego produkty.

Ale já v jejich mailu čtu něco úplně jiného - radi bychom Vam nabidli 15% slevu na Vasi dalsi objednavku v Shop At Home
Navstivte prosim nasi webovou stranku www.LEGOshop.com. Pouzitim specialniho kodu CZ15 pak v termine do 15.04.2009 muzete zadat objednavku online nebo telefonicky u jednoho z nasich poradcu na bezplatnim telefonnim cisle : 800 143 483.

Takže pokud někdo v S@H říká, že slevu nelze použít na jinou objednávku měl by si přečíst mail, který nám byl poslán.

Mám takové tušení, že my v ČR jsme jim jen pro srandu, pro mne je to jen potvrzení mého názoru - velká firma  - velkej bordel.
Osobně je mi to jedno, úspora 15% z 400 mne rozhodně nevytrhne, ale jejich přístup mne jako zákazníka rozžhavuje do běla.

PS. Samozřejmě si hned zítra zjistím jak to doopravdy myslí, a mne velmi zajímá zda tato sleva je platná také na jiném než českém rozhraní, o tom v mailu není ani zmínka a co není zakázáno by mělo být dovoleno !

Ravenhorn

CitaceTa sleva 15%  se bohužel vztahuje, jak mi bylo řečeno, jen na tuto konkrétní objednávku, tz. nelze ji aplikovat na jiné lego produkty.

Ale já v jejich mailu čtu něco úplně jiného - radi bychom Vam nabidli 15% slevu na Vasi dalsi objednavku v Shop At Home
Navstivte prosim nasi webovou stranku www.LEGOshop.com. Pouzitim specialniho kodu CZ15 pak v termine do 15.04.2009 muzete zadat objednavku online nebo telefonicky u jednoho z nasich poradcu na bezplatnim telefonnim cisle : 800 143 483.

Takže pokud někdo v S@H říká, že slevu nelze použít na jinou objednávku měl by si přečíst mail, který nám byl poslán.

Mám takové tušení, že my v ČR jsme jim jen pro srandu, pro mne je to jen potvrzení mého názoru - velká firma  - velkej bordel.
Osobně je mi to jedno, úspora 15% z 400 mne rozhodně nevytrhne, ale jejich přístup mne jako zákazníka rozžhavuje do běla.

Máš pravdu, zrovna jsem to sem chtěl psát. Prostě píšou na další objednávku. TJ. cokoliv. Pokud budou tvrdit, že jen na to co jsem si objednal, tak opravdu už nevím, ale asi tam zavolám sám, protože bych jim řekl, proč si z nás dělají dál srandu.

grohl

ULTRAMEGALOL!!!
Na 15% jim z vysoka kašlu. Tři dny, než si něčeho (po upozornění) všimnou a tohle jako omluvu?
Mám chuť se zlobit, ale raději zachovám dekórum a půjdu stavět.

vasek

Citace od: grohl kdy 08.04.2009, 19:09:28
ULTRAMEGALOL!!!
Na 15% jim z vysoka kašlu. Tři dny, než si něčeho (po upozornění) všimnou a tohle jako omluvu?
Mám chuť se zlobit, ale raději zachovám dekórum a půjdu stavět.

Grohle - a pak že se vyplatí být slušný, alespoň tobě mohli extra poděkovat a poslat dárek. A pak, že my zákazníci jsme svině.

Až budu něco kupovat, tak v první řadě u mého oblíbeného prodejce, ten se ke mně chová mnohem slušněji a ceny má lepší než S@H i se slevou. Že je hanba nefackuje !

Colonel32

Tohle mi bylo řečeno na jejich infolince.

Bylo někomu z vás osobně potvrzeno, že se ta sleva vztahuje na objednávku čehokoli? Případně že je možné ji kombinovat s jinými slevami? Nebo aplikovat na jiném SH? (USA, GB, GER..)

Hana129

však zkuste někdo objednati ne. Sama zatím dnes nemohu  ;), jinak bych už měla košík plný...
;D, nové flexi koleje, parní vláček, nádraží  ;)

vasek

Coloneli - a tys jim řekl co je v mailu, vždyť kdyby to nebylo na další objednávku tak celý ten mail nedává smysl. Objednávka zrušena, kód, datum do kdy. To prostě nedává smysl.

MwK

Hovorí sa tu o nejakom kóde CZ15...
Čo takto zadať kód CZ100... >:D

Inak,aj keď som Vám to prial,dalo sa predpokladať že to takto skončí. :-\
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

vasek

No že to skončí tak, že nám napíšou mail s nějakými podmínkami a na Lego Directu nám řeknou, že to tak není, tak to jsem opravdu nečekal, pokud ty ano tak jseš jasnovidec.
Gratuluji !

