Skříň na sbírku [s]postaviček[/s]

Založil Mičánek, 07.10.2006, 18:45:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Úkol tohoto léta splněn!
Již delší čas jsem se potýkal s tím, kam umístit sbírku cca 1.500 postaviček. Skříň jsem měl ale patřičné množství krabic, které by vyhovovaly mojí představě jak by se postavičky měly uložit, mi scházelo. Původně jsem chtěl nakoupit karton a krabice z něj vyřezat. Jenže zhotovení 50 kusů papírových otevřených boxů bez víka a klopů s vnitřními rozměry, kde délka je 500 mm, šířka  90 mm a hluboký je 150 mm by mi dalo hodně práce a zabralo by ještě více času. Proto jsem se rozhodl oslovit po internetu 9 brněnských firem které inzerují že zhotoví kartónové krabice. Nakonec jsem se domluvil s firmou Brněnská Drutěva, výrobní družstvo. Zde mi dle mých představ vyrobili 50 krabic z kartonu bez jakékoliv úpravy. Protože surový kartón se mi nelíbil, rozhodl jsem se, že boxy potáhnu knihařským plátnem a na ozdobu ještě udělám černý rámeček, také z knihařského plátna. Výsledek vypadá dobře  a ještě mi zůstala na nějakou dobu rezerva volných boxů. Pak už stačilo do prázdné skříně přidělat poličky z 1 cm tlusté překližky a dílo je hotové. Teď ještě popsat cedulky která čísla postaviček od 0000 po 10205 obsahují jednotlivé boxy a vše je hotové.     

expertik

Keď "pacient" (v preklade AFOL) :-) ... tak poriadny.
Dole klobúk pred zbierkou a pred spôsobom jej archivácie...

Ondra

Tak to koukám  :o :o :o Já bejt vámi tak jsi tam dám nehořlavý obal a dveře na sedmero zámků.Jinak není jak mít věci v pořádku a seřazené.