Dostal jsem trup velké pirátské lodě a další lego+foto

Založil eskymak, 19.07.2006, 18:46:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

eskymak

Mám kámoše tomu rodiče kupují lego ale on zbírá jen "bajonykli" a tak mi přines tašku lega co nechce :) tak sem to přebral a našel jsem tam trup velké pirácké lodi ještě s nejakými troskamy - 2 plachty bez stěžní, 3 děla, pětičlenou posátku, kormidlo a to je vše :( dalé taška obsahova, rytíře, koně, trup policejní lodě, nekompletní UFO talíř s 5 ufony, 2 malé lodě, a dalších 25 minifigů všeho druhu taky různý zbraně, zbroje, a další výbavu
a taky nějaké zbytečné krámy co do lega vůbec nepatří
a ani jeden návod
pirátskou "lod" se mi podařilo částečně zrekonstruovat, ale stále se na ní pracuje, ale mám málo kostek co by se k ní hodily
úplně dole je ten UFO talíř
fotky jsou z mobilu

cembry

eskymak

Citace od: cembry kdy 19.07.2006, 18:48:28
Zajimavy! Seznamis me se svym kamosem?  ;)
no, on se bohužel odtěhoval, ale už po něm pátrám ;D

otaznik

Citace od: eskymak kdy 19.07.2006, 18:46:50
Mám kámoše tomu rodiče kupují lego ale on zbírá jen "bajonykli" a tak mi přines tašku lega co nechce :) tak sem to přebral a nešel jsem tam trup velké pirácké lodi ještě s nejakými troskamy - 2 plachty bez stěžní, 3 děla, pětičlenou posátku, kormidlo a to je vše :( dale taška obsahova, rytíře, koně, trup policejní lodě, nekompletní UFO talíř s 5 martany, 2 malé lodky, a dalších 25 minifigů všeho druhu taky různý zbraně, zbroje, a další vybavu
a taky nějaké zbytečné krámy co do lega vubec nepatří
a ani jeden návod
pirátskou lod se mi podařilo částečně zrekonstruovat, ale stále se na ní pracuje ale mám málo kostek co by se k ní hodily
fotky jsou z mobilu
A ještě prosím prostudovat diakritiku v českém jazyce. Děkuji!  :-\

eskymak

Citace od: otaznik kdy 20.07.2006, 16:00:16
Citace od: eskymak kdy 19.07.2006, 18:46:50
Mám kámoše tomu rodiče kupují lego ale on zbírá jen "bajonykli" a tak mi přines tašku lega co nechce :) tak sem to přebral a nešel jsem tam trup velké pirácké lodi ještě s nejakými troskamy - 2 plachty bez stěžní, 3 děla, pětičlenou posátku, kormidlo a to je vše :( dale taška obsahova, rytíře, koně, trup policejní lodě, nekompletní UFO talíř s 5 martany, 2 malé lodky, a dalších 25 minifigů všeho druhu taky různý zbraně, zbroje, a další vybavu
a taky nějaké zbytečné krámy co do lega vubec nepatří
a ani jeden návod
pirátskou lod se mi podařilo částečně zrekonstruovat, ale stále se na ní pracuje ale mám málo kostek co by se k ní hodily
fotky jsou z mobilu
A ještě prosím prostudovat diakritiku v českém jazyce. Děkuji!  :-\
chápu že občas něco chybí ale mám ruku v sádře něco se píše opravdu dost blbě jednou rukou, jsem zviklej psát oběma a zus si jednou rukou napsat třeba d s háčkem

myth

Citace od: eskymak kdy 20.07.2006, 16:25:47
chápu že občas něco chybí ale mám ruku v sádře něco se píše opravdu dost blbě jednou rukou, jsem zviklej psát oběma a zus si jednou rukou napsat třeba d s háčkem

V zmysle pravidiel (ktoré máš určite prečítané) je diakritika povinná. Prosím dodržiavať.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

eskymak

vím pravidla jsem čet ale z mé strany není momentálně možné nějaké písmenko napsat, ale pravidla jsou pravidla chápu

Raistlin M

Citace od: eskymak kdy 20.07.2006, 16:51:48
vím pravidla jsem čet ale z mé strany není momentálně možné nějaké písmenko napsat, ale pravidla jsou pravidla chápu

Nic si z toho nedělej. Jsou tu tací, co na háčky kašlou úplně a nikdo je neřeší. ;)

To Lego by mohlo bejt lépe vyfocený, jinak je to fajn. Darovanýmu koni na zuby nehleď. ;) ;D

eskymak

Nic si z toho nedělej. Jsou tu tací, co na háčky kašlou úplně a nikdo je neřeší. ;)

To Lego by mohlo bejt lépe vyfocený, jinak je to fajn. Darovanýmu koni na zuby nehleď. ;) ;D
Citace
asi tak ale mohlo te bejt alespon kompletní

Raistlin M

Citace od: eskymak kdy 20.07.2006, 17:41:57

Citace
asi tak ale mohlo te bejt alespon kompletní

Ani kompletní ještě není vítězství. Další věc je stav. Jednak polámané, nebo okousané kostky, za druhé zažloutlé a vyšisované kostky.  ;)

Cavelon

Raistlin M

Citace od: Cavelon kdy 21.07.2006, 07:05:23
Citace od: Raistlin M kdy 20.07.2006, 17:51:52
vyšisované kostky.  ;)

To sú aké?

Vybledlé od sluníčka. ( bývá to červená a mám pocit že i žlutá barva )

cembry

Citace od: Raistlin M kdy 21.07.2006, 07:32:30
vyšisované kostky.  ;)

To sú aké?

Mel jsem za to, ze to dela predevsim modra barva. Mam modrou motorku z prodejny motorek 6373 a je dobre videt, z ktery strany na ni svitilo. Leva strana zcela v poradku, prava naprosto kompletne zmenila barvu...  :(

Raistlin M

Citace od: cembry kdy 21.07.2006, 08:04:47
Citace od: Raistlin M kdy 21.07.2006, 07:32:30
vyšisované kostky.  ;)

To sú aké?

Mel jsem za to, ze to dela predevsim modra barva. Mam modrou motorku z prodejny motorek 6373 a je dobre videt, z ktery strany na ni svitilo. Leva strana zcela v poradku, prava naprosto kompletne zmenila barvu...  :(

Modrá bejvá spíš dost často zažloutlá. Vyšisovanou jí mám snad jen z čištění. ;)