(Vlastny) Anakinov vyvin...

Založil MwK, 10.07.2006, 09:13:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Tak som si zase niečo postavil...pre istotu sú to len figúrky... ;)
Ale nie obyčajné,teraz je to vyvin Anakina Skywalkera od mladosti až po Dartha Vadera...
Jednotlive figúrky sú označené číslami :

1 - 1 : Mladý Anakin ako víťaz klzákov...
1 - 2 : Mladý jedi (par sekundový zaber na konci EP1)
     2 : Starší jedi (originál z EP2)
     3 : Starší jedi (po súboji z Grófom...roboticka ruka...)
     4 : Rytier jedi (z EP3...je to vlastne zmixovane telo...)
   TV : Darth Vader (žiadna zmena-je tam skôr na udržanie hodnoti... :P)

Len ta pre zaujímavosť nemal som 5-ku kocku tak som tam dal TV... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

zakm

Je to dosť dobrý nápad , a ja by som ešte pridal Darth Vader s jeho znetvorenov hlavou bez masky ako na konci VI. epizody ked ho Luke Skywalker odvádzal preč ked umieral . ;D
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Dargnon

Je to pěkný. Přidal bych tu posmrtnou fázi kdy dosáhl nesmrtelnosti a existence "v síle", jak na konci 6tky tam je on Yoda, ObiWan... jak sou jako duchové na tom Endoru :)

To je podstatná věc protože to dokazuje že Jedi a jejich Učení je taky silný jako Temná Strana - ta možná dokáže zachovat život i v umírajícím těle, ale Jedi pak dosáhne tý "andělský formy" a prostě posmrtnýho života. Zatímco Dark Jedi jen ovládne hmotu během života.

Šimněte si na konci Ep3 jak Yoda řiká ObiWanovi že ho kontaktoval QuiGon (bo jak se menuje), že dosáhnul tý nesmrtelnosti, a řiká ObiWanovi aby během sv ého "pobytu" na Tatooine studoval právě tuletu věc. ObiWan se pak v Ep4 nebojí smrti protože je natěšenej na ten posmrtnej život  :D

Hansel

Já bych tam zase dal Anakina po souboji s Obi Wanem. Takové to torzo bez ručiček a nožiček ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

fuli

Citace od: Dargnon kdy 10.07.2006, 17:34:44
To je podstatná věc protože to dokazuje že Jedi a jejich Učení je taky silný jako Temná Strana - ta možná dokáže zachovat život i v umírajícím těle, ale Jedi pak dosáhne tý "andělský formy" a prostě posmrtnýho života. Zatímco Dark Jedi jen ovládne hmotu během života.
Ovšem sithové na tom taky nejsou špatně. Imperátor(Palpatine) se několikrát vrátil do klonovaného těla, duch Exara Kuna přežíval na Yavinu IV čtyři tisíce let a poté vstoupil do jednoho ze studentů akademie jedi a málem zabil Luka Skywalkera.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

MwK

Citace od: fuli kdy 10.07.2006, 22:40:16
Ovšem sithové na tom taky nejsou špatně. Imperátor(Palpatine) se několikrát vrátil do klonovaného těla, duch Exara Kuna přežíval na Yavinu IV čtyři tisíce let a poté vstoupil do jednoho ze studentů akademie jedi a málem zabil Luka Skywalkera.
A myslis ze Palpatine mohol pokojne spavat?Ved pozabijal tolko ludi a nevinnych tvorov :'(!
Myslim ze v tomto ma pravdu Dargnon pretoze mat pokoj po smrti a dokazat sa vracat vo forme "ducha" (ved Obi sa vratil a vstupil do Lukovho tela a s jeho pomocov porazili uz neviem kolki krat znovuzrodeneho Imperatora... :D)je lepsie mat slavu pocas zivota ako potom...Vlastne co sa stane zo Sithom ked zakape ???

A dakujem ze sa vam moja praca pacila!(mozno sem v blizkej buducnosti pridam aj tych ostatnych anakinov-mam postavit anakina stareho alebo mladeho z specialnej trilogie na konci EP6?)

fuli

Citace od: MwK kdy 12.07.2006, 08:45:53
A myslis ze Palpatine mohol pokojne spavat?Ved pozabijal tolko ludi a nevinnych tvorov :'(!
Myslim ze v tomto ma pravdu Dargnon pretoze mat pokoj po smrti a dokazat sa vracat vo forme "ducha" (ved Obi sa vratil a vstupil do Lukovho tela a s jeho pomocov porazili uz neviem kolki krat znovuzrodeneho Imperatora... :D)je lepsie ako mat slavu pocas zivota ako potom...Vlastne co sa stane zo Sithom ked zakape ???

A dakujem ze sa vam moja praca pacila!(mozno sem v blizkej buducnosti pridam aj tych ostatnych anakinov-mam postavit anakina stareho alebo mladeho z specialnej trilogie na konci EP6?)
S tím souhlasím, chtěl jsem jen říct, že sithové měly podobné schopnosti.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

J_BOB

Citace od: MwK kdy 12.07.2006, 08:45:53
Myslim ze v tomto ma pravdu Dargnon pretoze mat pokoj po smrti a dokazat sa vracat vo forme "ducha" (ved Obi sa vratil a vstupil do Lukovho tela a s jeho pomocov porazili uz neviem kolki krat znovuzrodeneho Imperatora... :D)je lepsie mat slavu pocas zivota ako potom...Vlastne co sa stane zo Sithom ked zakape ???

rozhodne stareho...btw, ani 3 vyzera pomerne nastvane s Lukovym faceom....asi neni z novej ruky moc nadseny :) abo sa mi ten xicht len zda?
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

MwK

Ako jediny si uhadol moj zamer!Ano,mal byt co najviac nastvany a preto sa mi tam hodil lukov xichtik... >:D
Ps:pripajam tych"duchov"...(fotku som musel skracovat na menej ako 512kb... :-[ ::))