Část mé zbírky na prodej

Založil Dominik, 02.01.2007, 11:36:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dominik

Tak jsem se rozhodlé a chtěl bych tu udelat takovou malou aukcicku  ;D . Nevim co stim uz mam delat tak at si to uzije nekdo jinej . Já bych začal na takovejch 20. 000 Kč

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Dominik

:))

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Shi-So

Myslenka dobra ;D ,ale doporucuji presunout do soukrome inzerce a vypsat minimalne cisla setu.
Pokud chces neco prodat za cca 20 000,- ,bylo by dobre vedet co vlastne nabizis a z tech par fotek ,toho moc poznat neni..... ::)

Dominik

Je to spise KW ty sety jsou docela stary nejaky

otaznik

Musíš to více specifikovat, jinak není šance to za ty peníze prodat.

***Banana.com

Citace od: Dominik kdy 02.01.2007, 12:26:55
Je to spise KW ty sety jsou docela stary nejaky

Tak jak je to nafocené bych to nechtěl ani za 2000. A myslím, že než to prodávat za 20000 celé, je lepší to rozdělit po setech. V ČR není moc lidí, kteří by jednorázově brali za 20000 KW, a Ti, co ano, tak si to na Ebayi seženou sami, u velké sumy se to vyplatí.

niessnet

Nechci po tobě opravovat pravopisné chyby, ale tahle je do očí bijící. Sbírka se píše se ,,s" a ne se ,,z". Pokud neovládáš pravopis, použij prosím aspoň funkci kontroly pravopisu.  ;)

Edit: Taky jsem udělal chybu- nedomačkávám správně klávesy - přiznávám, proto ji hned napravuji.
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Dominik

Snazim se tu prodat lego a ne psat diktat

Dominik

Urcite zjistim jae tak jsou sety a tak ale bude to chvilku trvat

MildaPajda

Citace od: Dominik kdy 02.01.2007, 21:23:24
Snazim se tu prodat lego a ne psat diktat

pokud se ho ale budes snazit prodat timto zpusobem, tak asi moc neuspejes...
podle Tvych fotek je poznat prd a 20k Ti za to asi nikdo neda... zvlast v tomhle stavu!
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

tomash

Jo, chtelo by to i dat vedet, ci k tomu mas krabice nebo navod.

Dum Dum

Citace od: Dominik kdy 02.01.2007, 21:23:24
Snazim se tu prodat lego a ne psát diktát
Rozhodně bych to přesunul do "Soukromé inzerce" , tady to nemá význam a hlavně jak všichni píšou, lépe popsat a lépe nafotit. Z těch fotek nikdo nepozná jestli tam nemáš třeba cihly ;D ;D, né ale určitě to vysyp a nafoť, spíše to rozděl na části po menších Kg, když né na sety . Za dvacku to nikdo takto nekoupí :-\ !
Následuj svou sílu....

Colonel32

rozdelit kw na casti je pekna prasarna

Dejv

Mňo, já tam pár setů vidim, třeba vikingskou loď a Red Beard Runner jestli se nemýlim.. co půjde tak prodat jako jednotlivý sety ( dát si trochu práce a roztřídit co půjde ) a zbytek jako kw. IMHO bys tak mohl vydělat víc

***Banana.com

Tak, jak je to inzerované, bych za to nedal ani 3000, ale je to Tvůj boj. ::)

Dum Dum

Citace od: Colonel32 kdy 11.02.2007, 22:46:07
rozdelit kw na casti je pekna prasarna
Tak si to kup ty celé když je to prasárna!! když to rozdělí na dvě části tak to snad někdo koupí, né! Jestli z toho nic nesestaví, tak proč ne!

Edit: a vůbec co to tu dělá, má to být v "soukromé inzerci" smáznul bych to jak by smet
Následuj svou sílu....

Colonel32

jen vychazim z toho, ze vzdycky mam strasnou chut zabit toho nemce, ktery kw rozdelil na pulku, a ja to zjistim az vy chvili, kdy vyhraju prvni pulku.

stejne to nema sanci prodat ani za 2 x 10,000.

bud to cely zvazi, a bude se mohlit za 400 kc za kilo, a nebo da ty sety stranou, proda je zvlast a bude se modli za 300 kc na kilo u toho zbytku

Dum Dum

Citace od: Colonel32 kdy 12.02.2007, 01:18:44
jen vychazim z toho, ze vzdycky mam strasnou chut zabit toho nemce, ktery kw rozdelil na pulku, a ja to zjistim az vy chvili, kdy vyhraju prvni pulku.

stejne to nema sanci prodat ani za 2 x 10,000.

bud to cely zvazi, a bude se mohlit za 400 kc za kilo, a nebo da ty sety stranou, proda je zvlast a bude se modli za 300 kc na kilo u toho zbytku
Přesně tak >:D >:D
Následuj svou sílu....

nukum

Prodejce sem napsal naposledy začátkem ledna. Nejspíš se na to vykašlal (nebo že by čekal na zájemce :o?)

MildaPajda

Citace od: nukum kdy 12.02.2007, 17:34:17
Prodejce sem napsal naposledy začátkem ledna. Nejspíš se na to vykašlal (nebo že by čekal na zájemce :o?)

podle mě si to rozmyslel, když zjistil, že za haldu šrotu mu 20k nikdo nedá a nechtěl se babrat s tim, aby to dával dokupy...  ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

H0636

Na druhou stranu je to škoda, kdyby si dal trochu práce, tak by to bylo možná zajímavé. Nějaké dílky by se hodily. Spousta mých starších setů by to přivítala.