Malý "hrad"

Založil Aki, 16.12.2006, 13:16:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aki

Tak tenhle "hrádek" stvořil včera můj syn (necelých 6 let), zatímco se u nás fotografovaly moje výtvory.  ;)
Osobně mi to příjde kouzelné, ale je jasné, že jsem citově ovlivněn.  ::) ;) ;D
A prý také vítá komentáře!  ;D ;D ;D ;D

Shi-So

Na 6 let to je slusnej vykon :)
Ma to uz i nejake proporce ,zda se ,ze synek se potatil ;D
No a kdyz ho casem pustis ke sve zasobarne sedych dilku... ;)

Aki

Citace od: Shi-So kdy 16.12.2006, 13:46:57
No a kdyz ho casem pustis ke sve zasobarne sedych dilku... ;)

;D ;D ;D Tož z nich by nepostavil nic. V současné době je to asi tak 8-10 bricků.  >:D (nezapoměň že já nerozebírám).  8)

Jinak v tomto případě se dostal k mé zásobárně náhradních dílů na figy, zbraním, vlaječkám atd.  ;)

A prý děkuje za pochvalu.

peter

Co to je za ten strom ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

Citace od: peter kdy 16.12.2006, 14:02:09
To netuším, ale lego to nebude. Nějaká kopie, co u nás už kdysi dávno skončila a kterou mají děti na dolikvidování.  ;)

Petrjr

Hezké. Vzhledem k mému vztahu k legu (nákupčí pro lumpy) jsou mi takovéto styly stavbiček blízké a známé a sednou mi. Děti jsou občas schopny vytvořit moc zajímavé kombinace a nápady - byť v dětském provedení (barevně strakaté, mimo měřítka) - o kterých vím, že mne osobně by prostě nenapadly. Musel bych je odněkud "opsat", kdežto děti to takřka sypou z rukávu. Není nad dětskou fantazii.

P.S.: Závidím hnědého papouška, ještě ho ve sbírce nemáme.

fuli

Citace od: Aki kdy 16.12.2006, 14:07:24
To netuším, ale lego to nebude. Nějaká kopie, co u nás už kdysi dávno skončila a kterou mají děti na dolikvidování.  ;)
Není to: Plant Tree Pine 4 x 4 x 6 & 2/3 ?
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

peter

Citace od: fuli kdy 16.12.2006, 17:12:20
Citace od: Aki kdy 16.12.2006, 14:07:24

Ne není, pořádně si oba stromy prohlédni.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

Citace od: peter kdy 16.12.2006, 17:14:57
Citace od: fuli kdy 16.12.2006, 17:12:20
Ne není, pořádně si oba stromy prohlédni.
Opravdu to není lego. Je to mnohem tmavší, z podstatně tvrdšího plastu, má to čtvercovou základnu....

Mtron

No hrad je to pěkný, no nevím pod jakým dozorem to celý den stavil  >:D, když někdo fotil v kuchyni svojí stavbu  ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Aki

Čóveče, to jsem zapoměl zmínit, že část této stavby je z tvých rukou.  >:D >:D >:D :-*

Mtron

Citace od: Aki kdy 16.12.2006, 17:35:33
Čóveče, to jsem zapoměl zmínit, že část této stavby je z tvých rukou.  >:D >:D >:D :-*

Néé to je pouze dílo tvýho kluka, kterýmu celý den táta nadával jak mu bere figy , které má na focení a potom zjistil, že toho nejhezčího ritíře složil jeho kluk , takže pozor na Akiho  ;D ;D ty stavby no já nevím  ;D ;D  :P  :P :P
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Dejv

Moje 6tiletá sestra vzkazuje staviteli, že se jí to moc líbí a že by chtěla taky postavit něco na ten způsob.. Takže asi brzy přijdu o své castle dílky  :-[ ;D  ..ale co bych pro dětskou radost neudělal  ;D

Hansel

Líbí se mi ten dětský (ne)smysl pro barevnost - bez plánu, ale tak nějak to pak stejně vypadá dobře strakatě. Teď mám jako zápočtový úkol výchovný pokojík pro panenky a také bych potřeboval takovou míru spontánnosti :(
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Petrjr

Citace od: Hansel kdy 16.12.2006, 17:52:12
Teď mám jako zápočtový úkol výchovný pokojík pro panenky a také bych potřeboval takovou míru spontánnosti :(
Půjde-li do tuhého, stačí se ozvat. Ofotím šílenosti co ti moji tři lumpové generují dnes a denně a rázem bude inspirace jak řemen.  ;)

EDIT:
P.S.: Na panenky? A je libo ve scala, belville či minifig měřítku?  ;D

Colonel32

colonel ti k tomu rekne, ze to je jasny dukaz, ze detem lego do rukou nepatri  ;D ;D ;D

Ondra

Citace od: Colonel32 kdy 16.12.2006, 20:12:12
colonel ti k tomu rekne, ze to je jasny dukaz, ze detem lego do rukou nepatri  ;D ;D ;D
Na krabice patří jedině od 20 do 100let  ;D

Dejv

[/quote]

Musím razantně nesouhlasit, hodně lidí tady na kostkách pod 20 let jsou výborní stavitelé  ;)

Petrjr

Citace od: sparkz kdy 16.12.2006, 21:17:35
Citace
Musím razantně nesouhlasit, hodně lidí tady na kostkách pod 20 let jsou výborní stavitelé  ;)

A někteří starší (jdu příkladem  :) ) jsou v určitých aspektech na úrovni 10letého človíčka.  ;D

otaznik

Co já si pamatuju, tak jsem nikdy mnohabarevné flekaté stavby nedělal. Z LEGA jsem začal stavět cca v 5ti letech.

Colonel32

flekate stavby jsem nedelal ani ve 3 letech, a to uz jsem z lega stavel...

Shi-So

Citace od: Colonel32 kdy 17.12.2006, 13:07:53

Ale ,vy jste mi nejaci hrdinove ;D

fuli

Citace od: Shi-So kdy 17.12.2006, 13:26:10

Ale ,vy jste mi nejaci hrdinove ;D
Asi mimořádně talentované děti :)
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

otaznik

Já tím chtěl jenom upoznit na to, že flekatost staveb není podle mě výhradní doména dětí. Je to spíše výsledek stavby lidí, kterým jde hlavně o funkčnost, design je až na druhém (možná i třetím, pátém...) místě.

***Banana.com

No mně to na 6 letého kluka přijde výborné, já nepostavím něco takového dodnes  ;D Je tam nápad, určitá symetrie, smysl pro detaily...

chadzi

ja sem taky stavel neflekaty pokud kostky dovolily, ale tim tonem odpovedi asi Akimu moc radost neudelali. vsak oni az panove budou mit deti tak budou kvakat jinak  :P

rdk

Citace od: chadzi kdy 17.12.2006, 17:37:53
ja sem taky stavel neflekaty pokud kostky dovolily, ale tim tonem odpovedi asi Akimu moc radost neudelali. vsak oni az panove budou mit deti tak budou kvakat jinak  :P

No, ono je dost rozdíl, když děcka něco doma z nudy "zbastlí" a dáváním fotek daného "výtvoru" na fórum do prostředí notoricky náchylného ke kritice podobných záležitostí. ;D

myth

Zato ja som v detstve iné ako fľakaté stavby nerobil. Na niečo nefľakaté jednoducho neboli kocky :P.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Jindroush

No já je stavěl aspoň pruhatý  ;)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

já jsem v 6 letech neměl ani jedinou kostku  :'( ;D