Chce si někdo rozšířit sbírku?

Založil Jindroush, 13.06.2006, 22:56:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 13.06.2006, 22:56:46
dlouhatánskej link
Kua, kdyby to nekončilo tak brzo a on neposílal jen do USA, tak bych do toho snad šel.

EDIT: To je samozřejmě sranda, LEGO mám rád, ale to si radši pořídím byt  ;D ;D

Micho

Citace od: otaznik kdy 13.06.2006, 23:06:36
Citace od: otaznik kdy 13.06.2006, 23:05:23
Kua, kdyby to nekončilo tak brzo a on neposílal jen do USA, tak bych do toho snad šel.

To je samozřejmě sranda, LEGO mám rád, ale to si radši pořídím byt  ;D ;D

Ale napoly by sme do toho mohli ísť, nie?  ;)

***Banana.com

Citace od: otaznik kdy 13.06.2006, 23:06:36
Citace od: otaznik kdy 13.06.2006, 23:05:23

To je samozřejmě sranda, LEGO mám rád, ale to si radši pořídím byt  ;D ;D

No, kdybych prodal svůj byt, tak bych to mohl vzít za Sofort, a ještě by mi zbylo na Octavii socku možná... ;D

chadzi

tywoe to je teda klasik  :o :o :o :o :o ale nema tam zadny castle tak to neberu  ;)

Jenčula

:o Tolik nádherných Town setů, až mně to dojalo. Škoda, že si tak rychle nemůžu vyřídit hypotéku... doma by to určitě pochopili... ;D Nepůjčí mi někdo milión?? Budu mu pak to lego také půjčovat. >:D

...jak dokáže jeden "dlouhatánskej link" zkazit celý den (život??)... :D

peter

Nějak mě to nechává klidným. Je to sice hezké na pohled, to jako jo, ale já jsem radši, když si svoji sbírku zvětšuji postupně a vlastními silami. Nějak za ta léta co Lego sbírám, jsem zjistil, že mám největší radost z toho, když se to hromadí postupně. Koupit takhle všechno na ráz, by mě asi nepotěšilo :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

TomG

Ber to tak, ze bys to pul roku rozbaloval, tridil a premyslel co prodas dal :)
Only the best can survive.

expertik

Citace od: peter kdy 14.06.2006, 07:47:21
Nějak mě to nechává klidným. Je to sice hezké na pohled, to jako jo, ale já jsem radši, když si svoji sbírku zvětšuji postupně a vlastními silami. Nějak za ta léta co Lego sbírám, jsem zjistil, že mám největší radost z toho, když se to hromadí postupně. Koupit takhle všechno na ráz, by mě asi nepotěšilo :-\

Moja reč....

MiP

Koupit takhle všechno na ráz, by mě asi nepotěšilo :-\
Jo souhlasím. Ono na sbírání čehokoliv je nejlepší asi to, když to člověk asi nemá všechno, protože má motivaci. Jakmile vše získá, ztratí motivaci. Alespoň tak to vidím já.
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

TomG

Citace od: MiP kdy 14.06.2006, 08:22:36
Koupit takhle všechno na ráz, by mě asi nepotěšilo :-\
Jo souhlasím. Ono na sbírání čehokoliv je nejlepší asi to, když to člověk asi nemá všechno, protože má motivaci. Jakmile vše získá, ztratí motivaci. Alespoň tak to vidím já.

No obavam se, ze tohle je jen zlomek vsech setu co TLC, kdy vydalo :)

muzzo

Bych to nechtěl balit do balíků a posílat poštou.

TomG

Citace od: muzzo kdy 14.06.2006, 08:26:07
Bych to nechtěl balit do balíků a posílat poštou.

A co rozbalovani, kdyby ti to prislo? :)

Jarmila

Se mnou to tedy ani nehlo. Příliš monstrózní.
Souhlasím s Peterem. Raději si budu dělat menší radosti, ale častěji, než se nechat zavalit takovýmhle nákupem.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

muzzo

Citace od: TomG kdy 14.06.2006, 08:27:28
A co rozbalovani, kdyby ti to prislo? :)

Kdyby mi tohle přišlo domů, tak by mi lego zůstalo, jako jediná a poslední láska. ;D

Llevelyn

CitaceKdyby mi tohle přišlo domů, tak by mi lego zůstalo, jako jediná a poslední láska.

