Lego life

Založil muzzo, 13.07.2005, 18:47:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Souhlasíte s výrobou Bionicle a KK2 (Danju, Jayko...)

ano, líbí se mi
1 (1.7%)
ano, protože Legu se to vyplatí
9 (15.5%)
je mi to jedno
9 (15.5%)
ne, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat
39 (67.2%)

Celkem hlasů: 56

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 15.07.2005, 13:35:04
Právě jsem to psal, ale KLF mě předběhl:

Jsi tady jediný, kdo si může postavit přeba 6559 tak, jak to vypadá na obrázku  ;D ;D ;D

Pochybuju, že by ta loď plavala  ;D

cembry

Vypadá to moc zajímavě, ale jsem zvědavej co budou delat  potisky dílů a figurek pod vodou. Jak dlouho to asi vydrží než se to smyje  :-\

muzzo

Citace od: cembry kdy 15.07.2005, 13:48:30
Vypadá to moc zajímavě, ale jsem zvědavej co budou delat  potisky dílů a figurek pod vodou. Jak dlouho to asi vydrží než se to smyje  :-\

Ja bych rekl, ze Legopotisky vydrzej docela dlouho. Mam doma hlavicky minifigu, ktere jsou stare 22 let a je na nich porad videt smajlik. ( a to jsem je koupal nescetnekrat, to same plati o torzech )

Police collector

to já za mlada dělal aj lego popravy  >:D F****nicle suxxxx  :-[ :( >:( A KK taky :((((( ostatně nějakou popravu tu taky někdo dával jako obrázek ale kdo ? Ale stejně - největší humus byl Galidor - však taky skončil... A právem.
Terminated.

myth

Súhlasím s muzzom - potisky vydržia. Na mojom najstaršom Legu - cca 16 rokov - sú potisky v perfektom stave. A to som ho mal ako dieťa - nebolo tam žiadne šetrné AFOL zaobchádzanie. Síce mám aj 2 minifigy kde potisky na hlavičkách nevydržali, ale tam to bolo spôsobené nie príliš šetrným zaobchádzaním - škrabaním, pobytom v ústach ;) etc.

to PC - to nebola poprava, ale odseknutie ruky za krádež :D . Je to tu. Autorom som ja ;) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

muzzo

Adamsith

Tento set jsem kdysi hodně chtěl! Bohužel jsem se k němu nikdy nedostal, tak mám alespoň ten menší, pouze s tou žlutou ponorkou... ale věcně - když BIONICLE vydělávají, tak ať je LEGO určitě vyrábí! Mně se také nelíbí, jsou to spíše akční figurky, ale zrovna v dnešní době je důležité, aby LEGO vydělávalo... holt AFOLové, nebo fajnškmekři atp. prostě nemůžou tvořit hlavní část výdělků a zatím si LEGO nechává jistý prostor i pro ně, takže proč ne...
Jen ať vydělávají, ať mohou dělat i jiné věci, než jen BIONICLE :-)

Aki

Citace od: Dickie kdy 14.07.2005, 11:24:35
Ale jak lze dítě nenásilně směřovat jinam, pokud si všichni ostatní spratečci ve školce budou hrát s Bioniclama?
Vysvětlit, že Bio.. je hnůj. Kluk to ve školce prosazuje vcelku úspěšně. A už z toho mají dva přibližně stejně velké tábory. Jen se začít kvůli tomu mydlit těma klackama...  ;D ;D ;D
Zkrátka přejal můj názor a úspěšně ho šíří dál.  8)

muzzo

Citace od: Aki kdy 24.07.2005, 01:11:43
Citace od: Dickie kdy 14.07.2005, 11:24:35
Ale jak lze dítě nenásilně směřovat jinam, pokud si všichni ostatní spratečci ve školce budou hrát s Bioniclama?
Vysvětlit, že Bio.. je hnůj. Kluk to ve školce prosazuje vcelku úspěšně. A už z toho mají dva přibližně stejně velké tábory. Jen se začít kvůli tomu mydlit těma klackama...  ;D ;D ;D
Zkrátka přejal můj názor a úspěšně ho šíří dál.  8)

