(vlastný) Vymyslený Imperial Super Tank...

Založil MwK, 24.10.2006, 14:41:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Tak som si po dlhšej dobe zas niečo postavil... ::)
Tentokrát je to IST* ktoré je pre imperialnu armádu! >:D
Je to zmes skutočnych SW tankov z roznych hier...Najviac ma však inšpiroval "IFFT" z hry SW Battlefront2! :)
Na stavbu ktorá trvala približne 3 hodiny som minul absolutne všetky TIE stihačky ktoré mám.(TIE-fighter,Vader Tie,Interceptor,Bomber...)
Som na tento tank patrične hrdý a rozmýšlam že ho už nerozoberiem,bude to niečo ako moje dielo roka 2006... ::) 8)
(len aby som ešte zohnal všetky TIE druhý krát ;D)
No tak čo naň hovoíte?

* Imperial Super Tank - tento názov sa mi zdal byt super...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

MwK

:

Mtron

fíhááá, moc pěkná prácička, já musím něco takového taky postavit a zařadit do výzbroje mtronů. Pěkná inspirace. Má to levitační zařízení ? Pěkné barevné řešení. Sonické střely používáš ? Já jenom abych měl odolné štíty  >:D >:D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

TomG

Zajimava konstrukce, sice neni uplne starwarsacka, ale da se. Jen tomu vojakovi chybi na krunyri terc, pze bude prvni kdo pri utoku na ten tank zarve. Kdyz tak ho dej pryc, ci dej tu vez niz a vic to opanceruj.
Only the best can survive.

Shi-So

Pekny ;)
Nezajimas se nahodou o Warhammer 40 000?
Pripomina mi to Eldar Heavy "tank" :D

MwK

Citace od: Mtron kdy 24.10.2006, 14:55:42
fíhááá, moc pěkná prácička, já musím něco takového taky postavit a zařadit do výzbroje mtronů. Pěkná inspirace. Má to levitační zařízení ? Pěkné barevné řešení. Sonické střely používáš ? Já jenom abych měl odolné štíty  >:D >:D
Dik!Áno je to vznášadlo...Nad sonickými strelami som nerozmýšľal.Má to len obyčajné blastery,granátomety,samozrejme delo je extra silné.... >:D
A nesmiem zabudnúť že to má skrytý plamenomet... ::)

Citace od: TomG kdy 24.10.2006, 15:19:54
Zajimava konstrukce, sice neni uplne starwarsacka, ale da se. Jen tomu vojakovi chybi na krunyri terc, pze bude prvni kdo pri utoku na ten tank zarve. Kdyz tak ho dej pryc, ci dej tu vez niz a vic to opanceruj.
Hmmm! :)
Myslím že okolo toho vojaka sa vytvorí malí štít...ale dosť odolný voči dotieravým snajprom! ;D
Inak DIK!

Citace od: Shi-So kdy 24.10.2006, 15:33:50
Pekny ;)
Ani netuším čo to je! :-\
Skús byt konkretnejší... :)

otaznik

Nevypadá to vůbec špatně, bohužel fotky jsou velmi špatný.  :(

Vic

Mi se to hodně líbí 8), akorát sou tam nejsou použity barvy klasického šedého imperialního vozidla, nýbrž černá z TIE stíhaček, ale to nehraje vůbec žádnou roli :D

Citace od: MwK kdy 24.10.2006, 15:38:43

Citace od: Shi-So kdy 24.10.2006, 15:33:50
Pekny ;)
Ani netuąím čo to je! :-\
Skús byt konkretnejąí... :)

Kdysi sem sbíral kartičky Warhammeru a mám a i jednu knížku takže...
Je to svět v budoucnocti a plný věčných válek kde spolu na mnoha planetách bojují čtyry rasy;
orkové-zelený krvelačný zrůdy
vesmírní marináci-takový lidé budoucnosti
eldaři-prastará vyspělá civilizace
chaos-v. marináci odpadlíci a zrůdný "monstra"

Kdysi sem sbíral kartičky Warhammeru a mám a i jednu knížku takže...
Je to svět v budoucnocti a plný věčných válek kde spolu na mnoha planetách bojují čtyry rasy;
Orkové-zelený krvelačný zrůdy
Vesmírní mariňáci-takový lidé budoucnosti
Eldaři-prastará vyspělá civilizace
Chaos-v. mariňáci odpadlíci a zrůdný "monstra"
Čili je to svět pustý a potřísněný krví.Toť vše. ;D
Sběratel Star Wars a nic jinýho ;)
Teď to to táhnu na mazáka... :)

J_BOB

je to pekna pracicka :) len sa mi tak zda, ze generator stitu vytvara nejake nebezpecne pole ci tak nejako....viem ze nieco take ako droideky (Destroyer Droids) ludia nosit nemozu :) ale inak je to parada :) pripomina mi to "vozitko" z Battlefrontu ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Robbed

Líbí se mi to, akorát ta modrá se mi tam moc nezdá (já radši klasickou depresivní šedou ;))

Citace od: J_BOB kdy 24.10.2006, 22:07:34
je to pekna pracicka :) len sa mi tak zda, ze generator stitu vytvara nejake nebezpecne pole ci tak nejako....viem ze nieco take ako droideky (Destroyer Droids) ludia nosit nemozu :) ale inak je to parada :) pripomina mi to "vozitko" z Battlefrontu ;)

Já slyšel, že ty štíty jsou pro člověka nebezpečné kvůli radioaktivitě (nebo něco takového už nevím)

MwK

Citace od: otaznik kdy 24.10.2006, 18:18:20
Nemám slov :o  :o  ???
Pretože v mojom počítací vyzerajú tie fotky nadherne...( :P Som sa na ne vôbec nedíval  ;D)
Mimochodom : Všetkým ďakujem za pochvalu!!!

peter

Citace od: MwK kdy 26.10.2006, 15:06:20
Citace od: otaznik kdy 24.10.2006, 18:18:20
Nemám slov :o  :o  ???
Pretože v mojom počítací vyzerajú tie fotky nadherne...( :P Som sa na ne vôbec nedíval  ;D)
Mimochodom : Všetkým ďakujem za pochvalu!!!

