Jaký máte z tohoto pocit?

Založil Jindroush, 08.12.2006, 15:12:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

To, že to tu vyráběj a pak nám to nechtěj prodat

je od nich hnusný
44 (64.7%)
je od nich blbý
12 (17.6%)
je mi jedno
12 (17.6%)

Celkem hlasů: 64

Jindroush

Já vím, že už to tu bylo ikskrát, ale přesto mě osobně to vždycky vytočí.

Dneska se tu zastavil Ježich a přivez něco mladýmu z USA. A podívejte se na bok tý krabice. Teorie o námezdní síle, která může pracovat, ale nesmí si koupit...

I když vás například tato řada nezajímá, hlasujte v anketě.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Ondra

Jelikož spongebob u nás je neznámý tak prodejem  to by udělali velkou blbost.To je jako prodávat Boba a Bobka Američanům.Ale hlavně že nás tam vůbec napsali.

MiP

Citace od: Jindroush
Já vím, že už to tu bylo ikskrát, ale přesto mě osobně to vždycky vytočí.

Dneska se tu zastavil Ježich a přivez něco mladýmu z USA. A podívejte se na bok tý krabice. Teorie o námezdní síle, která může pracovat, ale nesmí si koupit...

I když vás například tato řada nezajímá, hlasujte v anketě.

Chybí mi tam jedna odpověd: je to jejich marketing
Kdyby se vyrábělo Lego s tématem A je to... , tak se v USA asi taky prodávat nebude. A že to vyrábí u nás? Jsme přece levná pracovní síla (oproti zbytku Evropy) z banánové republiky. Leda by s tím přešli do Rumunska  ;D

EDIT: Hlasoval jsem "Je mi jedno", protože anketu vztahuju pouze na tento úchylný set.  >:D
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Shi-So

Ja volil 1.
Aspon par tech setu sem dovezt mohli ,to by je nezabilo a nas (aspon nektere ,potesilo :D )

Jindroush

Zda je něco známý nebo ne, je těžko posoudit z našich zkušeností - mě by např. taky nenapadlo, proč vozit takovou krávovinu, jako je X-Box nebo iPod, když to 'nikdo nepotřebuje'  ;)

Např. Mašinka Tomáš je tu už celkem etablovaná a přesto se nevozí - teď jsem to sháněl ne-kostkový známý, co to chtěla pro děti.

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 08.12.2006, 15:28:43
Např. Mašinka Tomáš je tu už celkem etablovaná a přesto se nevozí - teď jsem to sháněl ne-kostkový známý, co to chtěla pro děti.
Příští rok by jí mělo LEGO u nás nabízet.

***Banana.com

Asi takovej pocit, jako je bodnutí nože, asi takovej pocit, s...u na nás, no Bože...
Ty se snad zlobíš, no to je síla, ten set je tak hnusnej, nemůžu se na něj dívat... >:D

Colonel32

pokud by ve fabrice otevreli podnikovou prodejnu, kde by mohli nakupovat i normalni lide, napr. za 85% doporucene ceny, a prodavali by tam i veci, ktere nejdou do bezne distribuce, tak by to mohla byt docela pohoda...

Dejv

Je to škoda, když to udělaj u nás ( nebo aspoň část ) , tak by tu mohli nechat pár krabic ( nebo kamionů ) pro české  ( a slovenské ) legaře. Malej sestře se sponge bob líbí, já bych jí to i koupil...

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 08.12.2006, 15:59:08
pokud by ve fabrice otevreli podnikovou prodejnu, kde by mohli nakupovat i normalni lide, napr. za 85% doporucene ceny, a prodavali by tam i veci, ktere nejdou do bezne distribuce, tak by to mohla byt docela pohoda...
No, tak tohle na 100% neudělají. A je to dobře.

hombre

Citace od: otaznik kdy 09.12.2006, 10:10:35
Citace od: Colonel32 kdy 08.12.2006, 15:59:08
No, tak tohle na 100% neudělají. A je to dobře.

...a co je na tom prosímtě dobrýho ?

rdk

Citace od: hombre kdy 09.12.2006, 11:28:26

Likvidovali by tím svoje prodejce a ti by LEGO přestali prodávat...

Dejv

Citace od: rdk kdy 09.12.2006, 11:30:37
Citace od: hombre kdy 09.12.2006, 11:28:26

Likvidovali by tím svoje prodejce a ti by LEGO přestali prodávat...

brrrr... hrozná představa :'(

Colonel32

kdyz je to na eshopech za 90% doporucene ceny?

prave proto jsem navrhl tech 85% - aby to bylo o trosku levnejsi nez v eshopech, ale aby se lidem z druheho konce republiky rozhodne nevyplatilo pro to do kladna jezdit

Llevelyn

Krom toho, že by to zlikvidovalo prodejce, nahrávalo by to spekulantům, kteří by to skupovali a stejně prodávali za vyšší cenu... ::) 
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

skukalka

CitaceNapř. Mašinka Tomáš je tu už celkem etablovaná a přesto se nevozí - teď jsem to sháněl ne-kostkový známý, co to chtěla pro děti.

prekvapivo sa thomas predava na slovensku v sieti hraciek dracik a myslim ze velmi uspesne ;)

Jindroush

Citace od: skukalka kdy 10.12.2006, 11:27:25
Citace

prekvapivo sa thomas predava na slovensku v sieti hraciek dracik a myslim ze velmi uspesne ;)

LEGO? Dřevěný a plastový maj samozřejmě tady taky, ale LEGO verze imo ne.

expertik

Masinka Tomas....ano predava sa na SLovensku, moja dcerka to ma uz skryte a dostane to pod stromcek.

Dejv

Citace od: Colonel32 kdy 09.12.2006, 19:43:46
kdyz je to na eshopech za 90% doporucene ceny?

prave proto jsem navrhl tech 85% - aby to bylo o trosku levnejsi nez v eshopech, ale aby se lidem z druheho konce republiky rozhodne nevyplatilo pro to do kladna jezdit

to je upřednostňování středočeského kraje ;D   ...na eshopech je to sice levnější, ale když připočteš poštovné tak to vycházi skoro nastejno...