Slet západočeských AFOLů

Založil mulah, 25.09.2006, 20:54:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mulah

Zdravim všechny ze západu. Byl by zájem o západočeskej slet???
Mohlo by se to srazit třeba v Plzni,nebo Karlových Varech,podle toho,kam to bude mít většina bížeji. Mě je to tak nějak jedno. já se po vlastní ose dopravím kam se mi řekne.

mulah

Áaaaaaha. Koukám že o slet nemají západočeši zájem. Tak to se asi budu muset vypeavit do Prágu >:(

Jarmila

Citace od: mulah kdy 26.09.2006, 21:31:45
Áaaaaaha. Koukám že o slet nemají západočeši zájem. Tak to se asi budu muset vypeavit do Prágu >:(

Ono se stačí podívat na mapu, že moc západočeských AFOLů není. V Plzni jedno přiznané "kolečko", Karlovy Vary to samé. A líp se reaguje na anketu o možnosti srazit se kdesi v Plzni nebo K.Varech, než na dotaz. Pokud máš možnost založit anketu, tak zkus tuhle variantu. A pak dělej závěr.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Llevelyn

CitaceTak to se asi budu muset vypeavit do Prágu

Nevymýšlaj..  a doraž. :P ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

mulah

No vzhledem k tomu,že ty Vary jsem já,tak to jich asi opravdu moc není. No ale zase kolik uživatelů mají Kostky,a kolik je tam koleček.
Jo a taky pro Jarmilu.  Já osobně radši pojedu 10krát do Plzně než jednou do Prahy.  Né že bych se ztratil,Prág znám docela GUT,ale ..... Praha.
Uvidíme jindy. Já toho mám v práci tradičně před vánocema hodně,ale někdy po novym roce bych to viděl pozitivně.

***Banana.com

No já mám tedy Plzeň taky blíž jak Prágl.. ;D ;)

Jarmila

Citace od: banana.com kdy 27.09.2006, 21:51:19
No já mám tedy Plzeň taky blíž jak Prágl.. ;D ;)

To já taky, ale na Prahu mi jede prostředek veřejné hromadné dopravy každou hodinu. Do Plzně nee. Jedině že bys to vzal přes náš dvoreček a odvezl bys mne tam i zpátky.  ;D ;D ;D V případě, že se povezu jako královna, ne královna - carevna, tak jedu kamkoliv.  ;D ;D ;D

Tak uživatelé kostek z okolí Plzně, připíchněte si špendlíček do mapy. Ať je každému ozřejmeno, zda konat sraz v Plzni nebo ne. Aby to pak nebyl sraz pro "mulaha" a pro "banana.com".

***Banana.com

Citace od: Jarmila kdy 03.10.2006, 16:43:00
[Tak uživatelé kostek z okolí Plzně, připíchněte si špendlíček do mapy. Ať je každému ozřejmeno, zda konat sraz v Plzni nebo ne. Aby to pak nebyl sraz pro "mulaha" a pro "banana.com".

Já myslím, že s Mulahem klidně zajdeme do hospy i ve dvou:-)))

Jarmila

Citace od: banana.com kdy 03.10.2006, 16:58:01
Citace od: Jarmila kdy 03.10.2006, 16:43:00
[Tak uživatelé kostek z okolí Plzně, připíchněte si špendlíček do mapy. Ať je každému ozřejmeno, zda konat sraz v Plzni nebo ne. Aby to pak nebyl sraz pro "mulaha" a pro "banana.com".

Já myslím, že s Mulahem klidně zajdeme do hospy i ve dvou:-)))

Snad se nebojíš setkání s ostatními AFOLy.  ;D ;D ;D

mulah

Zápíchnem káru někde u vlakáče a jde se po Americký Tour de Bier. Ručím za to že nakonec nedojdem,bo je tam snad 30 hospod >:D

***Banana.com

Citace od: Jarmila kdy 03.10.2006, 17:04:50
Snad se nebojíš setkání s ostatními AFOLy.  ;D ;D ;D

Odpovím raději PM. >:D

***Banana.com

Citace od: mulah kdy 03.10.2006, 17:11:06
Zápíchnem káru někde u vlakáče a jde se po Americký Tour de Bier. Ručím za to že nakonec nedojdem,bo je tam snad 30 hospod >:D
Jo jo, a některé fungují i jako striptýz bary, pokud vím, takže možná bychom skončili i úplně jinde ;D

mulah

ÓÓÓ kolga se vyzná. Ale né,do Elektry nepujdem,bo tam točí jenom 19° pívo-tuším že Červenýho draka

Jarmila

Citace od: banana.com kdy 03.10.2006, 17:57:13
Citace od: mulah kdy 03.10.2006, 17:11:06
Jo jo, a některé fungují i jako striptýz bary, pokud vím, takže možná bychom skončili i úplně jinde ;D

To jste si, chlapci, nějak popletli fórum.  ;D AFOL = dospělý příznivec lega, ne Alkoholik, Flink, Obejda, Lump  ;D ;D ;D

***Banana.com

Jarush, co takhle Active Friendly Old Lady?  ;D >:D

***Banana.com

Citace od: Jarmila kdy 03.10.2006, 18:01:24
To jste si, chlapci, nějak popletli fórum.  ;D AFOL = dospělý příznivec lega, ne Alkoholik, Flink, Obejda, Lump  ;D ;D ;D

Jo jo, poznávám se v té definici.. ;D >:D

MiP

Jelikož to mám daleko všude, tak určitě nedorazím...  :'( :'( Ach jo, Moravo, Moravo....
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

mulah

Člověče,ta níže uvedená definice,jakoby snad i seděla na mě.