(Vlastné) Armádky...

Založil MwK, 29.03.2009, 21:53:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Džejkob

Citace od: Darth Giovanni kdy 07.04.2009, 17:12:15
V tom novém Gunshipu je změna oproti tomu starému a tomu filmovému. Ten stárý měl toiž aspoň ty děla na bocích (někde pod druhým kokpitem), ale ta nová verze je nemá. Nevím, jestli je to tak i ve filmu (na detaily moc nekoukám), ale připadám mi to divné. a ve E II tam byli na křídlech ty "bublinové kokpity"(nevím, jak to líp nazvat), které jsou na obou setech (aspoň myslím), ve kterých má sedět klon (řekl bych buď normální,pilot nebo Gunner). Každopásně v LEGO SW: The Videogame v EII CH5(myslím) Gunship Cavalary a v tom posledním levelu EII tam byly ty Gunshipy strašně malý. Například v tý poslední animaci na Geonosis, jak tam padmé a ten klon  přiléta, se tam sotva vešli.
Ty boční děla nebyla už ve starých animovaných Clone wars a v těch nových jsou gunshipy taky bez bočních děl. Mě se ty děla zdály stejně divný u staré 7676. Kdyby to byla koule, ale byl to půlkruh, což naprosto neodpovídalo filmu. Na brickshelfu jsem ale někde zahlédl hezky to dělo upravené, nebylo tam totiž ten půlkruh ale z takových ohýbatelných součástek.

EDIT: už jsem tu fotku našel. Něco na tento způsob se mi líbí
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Věšák

pěkný pěkný.....ale je to na nějakym jinym gunshipu(přijde mi větší) takže na ty z origo setů by to možná bylo nepoužitelný... ale je to dobrý no... :)

Džejkob

podle mě na starej gunship by to šlo úplně, a toto je ÚPLNĚ předělaný a mě se to líbí

MwK

Citace od: Vesak kdy 07.04.2009, 21:40:23
pěkný pěkný.....ale je to na nějakym jinym gunshipu(řijde mi větší) takže na ty z origo setů by to možná bylo nepoužitelný... ale je to dobrý no... :)
No toto je nejaké kvázy UCSko.Vyzerá ako keby sa chcel autor trafiť k reálnemu merítku k minifigom... :)

Ale ja si zase myslím že na normálnom Gunshipe by to bolo asi veľké... ???
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Věšák

Já to na svim gunshipu vyřešil tak, že na křídla sem dal seshora skla a zespod normálně destičku(takovou tu co se na krajích zvedá). No a u těch dole sem nechal ty polokoule(resp. jelikož nemám originál, tak jedno je kokpit z tie a druhy kryt od aquazone:) a mě to nepřijde tak špatný....aspoň je tam to sklo ;) a nemusim si ho jen představovat.... :)

Darth Giovanni

Možná by se ty děla na křídlech dala vyřešit tím, že předěláte křídlo( mě napadlo, že ten kousek, jak je tam ta bublina, tak pod ní by se to "prohloubilo", čili udělala se tam nějaká jakoby sedačka, a  střelci by v té bublině koukala hlava a ruce. Doufám, že to pochopíte  ;D ;D ;D). Jinak, to dělo z těch souástek je pěkný, já bych tam ale dal ty polokoule z Tri-Fighter Droida, to by tam ale museli být dírky na kostičky.
Darth Giovanni

Věšák

No přesně takhle sem to na těch křídlech udělal... :)
a ty dvě polokoule daný vedle sebe jako do koule by nebyl špatnej nápad...ale scházej tam nějaký ty dírky no...

(fotky sem radši odstranil, páč sem se začal stydět  :-[  :( )

peter

Omlouvám se, ale musim reagovat, protže tohle už je fakt moc.
Jak někdo může dopustit mít, takhle zasr*** kostky, to opravdu nechápu ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Micho

A pritom to väčšinou nie je potrebné ani umývať, stačí to oprášiť vhodným štetcom. 

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceOmlouvám se, ale musim reagovat, protže tohle už je fakt moc
;D ;D ;D Sorry, ale fakt je to hrozne. Vcera vecer som pozeral 2. Epizodu aby som videl ako to bolo vo filme a potom som este nazrel do SW database a tam sa pise, ze tie strelecke vezicky na kridlach obsluhuje gunner z kokpitu a iba v tych bocnych vysunutych vezickach sedia strelci. Toto uz tusim spominal aj MwK. Takze tie kridla az taku radikalnu upravu nepotrebuju. Nedocital som sa vsak preco tie bocne vezicky chybaju v epizodach CW.
Vyssie uvedeny model sa filmu aspon priblizil, dokonca odstranil aj tie nezmyselne horne rocket launchery, ako keby po stranach neboli dostatocne velke originaly. Ale hratelnost pre deti je asi nadovsetko...

