7235 zlé kolieska

Založil mato, 05.01.2007, 22:03:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mato

máte niekto motorku 7235? samostatnú alebo k veľkej policajnej cetnrále? tak som sa na ňu tešil, dva dni som odkladal rozbalenie a keď konečne, tak som zistil, že obidva kolieska majú "osmičku" a motorka divne jazdí. stalo sa toto iba mne, alebo aj niekomu z vás?

prípadne neviete, ako by sa anglicky mohla nazývať táto chybička? že by som skúsil lego support napísať o nové kolieska (ani síce neviem ich čísla, ale to sa asi zistiť dá)

***Banana.com

Citace od: mato kdy 05.01.2007, 22:03:43
máte niekto motorku 7235? samostatnú alebo k veľkej policajnej cetnrále? tak som sa na ňu tešil, dva dni som odkladal rozbalenie a keď konečne, tak som zistil, že obidva kolieska majú "osmičku" a motorka divne jazdí. stalo sa toto iba mne, alebo aj niekomu z vás?

prípadne neviete, ako by sa anglicky mohla nazývať táto chybička? že by som skúsil lego support napísať o nové kolieska (ani síce neviem ich čísla, ale to sa asi zistiť dá)

Máš kola do těch úchytů docvaklá na doraz?

Králick

Máme dvě, kluci s nimi dost "jezdí" a teď jsem je kontroloval a žádný problém (jen blbě stojí mimo hladkou silnici -  stojan se propadává mezi study). Kola hází jen v rámci vůle držáků.

mato

práveže som kontroloval, tie paličky, čo sa nimi kolieska pripájajú na motorku, sú akoby nakrivo. nemám tu foťák (len mobil), takže nemôžem dať ani detailné foto

Králick

Citace od: mato kdy 05.01.2007, 22:27:42
práveže som kontroloval, tie paličky, čo sa nimi kolieska pripájajú na motorku, sú akoby nakrivo. nemám tu foťák (len mobil), takže nemôžem dať ani detailné foto
Myslíš tím, že konce vidlic jsou deformované, zkroucené?  Já tu foťák mám, tak pokud máš zájem, pošlu ti mailem obrázek, jak vypadají normálně (pokud vymyslím dobrý úhel záběru). Ozvi se mi na mail, další povídání ve větvi nemá zatím význam; můžeš pak uveřejnit výsledek svého šetření.

mato

nie, paličky na kolieskach

fotené mobilom, takže dosť zlá kavlita, no ale dá sa to vidieť
http://martin1.host.sk/lego/index.htm

Králick

Citace od: mato kdy 05.01.2007, 22:44:04
nie, paličky na kolieskach

fotené mobilom, takže dosť zlá kavlita, no ale dá sa to vidieť
http://martin1.host.sk/lego
Aha, chybná interpretace příbuzného jazyka z mé strany  ;)
Když osy nejsou kolmé na disk kola, je to důvod k zamyšlení. Divné je, že je tomu tak zřejmě u obou kol. Protože předpokládám, že jsi na motorku nešlápl, takže bych ji asi odnesl do obchodu k reklamaci, protože výrobek neplní účel, kterému má sloužit - nejezdí.

EDIT : odkaz na fotku nefunguje ...

mato

áno, presne tie, majú byť kolmé, no nie sú
tak odkaz snáď už bude fungovať. je to divný server, ak nepôjde, možno treba skúsiť po kliknutí na odkaz ešte raz dať načítať stránku (mne to tak potom šlo), prípadne dať na konci /

nie, nestúpil som na motorku, postavil som ju, skúsil ... neviem, či mi to v obchode uznajú, skúsiť môžem, ale ...

otaznik

Citace od: mato kdy 05.01.2007, 23:02:42
áno, presne tie, majú byť kolmé, no nie sú
tak odkaz snáď už bude fungovať. je to divný server, ak nepôjde, možno treba skúsiť po kliknutí na odkaz ešte raz dať načítať stránku (mne to tak potom šlo), prípadne dať na konci /

nie, nestúpil som na motorku, postavil som ju, skúsil ... neviem, či mi to v obchode uznajú, skúsiť môžem, ale ...
Vyplň formulář na lego.com a určitě ti pošlou nové "disky" kol.

Králick

Citace
Není to zbytečné? Chybějící díl se v obchodě těžko dokazuje, ale tenhle je defektní už od pohledu a podle mě má nárok na nový výrobek.

otaznik

Citace od: Králick kdy 05.01.2007, 23:18:31
Citace
Není to zbytečné? Chybějící díl se v obchodě těžko dokazuje, ale tenhle je defektní už od pohledu a podle mě má nárok na nový výrobek.

Je na něm, co zvolí, ale můj návrh je podle mě ta nejpohodlnější varianta.

mato

najradšej by som im najradšej napísal, lenže neviem, ako by som to formuloval anglicky. teda chybu tých koliesok konkrétne. akože nejaké defected wheel (nr.50862)? nejaké nápady?

skúsim ale asi najskôr zájsť do tesca, len som zvedavý, ako sa budú predavačky tváriť