Slevy OD Kotva v Praze + Sparkys

Založil Shi-So, 11.12.2006, 17:38:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shi-So

Dnes OD Kotva:

8288   za 1399,-

6205   za 249,-

6208   za 649,-

Sparkys Prikopy

8420   za 999,-

Vasyk

Jinak tyto slevy mají i Tesco, Pompo atd..

Asi je to zase celorepubliková akce typu 50% dolu, v Pompu mi to ukazovala paní.
Jsou tam KK, Bionicle, Duplo atd, co si tak matně pamatuju  ;D.

Capy

Citace od: Vasyk kdy 12.12.2006, 17:13:15

Asi je to zase celorepubliková akce typu 50% dolu, v Pompu mi to ukazovala paní.

Co se toho Tesca tyče, tak zrovna tu 6208 (b-wing) tam maj sice za 649,- ,ale když sem šel pro jistotu k pípaku naskočilo stejně 1199,- . . . a u Setu Harryho Pottera http://guide.lugnet.com/set/4762 byla velkolepá cena 449,- ale na pípaku naskočilo 599,- . . . takže tam je to docela blamáž. . . . toť vše z mých osobních postřehů . :)

niessnet

Citace od: Capy kdy 12.12.2006, 18:31:57
Citace od: Vasyk kdy 12.12.2006, 17:13:15

Co se toho Tesca tyče, tak zrovna tu 6208 (Tie Interceptor) tam maj sice za 649,- ,ale když sem šel pro jistotu k pípaku naskočilo stejně 1199,- . . . a u Setu Harryho Pottera http://guide.lugnet.com/set/4762 byla velkolepá cena 449,- ale na pípaku naskočilo 599,- . . . takže tam je to docela blamáž. . . . toť vše z mých osobních postřehů . :)
Cože? Pak to je klamavá reklama. Doporučuju si tu cenu ověřit ještě u prodavačky a pokud by byla jiná, než píšou na obalu nebo na cedulce na regálu, tak by si Tesco zasloužilo dostat za uši...Poslední dobou na ně mám taky pifku, i když ne kvůli nákupům.  >:(
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Shi-So

Pokud maji na regalu nizsi cenu nez na pipaku ,je to jejich problem....
Maji povinnost ,prodat to za cenu ,kterou maji uvedenou na regalu ,nebo na cenovce....(klidne si nech zavolat managera a hadej se ,nakonec ustoupi - musi ;D)

lordvader

jo? Chtel sem male koupit odrazedlo Disney, bylo tam napsane 600, u pokladny mi to nahodilo 1200, tak sem sel reklamovat na informace, baba se tam sla podivat ke stojanu, prej to brigadnice popletla, tak sem si nechal vratit penize, pac za 600 to dat nechtela...

Shi-So

Citace od: lordvader kdy 12.12.2006, 20:14:49
jo? Chtel sem male koupit odrazedlo Disney, bylo tam napsane 600, u pokladny mi to nahodilo 1200, tak sem sel reklamovat na informace, baba se tam sla podivat ke stojanu, prej to brigadnice popletla, tak sem si nechal vratit penize, pac za 600 to dat nechtela...

Mel sis nechat zavolat vedouci a myslim ze bys to uhadal....(ale je fakt ,ze na to clovek vetsinou nema ,taky bych rezignoval....)

Bertik

Oni tu cenu na regálu ale uznat musí, je to prostě jejich problém. Už se nám to stalo v Tescu 2x (Praha Stodůlky a Nový Smíchov). V obou případech poslali k regálu "rychlou spojku" na in-linech. Zahlásil co viděl na regálu a v informacích nám doplatili zpět rozdíl do naúčtované ceny. V jednom případě POTOM změnili cenu na regálu na tu, kterou znala pokladna.

V době nákupu je rozhodující inzerovaná cena na obalu nebo regálu. S letákem je problém, tam se chrání tiskovými chybami.