Nerozbalené LEGO z 1997 a 1999 asi

Založil najJulinka, 28.10.2006, 10:55:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

najJulinka

Mám doma malé nerozbalené Legá a nemám šajn akú majú hodnotu.

LEGO basic 4211 asi vyrobené v roku 1999

a potom ešte 4 malé krabičky LEGO system z roku 1997:
1x 6790 - divoký západ
1x 6800 - asi vesmírne
2x 2885 - to je asi dajaká predavačka s pokladňou

Som začiatočník čo sa týka nerozbalených krabíc, lebo ináč som to brala ako hračku, tak sa s tým má hrať  :D ale keď tak čítam, že to je fakt brutál zberateľstvo... A asi ako stúpajú ceny, keď to LEGO "stárne" v krabici nerozbalené???

Dík za info... Cudzie reči moc neovládam, takže ťažko sa mi na nete v cudzom jazyku (okrem češtiny) hľadajú info...
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

najJulinka

FOTO
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

Cavelon

Ceny podľa BL za MISB:

LEGO basic 4211 asi vyrobené v roku 1999 - cca 5 USD
1x 6790 - divoký západ - cca 5 USD
1x 6800 - asi vesmírne - cca 4 USD
2x 2885 - to je asi dajaká predavačka s pokladňou - po cca 9 USD

Takže Tvoje zberateľské kúsky majú spolu hodnotu okolo 32 USD, čiže cca 1000 SKK. 8)

najJulinka

Jééééj ďakujem za odpoveď - ešte ich doma troška posuším asi, kým nemám detičky a potom ich predám a kúpim iné LEGO pre deti, lebo chcem mať veľa detí a toto by som neustrážila  :D

A ešte foto...

otaznik

Citace od: Cavelon kdy 28.10.2006, 11:35:24
Ceny podľa BL za MISB:

LEGO basic 4211 asi vyrobené v roku 1999 - cca 5 USD
1x 6790 - divoký západ - cca 5 USD
1x 6800 - asi vesmírne - cca 4 USD
2x 2885 - to je asi dajaká predavačka s pokladňou - po cca 9 USD

Takže Tvoje zberateľské kúsky majú spolu hodnotu okolo 32 USD, čiže cca 1000 SKK. 8)

Ceny na BL nemusí být relevantní, jde o to, jestli je ochoten to někdo za tu cenu koupit.

najJulinka

To vesmírne a ten Basic má troška akokeby spučenú krabičku, ale minimálne, na foto to asi viac vidno ako v skutočnosti...

A moj priateľ má fungl nové legá, ale on pako si ich musel zložiť ešte predtým ako ich daruje synovcovi, ale synovec dostal od nás pár kúskov a nejak si to ako super hračku neváži, tak to priateľ odložil, že raz pre naše deti... Keby nebol ako decko, tak máme super vesmírne kúsky nerozbalené ešte...  ;D tak ma napadá, že asi toto budem musieť schovávať aj pred priateľom - neviem kam, lebo je vyšší odo mňa - to je to najväčšie decko  ;D :D

A po tých krabičkách sú nejaké nálepky Shell - asi tam sa to kupovalo a na basic je nálepka TOYOTA a to už vôbec neviem prečo   :o ;) :D

Cavelon

Citace od: otaznik kdy 28.10.2006, 11:43:15
Ceny na BL nemusí být relevantní, jde o to, jestli je ochoten to někdo za tu cenu koupit.

O to snáď ide všade, nie? Ak to vieš lepšie oceniť, tak nech sa páči. :P ::)

najJulinka

otaznik to mi je jasné - to je ako pri všetkom, jedna vec je cena a druhá či to dakto kúpi za tú cenu, ale snáď určite keď to raz predám, tak kúpim viac aktuálneho LEGA... Aspoň dúfam, ak nie, tak moje decká budú mať súčiastky ako málo kto  ;D

otaznik

Citace od: Cavelon kdy 28.10.2006, 11:46:48

O to snáď ide všade, nie? Ak to vieš lepšie oceniť, tak nech sa páči. :P ::)

Jen sem chtěl na tento fakt upozornit, myslím, že ta odhadovaná cena je celkem v pohodě.