Má smysl kupovat Imperial Star Destroyer

Založil rasik8, 08.09.2006, 11:42:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rasik8

Moc rád bych ho dostal pod stromeček, ale neznám SW je 3899Kč dobrá cena?Už ho někdo má? :)
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

rdk

Citace od: Legac kdy 08.09.2006, 11:42:42
Moc rád bych ho dostal pod stromeček, ale neznám SW je 3899Kč dobrá cena?Už ho někdo má? :)

Promiň, ale to je trochu divnej dotaz, ne? Buď se ti líbí a nebo nelíbí... ::)

J_BOB

ale zase su tam dobre figurky....stormtroopers, red guar a !Grand Moff Wilhuff Tarkin! ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Raistlin M

Citace od: lordvader kdy 08.09.2006, 12:32:45
Ehm, za 3500 by musely i zpívat a tancovat....  ;D
Vzhledem k tomu, že set nemáš, tak přeci nemůžeš vědět, zda alespoň netancují. ;D

Já ty minifigy rovnou vyloučím z modelu do pořadačů na figy. Napřed je tedy chvíli postavím na regálek na vystafku.
Model upravím do správného poměru - kukaň:trup.

Jarmila

Mám technickou připomínku, tedy spíš dotaz. Proč furt hledáte smysl v kupování toho nebo onoho setu lega?
Líbí se mi set? Líbí. Jsem ochotná za něj vydat tuto částku? Jsem. Mám na něj? Mám. Koupím si ho nebo raději jiný? Koupím. Tak jdu a koupím a žádný smysl v tom nehledám. Takhle kupuji já. To musí být nějaká mužská specialita, hledat smysl v kupování kostiček.  :D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

MiP

Citace od: Jarmila kdy 08.09.2006, 12:53:44
Mám technickou připomínku, tedy spíš dotaz. Proč furt hledáte smysl v kupování toho nebo onoho setu lega?
Líbí se mi set? Líbí. Jsem ochotná za něj vydat tuto částku? Jsem. Mám na něj? Mám. Koupím si ho nebo raději jiný? Koupím. Tak jdu a koupím a žádný smysl v tom nehledám. Takhle kupuji já. To musí být nějaká mužská specialita, hledat smysl v kupování kostiček.  :D

S tímto nezbývá než souhlasit... Taky nějak nechápu, proč se tu někdo ptá, jestli si má koupit to či ono. Buďto se mi něco líbí, chci to a mám na to, tak to koupím... A že dá pořídit o usmolené 4 stovky někde levněji, bych tak nějak neřešil, viz. výše. To je, jako kdybych si šel kupovat triko a ptal se tu, jestli si mám koupit červené nebo modré...  ;D
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Mtron

no , myslím , že se ptá na něco jiného. Musí svým rodičům vysvětlit proč zrovna tak drahý set a ne něco levnějšího nebo více účelového. Kup si ho nebo si nech koupit. Je to super set a rodičům řekni, že je to nutnost mít tenhle set , protože se tu schyluje k intergalaktické válce a co by si měl za armádu nemít Imperial Star Destroyer  >:D Jinak řečeno měl by si ho mít pokud chceš být sběratel SW.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Raistlin M

Citace od: lordvader kdy 08.09.2006, 14:46:26
Mno, líbí, nelíbí, mě by se líbilo mít všechny SW sety, ale když dám peníze do tohodle, tak je musím někde jinde zkrátit.... Proto taky všechno prohlížím ze strany estetické (když už to koupím, bude to vystavené).

