(Vlastné) Armádky...

Založil MwK, 29.03.2009, 21:53:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zoufalec

Dobrý bože, co tam dělá to mrcha ze Sponge Bob  ??? To už by tam rovnou mohl stát i Spiderman s Harry Potterem ;D

Colonel32

Citace od: Zoufalec kdy 11.04.2009, 23:46:42
Dobrý bože, co tam dělá to mrcha ze Sponge Bob  ???

Ty sis ještě nevšiml, že sekce Star Wars se stala doménou KFOLů, a moderátoři sem musí chodit nejméně ve dvou?

Zoufalec

Citace od: Colonel32 kdy 11.04.2009, 23:51:29
Dobrý bože, co tam dělá to mrcha ze Sponge Bob  ???

Ty sis ještě nevšiml, že sekce Star Wars se stala doménou KFOLů, a moderátoři sem musí chodit nejméně ve dvou?

;D ;D ;D Ale Stáňa moc KFOL není - při vší úctě. Asi zase její děcka ;)

MwK

Dobrý bože, co tam dělá to mrcha ze Sponge Bob  ??? To už by tam rovnou mohl stát i Spiderman s Harry Potterem ;D
Ahá,svet SW obsahuje ľudí,chlpatého "Čubaku",Yodu a s rasami sme došli... :P
Myslím že aj keď je to zvláštne,môže sa to brať ako nejaká iná rasa.
Ja by som sa skôr divil čo tam robia tí robotníci než riešil nejakú hlavu. ;D

Citace od: Colonel32 kdy 11.04.2009, 23:51:29Ty sis ještě nevšiml, že sekce Star Wars se stala doménou KFOLů, a moderátoři sem musí chodit nejméně ve dvou?
Ešte že sa toho označenia za pár mesiacov zbavím. :P
Už aj Dark Age sa namňa valí,úúú ako dobre mi bude... :P

A myslím že v poslednom čase sa to tu ukludnilo,ak nerátam pár príspevkov v polroka starej téme a nejaké veldiela ktoré sú zle nafotené. ::)

Vlastne,napadá mi,strážte si Castle,ide to dole vodou. >:D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

stomcova

Inspirace zde na přiloženém fotu.
Batman, forever...

germik

CitaceAhá,svet SW obsahuje ľudí,chlpatého "Čubaku",Yodu a s rasami sme došli... :P
no tak to bych se hádal, já sem si jen tak vzal pár katalogů, a našel jsem jich o dost víc, tak asi 20 (teď nevím přesně).
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MwK

Citace od: germik kdy 14.04.2009, 07:57:51
CitaceAhá,svet SW obsahuje ľudí,chlpatého "Čubaku",Yodu a s rasami sme došli... :P
no tak to bych se hádal, já sem si jen tak vzal pár katalogů, a našel jsem jich o dost víc, tak asi 20 (teď nevím přesně).

Zaujímavé že si citoval práve mňa... ::)
Pretože neviem či si postrehol tú iróniu v celom príspevku. :P

Samozrejme,svet SW obsahuje stovky druhov rás a bytostí a to som tam naznačoval...
A aký katalóg máš na mysli? :o

germik

katalogy tak všeobecně, ale :-\ - Yoda, Chewbaca, Watto, Aldar Beed, Gasgano, Sebulba, Biba Fortuna, Gammorean, Kit Fisto, Ki adi Mundi, Ewokové, Mon Calamari, Greedo, Tuskeni. To je jen tak to, na co si vzpomenu teď o přestávce, někde udávám nějakého zástupce, protože nevím jméno rasy, a neručim za to že se to takhle píše všechno
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

B.A.X.O

Citace od: germik kdy 14.04.2009, 09:56:12
katalogy tak všeobecně, ale :-\ - Yoda, Chewbaca, Watto, Aldar Beed, Gasgano, Sebulba, Biba Fortuna, Gammorean, Kit Fisto, Ki adi Mundi, Ewokové, Mon Calamari, Greedo, Tuskeni. To je jen tak to, na co si vzpomenu teď o přestávce, někde udávám nějakého zástupce, protože nevím jméno rasy, a neručim za to že se to takhle píše všechno

a twilci? To je predsa Ayala Secura s tretej epizódy čo ju tam zamordovali tie klony, tá čo mala jeden meč modrý a druhý zelený.