Tak to jsi apostolem dobreho vkusu ;D

muzzo

Opravdu tu neni nikdo kdo by mel rad Bionicle?  Jestli ne tak jsem rad, ze jsem jeden z Vas. :D

chadzi

chlapci myslim ze to berete moc osobne, takovy nenavistny vykriky na bionicle  :( proste detem se to asi libi a podle me to ma lego dobre vymysleny - tema kreaturama natahne sirsi detsky publikum a pak je pres sety jako 8759 pomalu natahne ke klasickymu legu. preju jim hodne stesti v tomto chvalyhodnym usili  8)

Cavelon

Citace od: chadzi kdy 01.08.2005, 08:05:18
tema kreaturama natahne sirsi detsky publikum a pak je pres sety jako 8759 pomalu natahne ke klasickymu legu. preju jim hodne stesti v tomto chvalyhodnym usili  8)

Len aby Lego katalóg o pár rokov nepozostával už iba z tých nezmyslov...

myth

Tak nám ostane BL a ebay s kopou strarých setov ktoré ešte nemáme ;)

Police collector

nebojte, hrady AFOLOVATÍ, SW mají stálou kvalitu, vikings taky nejsou špatní, město jak by smet. Tohle je pěkně podivná věc, myslel jsem že se ti panáci v té bitvě o Metro Národní trošku hýbou a ono se jim nehýbe nic, jsou to podobné bazmeky jako byly ti KK v tom Nesquiku... Fakt.
Terminated.

muzzo

Citace od: Cavelon kdy 01.08.2005, 17:18:20
Citace od: chadzi kdy 01.08.2005, 08:05:18
tema kreaturama natahne sirsi detsky publikum a pak je pres sety jako 8759 pomalu natahne ke klasickymu legu. preju jim hodne stesti v tomto chvalyhodnym usili  8)

Len aby Lego katalóg o pár rokov nepozostával už iba z tých nezmyslov...

Tato slova naprosto vystihuji i moje obavy a pravy duvod zalozeni teto diskuze.

chadzi

nemam strach, naopak do bioniclu pomaloucku pridavaji klasicky lego. Novej CEO porad omila back to basic - bricks, bricks, bricks..

myth

V tom prípade mu veľmi fandím. Som zvedavý kedy sa naplno prejaví vplyv nového CEO na nových setoch - hlavne na castle a dúfam že aj na pirates.

Jindroush

Na minifigový Pirates věřím asi jako na Ježíška.  >:D

Člověci, zapomeňte už konečně na to, že někdy vůbec byly 80tý léta. Včera sem synovi vysvětloval, že jsem se nedíval na DVDéčka, ani na video, televizi jsme měli černobílou a byla tam leda sklizeň obilí a na počítači sem taky nehrál...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mates

Citace od: Jindroush kdy 02.08.2005, 09:39:18
Na minifigový Pirates věřím asi jako na Jeľíąka. >:D

Člověci, zapomeňte uľ konečně na to, ľe někdy vůbec byly 80tý léta. Včera sem synovi vysvětloval, ľe jsem se nedíval na DVDéčka, ani na video, televizi jsme měli černobílou a byla tam leda sklizeň obilí a na počítači sem taky nehrál...

Ty nevěříš na Ježíška? A kdo myslíš, že ti pořád kupuje to LEGO, které nemáš už kam dávat???  ;D
Mě osobně se 80tá láta moc líbí a nepohrdnu ani 90týma...  ;)

myth

Citace od: Alexander Dubček
Nádej umiera posledná

Tu nejde o 80-te roky, ale o skvalitnenie súčasnej produkcie:
- castle(KK2) - zmenšiť počet "zhúlených farieb" rytierov,  nedávať do normálnych setov tie nelego blbosti (meče pred vchodom do Vladekovej pevnosti) a je to super.
- pirates - poriadne sa nich pozri a odmysli si Jack Stone figúrky. Nevyzerajú až tak zle. Jediné čo mi tam vadí sú "delá". Lepšie by boli klasické delá, ale ich návrat vidím dosť nereálne. Takže sa uspokojím s návratom minifigov do tejto série ;) .