Záleží myslím i dost na tom, co všechno už z menších setů máš. Možná by se na výstavce skvělo lépe několik menších setů, než jedna velká ... tur domácí ...  8)
A to nemluvim o počtu figurek a rozmanitosti dílků s SW tématikou, pokud místo ISD koupíš ty menší. (Pokud je tedy už skoro všechny nemáš)

***Banana.com

Souhlas. Buď se mi set líbí, mám na něj, a koupím si ho. Nebo na něj nemám, a oželím ho. Nebo se mi nelíbí, a neberu ho ani za super cenu - v mém případě jsem např.nechal v Makru jezerní lidi za 240,- Kč...

fuli

Citace od: banana.com kdy 08.09.2006, 15:08:20

Souhlas. Buď se mi set líbí, mám na něj, a koupím si ho. Nebo na něj nemám, a oželím ho. Nebo se mi nelíbí, a neberu ho ani za super cenu - v mém případě jsem např.nechal v Makru jezerní lidi za 240,- Kč...
Pod to se podepisuju. Sbírám sice Star Wars, ale např. 7256 jsem si nekoupil, protože strašné je v tomto případě slabé slovo. Naopak Millennium Falcon jsem chtěl, ale ta cena se mi zdála trochu moc.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

hombre

Citace od: J_BOB kdy 08.09.2006, 12:22:25
ale zase su tam dobre figurky....stormtroopers, red guar a !Grand Moff Wilhuff Tarkin! ;)

...dát tři litry za pár minifigů, to je už případ pro Chocholouška !

otaznik

Citace od: hombre kdy 13.09.2006, 16:50:30
...dát tři litry za pár minifigů, to je už případ pro Chocholouška !
Ono je k těm minifigům i přes 1300 dílů...

buf91

Taková Jabova jachta se mi líbí víc, příjde mi realističtšjší a navíc celkem dobrej nápad jí udělat( taky tam nejsou špatny minifigy :)), ale imperium je imperium, řiď se citem, tedy pokud nejsi jedi, potom používej sílu.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Dum Dum

Citace od: Ondrej kdy 04.10.2006, 15:53:55
No je docela dobrý že tam je imperiální R2-D2 ;D

Já si myslím že tam je R2-D5 ;D jelikož ho mám doma
Následuj svou sílu....

Dejv

Taky bych se více přiklonil k Jabba´s Sail Barge. .  U ISDéčka se mi nezamlouvá ten poměr k figům ( jak bylo řečeno výše ;D )

Dum Dum

Citace od: sparkz kdy 16.11.2006, 19:43:26
Taky bych se více přiklonil k Jabba´s Sail Barge. .  U ISDéčka se mi nezamlouvá ten poměr k figům ( jak bylo řečeno výše ;D )

Až ho budete mít tak budete říkat něco jiného ;D ;D ;D ;D
Následuj svou sílu....

J_BOB

ja si myslím, že ISD je super, až na ten zrúbaný spodok  :P keby to nespravili ploché tak je dokonalý
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Dejv

Svůj názor na toto asi nezměním...  Ale proti vkusu žádné námitky..  ;D

Martin Samek

Kdyby to mělo být k poměru k figům,tak je šest metrů dlouhý ::)
STAR WARS FOREVER !!!

TomG

Citace od: Martin Samek kdy 11.02.2007, 14:29:59
Kdyby to mělo být k poměru k figům,tak je šest metrů dlouhý ::)
Jen sest metru? :))
Pokud pocitam spravne.  Tak u ISD II se udava delka 1600 m po posadku priblizne s vyskou 1,8 m. A pri velikosti minifiga cca 4 cm to dela delku 35,6 metru pri ISD v minifig meritku :)
Only the best can survive.

Dejv

Myslím, že nemá cenu probírat poměr velikosti setu k minifigovi.. Jak byste například postavili Death Star II? Při průměru 900 km by v minifig měřítku měla kolem 20 km (!)  hmm.. to by byl pěknej set, ale kam bych ho dal?

Ale k tématu: pokud se ti ISD líbí, tak má smysl si ho koupit  ;)

TomG

Citace od: sparkz kdy 11.02.2007, 15:22:30
Myslím, že nemá cenu probírat poměr velikosti setu k minifigovi.. Jak byste například postavili Death Star II? Při průměru 900 km by v minifig měřítku měla kolem 20 km (!)  hmm.. to by byl pěknej set, ale kam bych ho dal?

Ale k tématu: pokud se ti ISD líbí, tak má smysl si ho koupit  ;)

Pronajmes si nejaky vetsi asteroid a mas vysmato :)
Only the best can survive.