(Vlastní) univerzalní loď

Založil Šejmus, 24.12.2006, 18:07:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Tohle je můj pokus o space MOC, zkoušel jsem stavět na výšku z castle dílků a tohle z toho vyšlo. Do otvorů a úchytů můžete přidávat různé doplňky ;D (zbraně...) je jednomístná a nejpohodlnějc do ní dotanete z vysokozdvižného vozíku  :D
taky se často používá pro svojí malou hmotnost jako záchraný modul na levnějších lodích
ve space měřítku je to něco jako pro nás škoda felicia...která jde dobře vytunit

Fool of a Took!

Robbed

Zkus postavit nějakou sadu zbraní nebo vybavení a pak to nafotit i s tím...  Takhle mi ta loď připadá taková "nahá".

J_BOB

imho je to krásna sériová loď ;) niečo ako základná verzia do ktorej si potom každý dohodí čo chce :) aj design lode sa mi moc páči :) 5/5 ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Šejmus

děkuju ;D jsem rád že se líbí, momentálně uploaduju na brickshelfu tuto loď v hangáru... budou namontovány nové zbraně na plně funkční opravárenské stanici  ;D fotek je asi 30 takže to snad stihnu do dneška
Fool of a Took!

Dejv

mně se to líbí spíš jako únikový modul, než jako bitevní loď ( asi jsem úchylnej na křidýlka ) . Nejzajímavější mi přijde ten vznik, z castle space, klobouk dolů, máš dobrou představivost  ;)

Šejmus

znovu dík ale musím si poztěžovat na "křidýlka" ;D i když to možná bude oftopic- nechápu proč ve starwars ma naboofighter tak areodynamický vzhled když ve vesmíru žádné aero (vzduch- atmosféra atd.) nejni- ale létajicí krychle by možná vypadaly divně- no nic jenom bude asi nesmysl dávat na vesmírné stíhačky štíhlý, protáhlý tvar a zbraně ukrývat dovnitř aby nepřekážely- i když u naboo fighter to možná bude tím že se používá i jako poplanetární (z pozemská) stíhačka - jenže lidé nejsou zvyklí na široké krychlové stíhačky, naboo fighter je pro ně takovým ztělesněním rychlosti... to jsem se rozepsal...
Fool of a Took!

Dejv

máš pravdu, stíhačky často lítaj i v atmosféře, navíc s aerodynamickým vzhledem vypadaj prostě líp..  máš už nějaké nové fotky? pošli odkaz pls

Šejmus

Fool of a Took!

Šejmus

takže- univerzální vesmírná stíhačka byla převezena do hangáru

kde na ni budou namontovány nové zbraně 

především dvouhlavňové fenris dělo

celou místnost hlídá jeden voják

a v pozadí se blíží pilot na plošinovém dopravníku

největším pomocníkem údržbářu je robotická plošina na posuvných kolejích s programovatelnou náplní práce

celému hangáru vévodí ohromný jeřáb který bel konstruován pro přenášení těžkých vesmýrných lodí

po dokončení je z lodě nebezpečná zbraň určená k dobývání velkých křižníků

pro více fotek
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=223115
p.s. tohle je můj stý příspěvek a jsem rád že je to tento  ;D
Fool of a Took!

Šejmus

co co  co- nikdo nic?tak aspoň kritizujte neumytost kostek  ;D nebo co já vím, dyť je to jednoduchá příležitost vydělat si komentáe  >:D
Fool of a Took!

Šejmus

tyjo tohle.... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :'( :'( :'( možná mě zavřou za spoutu komentamářů za sebou ale PROSÍM něco pište... klidně i hodně negativní, chci vědět v čem se zlepšit, čeho se vyvarovat, v čem pokračovat atd. zjistit si jestli jsem spíš lepší nebo horší stavitel než je průměr atd.   
Fool of a Took!

Ondra

Citace od: sejmus kdy 31.12.2006, 21:38:19
tyjo tohle.... :-X :-X :-X :-X :-X :-X :'( :'( :'( možná mě zavřou za spoutu komentamářů za sebou ale PROSÍM něco pište... klidně i hodně negativní, chci vědět v čem se zlepšit, čeho se vyvarovat, v čem pokračovat atd. zjistit si jestli jsem spíš lepší nebo horší stavitel než je průměr atd.   
Víš jsou dvě možnosti proč nepíší první model je super,druhá model je hrůza ,já volím první možnost,tak že super.

Šejmus

taky jsem to nějak tušil  ;D  nějak na stavění větších setů nezbydou kostky a není to pak to pravý ořechový, takže moje budoucnost bude asi ve stavení malých setů  ;D tohle tady nechám jako odstrašující příklad... :D  ale něco by se z toho použít dalo ne :-\ myslel jsem to dělo, nebo ten dopravník, kdyby se trohu vylepšil...
Fool of a Took!

Robbed

Citace od: ONDRA kdy 31.12.2006, 21:41:37
Víš jsou dvě možnosti proč nepíší první model je super,druhá model je hrůza ,já volím první možnost,tak že super.

Důvod proč lidi nepíší vidím spíš v tom, že je stavba nijak extra nezaujala nebo je to spíš takový průměr. Právě že pokud je to extrémní (super nebo hrůza) tak to spíš napíší komentář...

Pokud chceš rady, tak ti jich můžu pár poskytnout:
Určitě bych nedával na špici ty červené pochodně a vyměnil je spíš za nějaké antény nebo udělátka - v hangáru se ti toho válí spousta (např. stříbrná anténa, nářadí).
Zkusil bych kombinaci více barev - jedna ale musí vždycky dominovat.
Nevšiml jsem si motorů - tam si můžeš vyhrát s hadičkami a všelijakými výstupky.
V hangáru bych odstranil tu zadní tmavošedou stěnu - zdá se přiliš vachrlatá
Příště zkus něco trochu většího; spousta dílků, co jsi použil na hangár se dají dobře využít.
Tak, to je asi tak všechno; víc mě toho už nenapadá...

Šejmus

:D takže- ty červené pochodně na špici mají být provizorní lasermety (v základní výbavě) co se týče hangáru, je to hnus, ale mělo to být spíš jako neurčité shromaždiště některých nápadů, dominantní barva- pošli mi 10 000, já nakoupím grey kostky a máš to  ;D čili problémem bude nedostatek financí... jinak díky za komentář a za možnost se obhájit ;D ;D jak už jsem říkal budu muset stavět menší sety, nebo vignety, nebo fotit komiksy...
Fool of a Took!

Ondra

SEJMUSI dal bych ti radu ty velké baseplaty vyčisti od prachu,já to nečistil 4roky a celý den jsem to drhnul od zažraného prachu jarem,prach to je svinstvo.

Šejmus

Citace od: ONDRA kdy 31.12.2006, 23:25:24
SEJMUSI dal bych ti radu ty velké baseplaty vyčisti od prachu,já to nečistil 4roky a celý den jsem to drhnul od zažraného prachu jarem,prach to je svinstvo.
ten velký baseplate je starý asi měsíc, a vždycky ho odprašuju  ;D zatím je ve skvělém stavu...horší to bude s kostkama (některý přes 8let starý)
Fool of a Took!