chadzi

Člověci, zapomeňte už konečně na to, že někdy vůbec byly 80tý léta. Včera sem synovi vysvětloval, že jsem se nedíval na DVDéčka, ani na video, televizi jsme měli černobílou a byla tam leda sklizeň obilí a na počítači sem taky nehrál...

to je jasny jen debatujeme co by se nam libilo. btw pirati 4+ suxx, koupil jsem synatorovi kolegy ten ostrov a peknej prd, ani se mu to nelibilo a furt chce moje vlaky

Jindroush

IMO jsou piráti pro ten věk kolem 4-6 let, pro ostatní je to 'velký'. A protože LEGO se opět přiklání k juniorizaci, a výrazně expandovalo řadu Duplo, jsem ochoten se vsadit, že další piráti budou Duplo. Viz. vraždosmrtící Duplo Castles.

A teď si mě sežerte.  :P

myth

A prečo by nemohli byť piráti aj duplo aj minifig? Pozri city, castle, ferrari.

chadzi

Citace od: Jindroush kdy 02.08.2005, 10:01:38
IMO jsou piráti pro ten věk kolem 4-6 let, pro ostatní je to 'velký'. A protože LEGO se opět přiklání k juniorizaci, a výrazně expandovalo řadu Duplo, jsem ochoten se vsadit, že další piráti budou Duplo. Viz. vraždosmrtící Duplo Castles.

A teď si mě sežerte.  :P

tomu synovi kolegy je 4 a pul v vubec se na to nechytal. zato na detailnejsi vlaky a letadla furt dorazel. duplo pirati by byli super, mala mi furt smatra po lodich

Jindroush

Pravděpodobně proto, že větší děti už netáhnou. Small boys, aspoň to tehdy říkal McKee, když obhajoval 4+ piráty. Syn ty piráty masí pořád.

chadzi

a myslis ze by s vikingama nemasil? ja sem v 5ti postavil pozarni stanici bez planku jen podle obrazku (a ted si nehonim triko, jen ilustrace) myslim ze se deti podcenujou

Jindroush

nojo, ale pirati sou klap-klap-klap a hotovo, kdežto Vikingove sou desítky malejch upadávacích dílů - A TO MATKY NERADY  ;)

Netvrdím, že si s tím nemůžou hrát - to určitě jo, ale maj tendence to šíleně masit, rozbordelit a rozbít a ve výsledku maj rodiče (ve většině případů matka) před sebou kupu malejch dílků a řvoucí dítě, co chce lodičku/nechce uklízet/whatever. To pak vede k tomu, že rodič radši koupí čínskou jednodílnou věc a má pokoj.

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 02.08.2005, 12:11:58
nojo, ale pirati sou klap-klap-klap a hotovo, kdežto Vikingove sou desítky malejch upadávacích dílů - A TO MATKY NERADY  ;)

Netvrdím, že si s tím nemůžou hrát - to určitě jo, ale maj tendence to šíleně masit, rozbordelit a rozbít a ve výsledku maj rodiče (ve většině případů matka) před sebou kupu malejch dílků a řvoucí dítě, co chce lodičku/nechce uklízet/whatever. To pak vede k tomu, že rodič radši koupí čínskou jednodílnou věc a má pokoj.

Nemyslím si, že je to takhle jednoduché. Když rodič vypěstuje v dítěti nějaký vztah a cit pro to, co může a co ne, tak pak není problém nechat dítě hrát s něčím složitějším.

A dnešní děti bych taky nepodceňoval...

Mates

Jo chlapi, to já bych nepodceňoval ani dnešní třicátníky....  :D ;D >:D ;D ;D ;D

BTW: U malých součástek, jak píše J. se také stává, že si je děti strkají do všech možných otvorů. Nevím jak u holčiček, ale kluci určitě do uší, do nosu  ::) ;D

Colonel32

co je to za kravinu? proc by si nejake dite melo strkat lego do usi a do nosu? no, a jestli to dela, tak nasadit sluchatka a plynovou masku, a muze si jit hrat s legem...