(vlastní) Pašerácká zátoka

Založil Robbed, 03.10.2006, 19:26:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Další můj remake; tentokrát jsem znovu-postavil kdysi postavenou pirátskou zátoku.
Jde o pašeráckou skrýš (možná by se dalo nazvat i bunkr) s jeskyní, kde pašeráci ukrývají náklad. Ten se pak překládá na nákladní auto a rozváží se...
Asi jste si všimli, že na vodě je nějaký člun;tj. Zásahová jednotka, která má za úkol zastavit všechny tyto ilegální činnosti  :P 8)

Prvně přidám obrázky a pak linky (jako vždycky...)
Celkový pohled:

Detail na bunkr:

Pohled na vchod do bunkru

Pohled z boku

Bunkr bez střechy

Jiný pohled na bunkr bez střechy

Detail jeskyně

Tak a ještě fotky z policejní akce...

Všichni jsou připraveni....
Útok! >:D
První raněný
Policie postupuje směrem ke vchodu....
Dobývají se dovnitř...další raněný
Zbytek se vzdává 8) Náklad je zabaven...

Více obrázků zde

Co na to říkáte ?
P.S. berte to prosím s rezervou ;) 8)

Colonel32

nahodou, je to dost dobre zpracovany...

ass

Je to pěkný, nejvíc se mi líbí ta pláž. Ještě bys tam moh přidat nějaký vlny, ať tam ta plate 2x6 tak netrčí.  :)

Honzik

Zpracování je super, mě osobně se toto téma zrovna nelíbí, ale líbí se mi to jako námět pro další, protože si myslím, že takový malý příběh třeba s tématikou Castle nebo Pirati by bylo jiný kafe...ALe celkově chválím...jen tak dál.

fuli

Pěkný, líbí se mi, jak jsi udělal ty zbraně
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Králick

Taky se přidávám, hezky provedené, přesně v duchu "příběhy a akce"  :D
Ještě nám přibliž, jaké konkrétně zbraně použila jednotka pro hlavní úder proti opevnění. Tipuji plamenomety.

Tomášek

Je to faktis dobrý...dobrej je taky chudák s ustřelenejma nohama - měl sakra velkou smůlu  ;D >:D
Procházím DARK AGE.

Robbed

Díky za komentáře

Uniformy jsem musel použít ze Star Wars, helmy - ani jsem nečekal, že budu mít 4 stejné barvy...

Z leva:
Velitel s pistolemi; 2 lehce ozbrojení vojáci - extra silné pistole; 2 těžce vyzbrojení - rotační kulomety, ale klidně by to mohly být i ty plamenomety (účinek by byl asi podobný)

Králick

Skvělý nástup, crew zásahové jednotky jako na dlani. Pokud správně vidím, tak tomu všemu velí žena ?

Oprava : bude to chlap s ryšavým knírem, nějak mi na večer neslouží oči  ;D

Llevelyn

Možná je to žena.. s ryšavým knírem. ;D ;D ;D ;D U nás na Cypru se říká.. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))