MwK

Citace od: vasek kdy 08.04.2009, 20:01:37
No že to skončí tak, že nám napíšou mail s nějakými podmínkami a na Lego Directu nám řeknou, že to tak není, tak to jsem opravdu nečekal, pokud ty ano tak jseš jasnovidec.
Gratuluji !
To si si mohol odpustiť,už niesme v škôlke... ::)
A samozrejme som to myslel v tej rovine (ak to mám surovo povedať) "že h°vn° dostanete"...
Nedala sa predpokladať zľava a nejaké mejly,ale to že Vám to neprejde,áno. :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jonas

To Vasek:

Možná by to chtělo trochu se uklidnit, co říkáš.
Nezlob se za upřímnost, ale podíval jsem se do tvých statistik. Vychází z nich, že jsi v tomto jediném vlákně, během tří dnů, nastřílel celkem 50 příspěvků. Nech si prach a olovo také na další aktivity. :D   
Jonas - Můj Brickshelf

vasek

Takže jsem zkoušel ten kód - na Anglickém rozhraní to nefunguje, zadat českou adresu objednavatele a platit v GBP také nejde. Takže ať si svých 15 % nechají, neušetřím nic. Vlastně ušetřím - se slevou bych vzal celou motorizaci na novou lokomotivu, takhle vezmu jen ovladač - řekl bych jejich chyba, mohli prodat ale neprodají a já ušetřím - dobíjecí baterie vyjdou levněji !
S touto diskuzí končím neboť S@H za to nestojí. Kolegové a kolegyně mějte se fajn !

to Jonas - už se stalo !

grohl

Ještě jedna připomínka k mailu. Když už píšou oficiální vyjádření, bylo by fajn, kdyby si překontrolovali pravopis.
Cituji:
"Navstivte prosim nasi webovou stranku www.LEGOshop.com. Pouzitim specialniho kodu CZ15 pak v termine (u) do 15.04.2009 muzete zadat objednavku online nebo telefonicky u jednoho z nasich poradcu na bezplatni (é)m telefonnim cisle : 800 143 483.

Jeste jednou by jsme (bychom) se chteli uprimne omluvit za zpusobeny omyl."

otaznik

Citace od: vasek kdy 08.04.2009, 10:42:35
Ale nemohu s tebou souhlasit, S@H je (dáli se to tak říci) maloobchodní divize a tato jednotka bude zisková i kdyby tyto objednávky vyřídili. Kompenzovat ztrátu mohou pouze v případě, že jim to umožní zákazníci, já osobně si u S@H objednám pouze ty věci které nelze sehnat v normální maloobchodní síti. Např. buldozer za 4300 + 330 poštovné si určitě nekoupím, dokázal jsem si jej sehnat o několik desítek % levněji a stejné je to s ostatními věcmi od Lega. Jak je tedy možné, že lze stejné zboží nakoupit v kamenném obchodě za tak odlišnou cenu ? Prostě zisk S@H je poněkud větší a já jako zákazník se rozhodnu kde koupím a koho nechám vydělat, bohužel S@H to v drtivé většině nebude.
LEGO nemá S@H proto, aby konkurovali ostatním prodejcům - je to právě naopak!

vasek

Citace od: otaznik kdy 08.04.2009, 20:34:11
Citace od: vasek kdy 08.04.2009, 10:42:35
Ale nemohu s tebou souhlasit, S@H je (dáli se to tak říci) maloobchodní divize a tato jednotka bude zisková i kdyby tyto objednávky vyřídili. Kompenzovat ztrátu mohou pouze v případě, že jim to umožní zákazníci, já osobně si u S@H objednám pouze ty věci které nelze sehnat v normální maloobchodní síti. Např. buldozer za 4300 + 330 poštovné si určitě nekoupím, dokázal jsem si jej sehnat o několik desítek % levněji a stejné je to s ostatními věcmi od Lega. Jak je tedy možné, že lze stejné zboží nakoupit v kamenném obchodě za tak odlišnou cenu ? Prostě zisk S@H je poněkud větší a já jako zákazník se rozhodnu kde koupím a koho nechám vydělat, bohužel S@H to v drtivé většině nebude.
LEGO nemá S@H proto, aby konkurovali ostatním prodejcům - je to právě naopak!

Pokud mne cituješ, tak prosím celý příspěvek aby bylo jasné o čem byla řeč, takhle to totiž vypadá úplně jinak. To co píšeš je mi jasné, ale byla to reakce na nějaký názor viz níže !

tady je celá myšlenka :

"Citace: Honzik  Dnes v 10:21:51
Citace: vasek  Dnes v 10:15:46
....za svou chybu prostě musí nést následky !
Určitě si jí budou pamatovat mnohem déle pokud je to bude stát peníze!

S tím nesouhlasím, jelikož každá ztráta se musí nějak kompenzovat, tudíž ve finále bychom to opět zaplatili my. Chápu, že vidina vlaku za 179Kč je krásná, ale chce se to vrátit nohama na zem, zejména v tomto případě, kdy evidentně nešlo o špatnou cenu typu místo 4000Kč tak 2000Kč, ale o chybu v rámci jednotlivých měn.

Ahoj Honzo,
předem upozorňuji, že nepočítám, že objednávky za "zlevněně" ceny budou vyřízeny kladně. Ale nemohu s tebou souhlasit, S@H je (dáli se to tak říci) maloobchodní divize a tato jednotka bude zisková i kdyby tyto objednávky vyřídili. Kompenzovat ztrátu mohou pouze v případě, že jim to umožní zákazníci, já osobně si u S@H objednám pouze ty věci které nelze sehnat v normální maloobchodní síti. Např. buldozer za 4300 + 330 poštovné si určitě nekoupím, dokázal jsem si jej sehnat o několik desítek % levněji a stejné je to s ostatními věcmi od Lega. Jak je tedy možné, že lze stejné zboží nakoupit v kamenném obchodě za tak odlišnou cenu ? Prostě zisk S@H je poněkud větší a já jako zákazník se rozhodnu kde koupím a koho nechám vydělat, bohužel S@H to v drtivé většině nebude.

Znovu říkám, že podle mne je to z pohledu S@H spíše morální problém, pokud napíšou jen promiňte, ztratili u mne jakékoliv sympatie ! Chybu může udělat každý, ale jak se k ní postaví ukáže jak moc o své zákazníky stojí !"