//ako sa tak pozerám tak mala iba asi modrý, ale v battlefronte dvojke mala dva tak som sa asi pomylil ;D

a keď už spomínaš tuskenov, tak čo Javovia? to je tiež rasa...
Watto rasa nie je, to je meno. Inak je to toydarian myslím, taký boli aj na geonosis.
star wars rulezz

Džejkob

Zapomněli jste na Geonosiany!!! to byly ti na Geonosis. Jinak Watto je rasy toydorianské, sám to ve filmu Epizoda I říká, něco v tomto smyslu: Já jsem čistej toydorian, na mě tyhle jedijský řeči nefungujou, pouze prachy.

Jen tak mimo:Dneska jsem si konečně koupil Clone BP= konkurence Darthu Giovanni. >:D ;D :D ;) :)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

MwK

Moje nervy,snáď to tu nechcete menovať... :o
Veď som písal že rás v SW sú stovky. ::)

A gratulujem k CBP... ;)

Věšák

Citace od: B.A.X.O kdy 14.04.2009, 14:58:15
a twilci? To je predsa Ayala Secura s tretej epizódy čo ju tam zamordovali tie klony, tá čo mala jeden meč modrý a druhý zelený.

sou to twi'leci ;) (sry, musel sem si rejpnout :) )
A btw, twi'leci už byli zastoupeni v příspěvku na který si reagoval...Bib Fortuna je totiž taky twi'lek
No a vyjmenovávat tady všechny rasy ze star wars, co byly převedeny do lega by trvalo dost dlouho :)

Citace od: germik kdy 14.04.2009, 09:56:12
Yoda, Chewbaca, Watto, Aldar Beed, Gasgano, Sebulba, Biba Fortuna, Gammorean, Kit Fisto, Ki adi Mundi, Ewokové, Mon Calamari, Greedo, Tuskeni.

Kde si vyděl legový Mon Calamariany a Ki Adi Mundiho(kromě lego SW: the videogame)???
Jinak Greedo je Rodian, Sebulba je Dug, Fortuna je Twi'lek, Chewbacca je Wookie, Gasgano je Xexto, Beedo je Glymphid, Kit Fisto je Nautolan a Watto je Toydarian

B.A.X.O

Ozaj to je fakt, Ki Adi mundiho set s ním som ešte nepostrehol ???
mon kalamara som ešte tiež v legu nevidel myslím, ten je s 5/4 epizody čo utočili na hviezdu smrti a on tam tomu velil či čo robil...tak si nejak spomínam.

inak, od Mwkovej armády sme skončili u rás:D
star wars rulezz

Věšák

Mon Calamariani byli v šestý epizodě(ale s útokem na DS ses trefil ;) )
Tak nedávno sme ještě byli u gunshipu víš co... :)

germik

mon calamari v tom novým připravovaným setu, a ki Adi Mundi je u Gunshipu( toho v clonewars ( aspoň myslím))

Věšák

No jo....teď mi to došlo....on vlastně bude ten křižník....njn....

Ki Adi Mundi neni u gunshipu....u gunshipu je Plo Koon (rasa Kel'dor)...Ki Adi Mundi je takovej ten s vysokou hlavou....

B.A.X.O

Citace od: Vesak kdy 15.04.2009, 14:46:13
No jo....teď mi to došlo....on vlastně bude ten křižník....njn....

Ki Adi Mundi neni u gunshipu....u gunshipu je Plo Koon (rasa Kel'dor)...Ki Adi Mundi je takovej ten s vysokou hlavou....

jj zrovna jsem to chtel napsat. Ki adi mundi myslim neni vubec, ne?
star wars rulezz

Věšák

Byl v lego SW: the videogame....ale jako skutečnej fig ještě ne

germik

Tak to sorry, mě se hned zdál nějakej jinej. :-[ ;D

stomcova

Citace od: Vesak kdy 15.04.2009, 14:51:48
Byl v lego SW: the videogame....ale jako skutečnej fig ještě ne

pár z nás si Ki Adi Mundiho udělalo custom figa.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Batman, forever...

