Vlastní hrdina

Založil Marťan, 11.06.2006, 12:01:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Kdysi tu byl jeden obrázek hrdiny, který se mi tak zalíbil, že jsem se pokusil taky o něco takového. No, vyzkoušel jsem něco udělat, ale nevím, jestli to je dobré, co na to říkáte? Chtělo by to asi něco ještě vylepšit.....

Tomášek

Na Tvém výtvoru nevidím nic zajímavého  ??? - Snad jen to, že jsi tam použil non-LEGO díly... ??? ??? ???
Procházím DARK AGE.

Marťan

Citace od: Tomášek kdy 11.06.2006, 12:04:02
Na Tvém výtvoru nevidím nic zajímavého  ??? - Snad jen to, že jsi tam použil non-LEGO díly... ??? ??? ???

no právě, nechal jsem se inspirovat právě tím hrdinou, který měl na sobě taky obsaženy non-lego dílky....

chadzi

me to hned trklo o cem mluvis. kde jsi vzal tu helmu? vyrobeny nebo nejaky non-lego.  me se libi ta helma, ale ten habit je takovej moc smudla

BTW tomasek evidentne tvuj pokus nepochopil

Tomášek

Citace od: chadzi kdy 11.06.2006, 12:11:00
Uz sem to pochopil.... ;D....mno, neni to spatny....to musela byt piplacka s tema vlasama....ten cizí model je taky pěknej... ;)
Procházím DARK AGE.

Marťan

me to hned trklo o cem mluvis. kde jsi vzal tu helmu? vyrobeny nebo nejaky non-lego.  me se libi ta helma, ale ten habit je takovej moc smudla

ta helma je vyrobená z helmy netopýra (původně měla netopýří křídla) ty jsem jemně odstranil, aby nebylo poznat že tam něco bylo a pilníčkem jsem to pak ještě trošku upravil...... jinak ten hábit, no taky souhlasím, ale zatím nemám jinou látku,která by se dala použít na ohoz..... :-[ a papírem to dělat, to mi příjde trošku blbý...

Marťan

Citace od: Tomášek kdy 11.06.2006, 12:12:47
Uz sem to pochopil.... ;D....mno, neni to spatny....to musela byt piplacka s tema vlasama....ten cizí model je taky pěknej... ;)

:) no ono to nejsou vlasy, to by je měl asi moc dlouhý... ;D ale myslel jsem tím, že to je prostě taková ozdoba (něco jak peří ale trochu jinak)

Marťan

to musela byt piplacka s tema vlasama....

musel jsem nastříhat přibližně stejně dlouhý kousky provázku a pak jsem to jedním provázkem u konce stáhnul a udělal několik otoček a nakonec jsem to spevnil kapkou lepidla (ten konec) aby to pořádně drželo a nerozjíždělo se to a bylo to.....

Vasyk

Citace od: Marťan kdy 11.06.2006, 12:18:36

musel jsem nastříhat přibližně stejně dlouhý kousky provázku a pak jsem to jedním provázkem u konce stáhnul a udělal několik otoček a nakonec jsem to spevnil kapkou lepidla (ten konec) aby to pořádně drželo a nerozjíždělo se to a bylo to.....

Moc hezký! Vypadá jako nějaký germánský bojovník, ten plášť by mohl být nějaký kožich ne?

Marťan

Citace od: Vasyk kdy 11.06.2006, 12:20:14
Citace od: Marťan kdy 11.06.2006, 12:18:36

Moc hezký! Vypadá jako nějaký germánský bojovník, ten plášť by mohl být nějaký kožich ne?

no jak jsem to dělal, tak mě taky hned napadlo, že to je spíš jak kožich a že je to moc tlusté, no a právě i ta ozdoba (co mu trčí z té přilby) připomíná ty germánské bojovníky nebo nějaké seveřany či vikingy....tak jsem to tak nakonec nechal...ale ten plášť mu asi ještě nějak změním.

Millan

Jak si ho pojmenoval? Navrhuji - princ berani kozisek  >:D

Jinak zajimavej pokus,akorat pusobi opticky velice malym vzrustem ??? Koneckoncu, oni to vlastne vetsinou prckove byly..

Aki

Tedy než nějaký seveřan, to vypadá na Huna či Avara (podle toho chocholu z "žíní"), ostatně právě asijští kočovníci jsou spíše malí. Seveřané byli vzrůstem spíš na opačné straně schematu.  ;)
Z toho vyplývá že bych mu dal spíše zbroj z ninjů a nějakého koníka (případně i šavli z pirátů místo meče). Jinak to není špatné.

Sice nejsem velkým příznivcem řezání do orig dílků, ale tahle přilba je bez těch křídel prostě mnohem lepší.  :-\

Marťan

Citace od: Aki kdy 11.06.2006, 23:21:29
Sice nejsem velkým příznivcem řezání do orig dílků, ale tahle přlba je bez těch křídel prostě mnohem lepší.  :-\

no to já taky ne, ale měl jsem tu přilbu jen jednu a nevěděl jsem co s ní a ani jsem jí na nic nemohl použít, tak jsem s ní provedl menší pokus.... :)

Nede23

Citace od: Marťan kdy 11.06.2006, 12:01:38
Kdysi tu byl jeden obrázek hrdiny, který se mi tak zalíbil, že jsem se pokusil taky o něco takového. No, vyzkoušel jsem něco udělat, ale nevím, jestli to je dobré, co na to říkáte? Chtělo by to asi něco ještě vylepšit.....

Pěkný, akorát co mi tam chybí je nějakej erb, nebo něco takovýho. Prostě nějak barevně rozbít tu šedou...

Gladius: Nevím z čeho je to brnění, jestli je to nějaký lego (v tom případě teda potěž pánbůh) nebo nějakej obyč plast. Každopádně by to vypadalo líp, kdyby to nebylo natřený štětcem, je to takový upaplaný.

buf91

Mě se nelíbí ta prosvítající zelená na helmě ::)
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Lord.obiv

No mě se ten hrdina od marťana moc líbí :D
Budiž LEGO