MwK

No tak to museli byť zaujímavé fotky keď to tu tak čítam... ;D

Věšák

Aha...no tak já myslel že ve věžičkách na křídlech sou taky střelci...tk nic no.... :)
Ale dejme tomu že tohle je modifikovyný gunship :P

2 Peter a Micho: Tady sou nový fotky, myslim(doufám), že už je to aspoň trochu lepší :-\ .Jinak dík za impuls i za radu(štěteček) :)

MwK: ty fotky radši nechtěj vidět  :-[

P.S.Tak nevim jestli má tahle diskuze pořád něco společného s MwKovými armádkami :)

MwK

Citace od: Vesak kdy 08.04.2009, 16:29:34P.S.Tak nevim jestli má tahle diskuze pořád něco společného s MwKovými armádkami :)
No to už dávno nemá,ale pokiaľ mi sem nikto nebude už dávať divné fotky (;D) tak to prežijem... ;)

Věšák

Definuj slovo "divné"  ;) ;D

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceDefinuj slovo "divné"
Pozri na toho tyčkujúceho kocúra...  ;D ;D ;D

Darth Giovanni

No, tak Mwk-ova armádka je podle mně dosti slušná. Já teď sbírám klony a bratr E 4,5,6 :D. Zanedlouho (čili 19.června, na mé narozeniny) doplním "posádečku" mých klonů o komandéra  a klona z Republic fighter tank a moná i Foxe ze separatist spider droid. Od spolužáků možná dostanu 2 clone battlepacky, takže se mám na co těšit.  ;)
For MwK : Mohl bys mi napsat, které všechny "klonové" sety máš?
Darth Giovanni

MwK

Citace od: Darth Giovanni kdy 09.04.2009, 15:31:51
For MwK : Mohl bys mi napsat, které všechny "klonové" sety máš?
To bude tažšie,skôr by som ti vedel napísať čo nemám,lebo až na niektoré UCS a pár vecí čo mi ešte chýba mám všetko... :P
Ale večer ti to vytriedim na klon sety... ;)

Inak ďakujem. :)

Darth Giovanni

Citace od: MwK kdy 09.04.2009, 17:37:11
To bude tažšie,skôr by som ti vedel napísať čo nemám,lebo až na niektoré UCS a pár vecí čo mi ešte chýba mám všetko... :P
No, tak upřímně závidím, já mám akorát clone sety: dva clone walker battlepacky, AT-TE,ARC-170 a V-wing. Možná ještě budu od spolužáak kupovat Codyho s tím kluzákem, ale to asi tak za 200,-kč.
Darth Giovanni

Džejkob

Citace od: Darth Giovanni kdy 09.04.2009, 19:02:44
No, tak upřímně závidím, já mám akorát clone sety: dva clone walker battlepacky, AT-TE,ARC-170 a V-wing. Možná ještě budu od spolužáak kupovat Codyho s tím kluzákem, ale to asi tak za 200,-kč.
To já toho mám trochu víc: AT-TE,Spider droid, Hailfire droid and spider droid, Droid gunship, grievous fighter, Tie collection(takové hodně divné UCS pokud se tomu tak dá říct ::) ) Old boba fett slave I, new Y-wing, Imperial BP, Sith infiltrator, Tri-fighter, Droid fighter, Old imperial AT-ST, ARC-170, Clone BP old.Bude to asi všechno ::)

Brzy se mě taky asi dočká MISB 7676  :). Ještě trochu našetřím ;)

P.S. Promiňte, ale na někom jsem si musel zvýšit své malé (L)EGO! :o ;D ;D ;D ;D ;D :D :) ;) :D ;D

B.A.X.O

Ja by som sa chcel spýtať...zo setu at-te tak tam su dvaja clone troopri. cody a druhý je normálny, ale majú také ocenenia na sebe na masku a tak...dávate to tam tiež? ja som u codyho zatiaľ nechal ale u normálneho som dal dole, ako to máte vy? mne osobne sa bez toho normal vojak páči viac.
star wars rulezz

smiky

Citace od: bambus kdy 09.04.2009, 19:35:11
Citace od: Darth Giovanni kdy 09.04.2009, 19:02:44
To já toho mám trochu víc: AT-TE,Spider droid, Hailfire droid and spider droid, Droid gunship, grievous fighter, Tie collection(takové hodně divné UCS pokud se tomu tak dá říct ::) ) Old boba fett slave I, new Y-wing, Imperial BP, Sith infiltrator, Tri-fighter, Droid fighter, Old imperial AT-ST, ARC-170, Clone BP old.Bude to asi všechno ::)

Brzy se mě taky asi dočká MISB 7676  :). Ještě trochu našetřím ;)

P.S. Promiňte, ale na někom jsem si musel zvýšit své malé (L)EGO! :o ;D ;D ;D ;D ;D :D :) ;) :D ;D
Nechci do toho nějak kecat ale Darthe Giovanni zmiňoval jen své sety ve kterých jsou kloni  ;D ...............ty jsi nám tu vyjmenoval celou svoji sbírku

Darth Giovanni

Smiky má pravdu. Jinak bych se tady vypsal na asi dva řádky :D. Co mně štve, je to, že jedinej set, ze kterýho mám normálního klona z EIII je  AT-RT, kterýho jsem před rokem ztratil :D.