B.A.X.O

Keďže máš 2x gunship, máš aj dva krat tie polguľe s Gun Patternom...čo takto sa pokúsiť o Gunship z EII? ten starý je fajn, ale nestačí...jak priestor pre pechotu tak velkosť. ja si aspon myslím, že keby si implantoval tie dve ďalšie polgule do miesta toho modrého kanistra, tak by to mohlo byť zaujímavé ;)
star wars rulezz

MwK

Citace od: B.A.X.O kdy 18.04.2009, 18:50:45
Keďže máš 2x gunship, máš aj dva krat tie polguľe s Gun Patternom...čo takto sa pokúsiť o Gunship z EII? ten starý je fajn, ale nestačí...jak priestor pre pechotu tak velkosť. ja si aspon myslím, že keby si implantoval tie dve ďalšie polgule do miesta toho modrého kanistra, tak by to mohlo byť zaujímavé ;)
Uvažoval som už aj o tom,ale zatiaľ sa mi ho nechce "kaziť" zo stavu MISB pretože nemám čas ani len na takéto malé prestavby... :-\

Džejkob

to mě se ty půlkruhová boční děla vůbec nelíbila. Kruh (tedy 2 tyto díly dohromady)-to už je něco jinýho

B.A.X.O

Citace od: bambus kdy 18.04.2009, 20:22:43
to mě se ty půlkruhová boční děla vůbec nelíbila. Kruh (tedy 2 tyto díly dohromady)-to už je něco jinýho

ono sa to zdá, ale keď som tie dva diely priložil k sebe tak to čistá gula nie je :-\.
na krídlach gunshipu som s nimi spokojný zo spodu sú iné kocky takže to dobre ladí.
Ale si zober že do spojenia gule potrebuješ ešte tie spojky, a to by zas navýšilo celú gulu a už by to nebola gula ale niečo v tvare kapsle...
star wars rulezz

MwK

Ozaj,zabudol som napísať,vďaka matnymu mi okrem iných minifigov pribudlo aj pár klonov,takže aktuálny stav armády EPIII je 58... ;)

B.A.X.O

Citace od: MwK kdy 19.04.2009, 11:06:23
Ozaj,zabudol som napísať,vďaka matnymu mi okrem iných minifigov pribudlo aj pár klonov,takže aktuálny stav armády EPIII je 58... ;)

super!! to ja mam normálne klony z EIII iba dva:D v podstate len to, čo bolo v tom battle packu ktorý som stihol iba raz, resp. chcel som stihnuť iba raz.
inak ked uz som pri tych gunshipoch nevie niekto kam s tými nálepkami symbolov republiky? viem ze dve idú na Tile 2x2 round, ale sú tam ešte dve, a s nimi neviem čo...tie su nahradne?
star wars rulezz

MwK

Áno,tie dve sú náhradné.
Respektíve môžeš si ich nalepiť kde len chceš,čo je samozrejme dobré... ;)

MwK

Nejak tak mi napadlo pri rozmýšlaní o dioráme na výstavu že koľko mám vlastne už klonov z EP2...
No tak som zistil že k tým na fotke v prvom príspevku mi odvtedy pribudlo 15 normálnych klonov a 3 piloti.
A to bez jediného battle packu... 8) ;)

koblih

A nechystá se něco s Ki Adi Mundi? Na klickru jsem objevil dvě poměrně věrohodné figurky a jedna jakoby byla z Clone Wars a druhá z běžné kolekce. Co vy na to?

http://www.flickr.com/photos/jps-custom-minifigs/3571878058/
http://www.flickr.com/photos/jps-custom-minifigs/3636420745/

Džejkob

IMHO ten první odkaz je určitě custom fig, ten druhý asi taky... ale vypadá dobře...