Ženy /muži/ přicházejí a odcházejí.. Lego zůstává.

Ale takovýhle monstrum by nás zavalilo..  >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Millan

Citace od: Jarmila kdy 14.06.2006, 08:29:02
Se mnou to tedy ani nehlo. Příliš monstrózní.
Souhlasím s Peterem. Raději si budu dělat menší radosti, ale častěji, než se nechat zavalit takovýmhle nákupem.
myslim,ze to neni zas az takovy mnozstvi..kdyby to sesypal do jedny bedny bez krabic,bylo by to tak 50-100kg.Takze ja bych dal maximalne 3000US!(600 kc/kg za stav a za kompletnost...) :P

Zkusim se ho zeptat...

P.S. AT zije kiloware!!! ;)

Micho

Citace od: chadzi kdy 14.06.2006, 07:05:00
tywoe to je teda klasik  :o :o :o :o :o ale nema tam zadny castle tak to neberu  ;)

Presne som na to včera myslel, že to pre teba nebude ...  ;)

Jindroush

Jsem to prohnal počítacíma skriptama, odhadlo to asi 120 000 dílů, takže je to určitě hrubo přes 250kg. Přes 900 setů celkem, jen asi 350 unikátních. MSRP i zvýšená o inflaci cca 30 000 USD a jaksi v tomhle stavu neklesá.

Jinak se shodně s Peterem domnívám, že se takhle sbírka pořídit nedá, je to proti logice sbírání. A na kšeft je to pekelně drahý.  ;)

TomG

No je to lakadlo pro nejakeho bohace, co nevi co s prachama, pripadne aby mohl rict, ze na to ma:)

MildaPajda

Me to teda nedojalo... prestoze sem maximalista, tak todle je fakt sila... ;)
No ne, je to pekny, ale kdybych ty prachy mel, tak je vrazim do neceho jineho...;)
za cenu KW by se o tom dalo uvazovat... ;)  ale tridit bych to nechtel!...
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

TomG

Vzal by sis dovolenou na nejaky ten mesic a je o zabavu postarano :)

Llevelyn

A nikdo to nekoupí.. takže to bude muset rozkouskovat..

A nastane naše šance.. ;D ;D ;D ;D

chadzi

otaznik

Kdybych na to měl, hned bych do toho šel. Je to nádherný, úžasný a bombastický!

Jindroush

Koupit, rozbalit, díly roztřídit do krabic, papundekly odvýzt do sběru, ptákoviny (Belville, Trains) prodat. To by byla makačka  8)

Jarmila

Citace od: Jindroush kdy 14.06.2006, 10:53:38
Koupit, rozbalit, díly roztřídit do krabic, papundekly odvýzt do sběru, ptákoviny (Belville, Trains) prodat. To by byla makačka  8)

A za rouhačství = papundekly odvýzt do sběru a nactiutrhání = ptákoviny (Belville, Trains) autora výše uvedeného příspěvku vyobcovat z komunity AFOLů.  ;D ;D ;D ;D ;D a doživotně mu zakázat přístup na "kostky".   ;D ;D ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

chadzi

tak 1000 usd za cast toho by se dalo. za 42K radsi koupit pozemecek nebo byt (oboje mini)

TomG

Citace od: Jarmila kdy 14.06.2006, 10:57:28
Citace od: Jindroush kdy 14.06.2006, 10:53:38

A za rouhačství = papundekly odvýzt do sběru a nactiutrhání = ptákoviny (Belville, Trains) autora výše uvedeného příspěvku vyobcovat z komunity AFOLů.  ;D ;D ;D ;D ;D a doživotně mu zakázat přístup na "kostky".   ;D ;D ;D ;D ;D
No nevim, ja papundelky vyhazuju :)

Llevelyn

No vzniká dilema.. byt či dům? S takovou haldou lega by to chtělo pomalu stodolu jen na lego.. >:D

Za milion a půl si stejně člověk moc nenavybírá... je li levné bydlení, není v regionu práce a naopak.

Takže raději takovej kopec lega.. a rozprodat co nepotřebuju/  u mě věc neznámá, já potřebuju všechno/ a bavit se tím, jak pár človíčků puklo závistí.. ;D ;D ;D I lego je slušná investice..