kamiony

Založil bukaj09, 27.09.2006, 11:21:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bukaj09

tak jsem se pokusil postavit kamion...nejdřív "s čumákem" a pak jsem ho trošku předělal na klasický

Ondra

Mně se chce brečet :'( rád bych něco takového postavil,ale MÁLO DÍLKŮ.Jinak moc pěkné,nádherné.

peter

Citace od: ONDRA kdy 27.09.2006, 11:23:47Mně se chce brečet :'( rád bych něco takového postavil,ale MÁLO DÍLKŮ.Jinak moc pěkné,nádherné.

Dyk na tom je 5 a půl dílku.

Co se týká samotného kamionu, tak se mi víc líbí ta první verze, tedy s čumákem. Také oceňuji využití dnes už starého dílu využitého zde jako cisterny. Pro příště bych snad ještě doporučil trošku doladit zadní část toho tahače (absence např. blatníků), ale především omytí několika zvlášť špinavých dílů (zde zejména ta střecha 33° 3x4).
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

***Banana.com

Citace od: peter kdy 27.09.2006, 11:51:54
Co se týká samotného kamionu, tak se mi víc líbí ta první verze, tedy s čumákem. Také oceňuji využití dnes už starého dílu využitého zde jako cisterny. Pro příště bych snad ještě doporučil trošku doladit zadní část toho tahače (absence např. blatníků), ale především omytí několika zvlášť špinavých dílů (zde zejména ta střecha 33° 3x4).

Tak tak, první verze je lepší, a ten motor z Basicu také není moc dnes k vidění. Ta špinavá střecha je třeba záměr, neviděl jsem ještě na silnici bílý a navíc čistý kamion:-)

bukaj09

no, ta špína tam není schválně, spíš jsem jen byl línej to umýt, ale snad se k tomu dneska dokopu...a na blatníkách taky zapracuju, přísahám  :)
a tady jsou všechny auta, který mám ve městě...

Ondra

i

Colonel32

to je 4,5v batterybox na 3 Ccka... to by se snad dalo sehnat za par korun, parakticka hodnota je totiz skoro miziva

bukaj09

jojo, mám to ze starýho Basicu a podle mě se to nehodí skoro k ničemu jinýmu, než jako cisterna...

expertik

Citace od: Colonel32 kdy 27.09.2006, 14:17:58
to je 4,5v batterybox na 3 Ccka... to by se snad dalo sehnat za par korun, parakticka hodnota je totiz skoro miziva

Mam 1,5 tohoto batteryboxu, nechcete ho niekto?  :P
P.S.: Aj s príslušným motorom....mne je to nanič...

betakaroten

Citace od: Colonel32 kdy 27.09.2006, 14:17:58

No, neřek bych... ten přepínač polarity by byl celkem užitečnej, ne? ;D

bukaj09: je to škoda nechat "elektriku" nevyužitou... můžeš tam třeba dát nějaký světlo (něco jako "vánoční stromeček", jak někteří řidiči s oblibou tvoří ::))

najJulinka

Jéééj taký motorček sme mali aj my v Legu a používali sme ho aj na toto (no brat samozrejme, ja som si stavala domčeky), ale dnes je použiteľný len na toto  ;D Ten motorček sme dostali na moje 6. narodeniny a bratove 5.narodeniny a bol v Legu vhodnom asi od 12 rokov a mali sme vtedy 20 mesačného brášku ešte k tomu, takže takéto veci nevydržali  >:D Ale z tých narodenín máme super fotky ako sa všetci hráme (ocko a deti ;D)...

no a ešte: My sme ten motorček mali v LEGO TECHNIC
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

Samík

Mě se také nejvíc líbí ta první verze kamionu s čumákem a využít ten starý Basic díl, jako cisternu mě nikdy nenapadlo. Válí se mi doma ve skříni a nevím co s ním ale teď konečně vidím nějaké kloudné použití tohoto dílku.. ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--