No je pravda, že už tu byli horší. U tebe bych viděl problém v tom, že jsou rozmazané. Trochu mi to připadá, že původní fotky byli menší a ty jsi je zvětšil, každopádně to nic nemění na tom, že jsou krapet neostré.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Benelli_2000

Fota ujdou, ale o ty tu nejde.

Mě to osobně styl Impéria nepřipomíná - je to moc elegantní a není to šedivé.
Kombinace modro-černá je good, ale ne pokud chceš drsoňskej Imperiální tank.
Tahle barefná kombinace jej deklasuje na hračky od Matella (přeháním).

Kdyby v názvu nebylo slovo Imperial, tak řeknu, že je to superový výtvor. A jediné, nad čím bych se zamýšlel by bylo umístění střelce hned za dělem na tak exponovaném místě. Je elegantní - tím myslím jak tvar, tak barevnou kombinaci.

Ale právě proto, že je elegantní, to pro mne nemůže být Imperial.  >:D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

fuli

Toho střelce na vršku děla bych neviděl moc kriticky. V AT-TE je střelec také u děla. Osobně bych střelce schoval víc za dělo a ne takhle na vršek a přidal bych před něho nějaký pancíř.
To dělo je připevněno nějak divně-chtělo by to něco, co vypadá pevněji.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

TomG

Citace od: Benelli_2000 kdy 26.10.2006, 22:31:51
Fota ujdou, ale o ty tu nejde.

Mě to osobně styl Impéria nepřipomíná - je to moc elegantní a není to šedivé.
Kombinace modro-černá je good, ale ne pokud chceš drsoňskej Imperiální tank.
Tahle barefná kombinace jej deklasuje na hračky od Matella (přeháním).

Kdyby v názvu nebylo slovo Imperial, tak řeknu, že je to superový výtvor. A jediné, nad čím bych se zamýšlel by bylo umístění střelce hned za dělem na tak exponovaném místě. Je elegantní - tím myslím jak tvar, tak barevnou kombinaci.

Ale právě proto, že je elegantní, to pro mne nemůže být Imperial.  >:D

Je videt, ze moc neznas Star Wars techniku :)  Hlavne tu imperialni, spousta techniky co maji/meli je docela elegantni, pze meli na vyvoj ponekud vic penez nez rebelie. Ta barevnost toho tanku je tak hloupa, protoze TLC tyhle posahane barvy daly na stihacky Tie, ackoliv vsichni vime, ze ty stihacky jsou od bile po tmave sedou (je vic typu Tie Fighteru, lisi se pancerovanim a tudiz i barvou) s cernohnedymi solarnimi panely.
A MwK ten tank stavel prave z techto stavebnic.

MwK

Citace od: fuli kdy 26.10.2006, 23:14:16
Toho střelce na vršku děla bych neviděl moc kriticky. V AT-TE je střelec také u děla. Osobně bych střelce schoval víc za dělo a ne takhle na vršek a přidal bych před něho nějaký pancíř.
To dělo je připevněno nějak divně-chtělo by to něco, co vypadá pevněji.
To delo je až priliš pevné... ;D
Je to dost zložitý mechanizmus... ::)(BY MwK ;))
Skušal som niečo jednoduchšie ale toto je dokonale ohybné a dokonca to drží! 8)
For:Znova dik...Mimochodom v šedej to nieje aj preto lebo tolko "atipických" šedých nemám. :P

Martin Samek

Dobré,ale vzádu byto šlo využít lépe např. udělat to tam dutý,trochu to tam vymodelovat a udělat tam ňáký dveře nebo něco takovýho a pak bys tam mohl dát ty vojáky.
(Takovej transporťák)
STAR WARS FOREVER !!!

MwK

Dakujem za pochvalu! ::)
Len problem je v tom že Stormotrooperi ktorý sú na obrázku "IST scenka" sú všetci ktorých mám... :P
U clonov som sa činil ovela viac... >:D

TomG

Citace od: MwK kdy 07.02.2007, 14:41:58
Len problem je v tom že Stormotrooperi ktorý sú na obrázku "IST scenka" sú všetci ktorých mám... :P
Tak postav nejaky clone tank a mas vymalovano :)

MwK

Citace od: TomG kdy 07.02.2007, 14:46:12
Citace od: MwK kdy 07.02.2007, 14:41:58
Tak postav nejaky clone tank a mas vymalovano :)
No vlastne prvotná myšlienka je z hry Battlefront 2 a nejakeho klonovaného tanku...IFFT...
Ale ak sa mám priznat...na takúto variantu som zabudol! :-[ ;D
Ved časom uvidim...