Ebay-pomoc prosím

Založil primaholka01, 04.11.2006, 17:20:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

primaholka01

Čauky všem,
tak jsem se dnes chtěla zaregistrovat na ebay.de. vše proběhlo v pořádku (aspoň myslím) chci se přihlásit, a pořád mi to hlásí, že můj mejl je přesně toto:
Ihre E-Mail-Adresse primaholka01@seznam.cz wurde nicht bestätigt.
no, tak vám nevím. na můj mejl mi přišel stráááášně dlouhej mejl, s různejma odkazama apod. tak nevím kde je chyba,....???? myslela jsem, že přijde nějakej kód, nebo odkaz na potvrzení regostrace, a když otevřu nějaký odkaz, tak se ukáže hilfe apod.  :-\
Ája

***Banana.com

Citace od: primaholka01 kdy 04.11.2006, 17:20:24
Čauky všem,
tak jsem se dnes chtěla zaregistrovat na ebay.de. vše proběhlo v pořádku (aspoň myslím) chci se přihlásit, a pořád mi to hlásí, že můj mejl je přesně toto:
Ihre E-Mail-Adresse primaholka01@seznam.cz wurde nicht bestätigt.
no, tak vám nevím. na můj mejl mi přišel stráááášně dlouhej mejl, s různejma odkazama apod. tak nevím kde je chyba,....???? myslela jsem, že přijde nějakej kód, nebo odkaz na potvrzení regostrace, a když otevřu nějaký odkaz, tak se ukáže hilfe apod.  :-\
Ája

Píše Ti to, že Tvůj mail nebyl potvrzen. Někde v textu toho dlouhého mailu z Ebay, co Ti přišel, je odkaz na potvrzovací URL, kam musíš kliknout, ale pokud neumíš německy, půjde to dost blbě.. ;D

primaholka01

díky, německy trochu umím (kdysi jsem z němčiny maturovala) ale budu ji muset dosti oprášit...    :)

***Banana.com

Citace od: primaholka01 kdy 04.11.2006, 17:28:12
díky, německy trochu umím (kdysi jsem z němčiny maturovala) ale budu ji muset dosti oprášit...    :)

Pošli mi SZ kopii celého mailu, pošlu Ti zpět jen to, na co máš kliknout.

drSEBY

Pokud mi má paměť ještě funguje, myslím že ti prijde jeste na tebou uvedenou adresu dopis s kompletne potvrzovacim kodem..   ;)
jinak ten odkaz je asi 2 nebo 3 v mailu.  :-X

Hansel

Citace od: drSEBY kdy 04.11.2006, 19:00:44
Pokud mi má paměť ještě funguje, myslím že ti prijde jeste na tebou uvedenou adresu dopis s kompletne potvrzovacim kodem..   ;)
jinak ten odkaz je asi 2 nebo 3 v mailu.  :-X

Jj, přesně, dokud si to neaktivuješ ještě tím dopisem, nemůžeš dražit.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

MiP

Já tedy nevím, ale od jisté doby registrace na eBayi žádný dopis nehce, jde udělat jen přes kreditku a žádný dopis pak nechodí.
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Honzik

Já dělal registraci nedávno cca 2 měsíce a za týden došel dopis a pak stačilo vložit kód a bylo...

Samík

Citace od: MiP kdy 06.11.2006, 18:09:13
Já tedy nevím, ale od jisté doby registrace na eBayi žádný dopis nehce, jde udělat jen přes kreditku a žádný dopis pak nechodí.

Já jsem se na Ebay.de registroval cca před měsícem a za 6 dní mi přišel z Ebay dopis s kódem(dokonce 2x???)a bylo to ok  8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Cavelon

Citace od: MiP kdy 06.11.2006, 18:09:13

Pri registrácii máš možnosť voľby - buď list alebo kreditka.