For B.A.X.O: Já to vybavení používám. Např. na Rexe jsem dal černé vybavení s tím hledím ( to znm.: dva blastery, "nákrčník", to hledí a suknici. S tou suknici je to špatné. Klon nemůže hýbat pořádně nohama ani si sednout.), a potom na normálním klonovy druhý černý vybavení, úplně stejný jako u Rexe akorát nemá sukňu :D. Poslední klon, který má vybavení je jeden ze dvou clone gunnerů, které mám (má šedý límec a hledí.). Zbytek je uložen ve skříňce za kabinou.

EDIT: Do těch mých clone setů jsem zapomněl napsat V-Devatenáctku ( pilota používám do AT-TE).

P.S. For B.A.X.O :  V novém AT-Te je jen clone trooper a Rex. Cody je s jedním klonem v Gunshipu-.
Darth Giovanni

B.A.X.O

Citace od: Darth Giovanni kdy 09.04.2009, 20:05:06
Smiky má pravdu. Jinak bych se tady vypsal na asi dva řádky :D. Co mně štve, je to, že jedinej set, ze kterýho mám normálního klona z EIII je  AT-RT, kterýho jsem před rokem ztratil :D.

For B.A.X.O: Já to vybavení používám. Např. na Rexe jsem dal černé vybavení s tím hledím ( to znm.: dva blastery, "nákrčník", to hledí a suknici. S tou suknici je to špatné. Klon nemůže hýbat pořádně nohama ani si sednout.), a potom na normálním klonovy druhý černý vybavení, úplně stejný jako u Rexe akorát nemá sukňu :D. Poslední klon, který má vybavení je jeden ze dvou clone gunnerů, které mám (má šedý límec a hledí.). Zbytek je uložen ve skříňce za kabinou.

EDIT: Do těch mých clone setů jsem zapomněl napsat V-Devatenáctku ( pilota používám do AT-TE).

P.S. For B.A.X.O :  V novém AT-Te je jen clone trooper a Rex. Cody je s jedním klonem v Gunshipu-.

mas pravdu uplne sa mi poplietli rex a cody ::)
star wars rulezz

MwK

Tak tu sú moje sľubené sety ktoré obsahujú nejakých klonovaných vojakov...
Samozrejme fotiť sa mi nechcelo,sú to len linky na lugnet a to v poradí aké ponúkol on sám. ;)
Inak,je ich nejako málo,všetky ostatné sety som musel popreskakovať... :P
(klonov je fakt ako šafránu)

6205 4x
7250
7260
7655 okolo 10x + nejaké minifigy navyše.
7671
7674
7675
7676 2x
7679 2x
7681 2x
8014 zatiaľ 1x
A potom tento špeciálny Comic Con set zo San diega...

Džejkob

No teda MwK, To je fakt hodně slušný. Nejvíce mě zaujal wookie catamaran a comic con+ 2x Republic gunship! :o :o

To Smiky: Jsem se nechal unést, no >:D ;D

stomcova

Citace od: Darth kdy 31.03.2009, 21:21:18
Rebelové mají zůstat zalezlí ve svých skrýších. Jakmile vystrčí nos a začnou se veřejně producírovat, provokují a tak se nediv, že vzbudí doposud spící sílu. Legie nejlepších bojovníků Impéria se vydávají na pochod potrestat tu rebelskou špínu.

http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_2078.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_2079.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_2080.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_2081.jpg
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_2082.jpg

Princezně Leie, se donesly zvěsti, že Legie nejlepších bojovníků Impéria se vydávají na pochod, tak se začínají formovat a vylézat ze svých skrýší. Bohužel Galaxie je rozsáhlá, tak se stihly zformovat prozatím pouze Ti  největnější a nejbližší princezně Leie a vzkazují slavným legiím aby se připravily na tuhý odpor.
Podporu slibují i jednotky X-Wingů a Y-Wingů, kteří spěchají na pomoc. Prozatím se nestihly zařadit do šiků rebelů.
Batman, forever...

Darth

Fuj, rebelové.

"Commencing firing sequence. You may fire when ready..."

(komunikace mezi Tarkinem a Death Star Gunnerem těsně před zničením Stáňalandu)

stomcova

Citace od: Darth kdy 11.04.2009, 17:46:24
Fuj, rebelové.

"Commencing firing sequence. You may fire when ready..."

(komunikace mezi Tarkinem a Death Star Gunnerem těsně před zničením Stáňalandu)

Pevné jádro rebelů má tuhý kořínek opevňuje se opět na své oblíbené bílé planetě Hoth, ale prozatím autor Stáňalandu by si musel vzít 3 dny dovolené, zatlouct domovní dveře hřebíkama a stavět a stavět....
Prozatím tedy Rebelové slibují odvetu...
Batman, forever...

MwK

For Stomcova :
Pekná zbierka! :)
Hlavne tých pilotov,máš ich presne o siedmich viac ako ja... ;)

Aj keď je na nej trošku vidno že Rebeli siahajú naozaj po všelijakých kombinézach... ;D

PS:V boji proti impériu somnou počítaj. >:D

Darth Giovanni

No, tak další jedno slovo : úžas :D. Asi se k vám taky přidám, proti imperiu, ale asi nepomuze luke a jeden pilot s vojakem,co?
Darth Giovanni