Umyvadlo - belville měřítko

Založil Petrjr, 25.11.2006, 22:20:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Petrjr

Dcera často staví, ale většinou jen výseky, takové kusy spíše pro hraní, navíc v belville měřítku (zde na fóru ne příliš obvyklé). Ale dnes se jí celkem povedlo umyvadlo a říkal jsem si, že by byla škoda to sem nedat - plus vanu a figurku pro představu měřítka.

A když už jsem měl foťák v ruce a světla nastavena, tak jsem vzal i pracovní stůl a kus pokojíčku co mají právě postavený. Ovšem to už není tak pěkné, obzvláště barevně moc neladí - lumpové si na barvy zatím moc nehrají.

Shi-So

Peknej pokoj,
hned bych se nastehoval :D

Micho

Citace od: Shi-So kdy 25.11.2006, 23:16:00
Peknej pokoj,

Tipujem, že kvôli tej kráske ...  ;D

Shi-So

Citace od: Micho kdy 25.11.2006, 23:34:13
Peknej pokoj,

Ne ,ale vzdycky jsem chtel mit zelenej telefon ;D

Micho

Citace od: Shi-So kdy 25.11.2006, 23:42:23
Citace od: Micho kdy 25.11.2006, 23:34:13
Peknej pokoj,

Ne ,ale vzdycky jsem chtel mit zelenej telefon ;D

Tak to je fakt výborný dôvod. Schvaľujem.  ;)

Inak uznávam, že ten kútik je fakt dobrý !  8)

Petrjr

Tak přidám i zbytek. Za zmínku snad stojí mix, jak si tam každý "dá to své". Jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Syn si přidal vrtačku a dcera tom nasadila korunu:)

EDIT:  ;D  Až když jsem tady kontroloval fotky, tak jsem si všimnul, že na dveřích máme zámek. Visací.  8)

blackrabbit

pekný, jen newim co je na tom posledním obrázku ...  :-\

Petrjr

Citace od: blackrabbit kdy 27.11.2006, 19:03:27
pekný, jen newim co je na tom posledním obrázku ...  :-\
Aha, tak jsem myslel, že vrtačka. Ale dcera mne vyvedla z omylu. Prý je to topení. V koši vedle se nosí dříví a ty schránky jsou plné diamantů, prý jako žhavé uhlí.

Nicméně, matně si vzpomínám, že když to syn stavěl, tak opravdu dělal vrtačku dle vzoru z adventního kalendáře z minulého roku. A jak jsem říkal (a úměrně jeho věku 6 let), jak když pejsek a kočička vařili dort - těch buřtů tam dáme celý věnec - objevil že těch "volantů" máme více, tak je tam dal všechny. A dcera (přestože starší) nesměla zůstat pozadu a smixovala to s trezorem (taktéž vzor adv. kalendář minulého roku) a přidala tomu princezničkovou korunku. A když bylo hotovo, tak aby neztratila autoritu, tak to prohlásila za topení.  ;D