3- stupnova prevodovka

Založil pongo94, 31.05.2006, 20:27:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

pongo94

Neni na tom moc toho vidiet, lebo je to fotene mobilom.Ten snekovy prevod na vrchu radi rychlosti.A to cervene vzadu je spojka.Mam aj video, ale ten format sem nemozem dat.

Jindroush

Není vidět vůbec nic. Nestálo by za to chvilku počkat a dát sem nějaký opravdový fotky? Focení mobilem by mělo bejt zákonem zakázaný.  :(
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

peter

Kvalita fotek mi vůbec nevadí, spíš bych viděl chybu ve fotografovi. Není zde totiž zachyceno skoro nic, jen dva detailní záběry na dvě ozubená kola, ze kterých se nepozná vůbec nic. Chtělo by to udělat spíš pár fotek, kde by ten mechanismus byl vidět pěkně celý.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Rob

#3
tak tak, nebu sem dát .ldr

a) foť z větší vzdálenosti a pak to případně vyřízni
b) některé foťáky mají i makro
c) už se tu někde povalují tipy na to, jak udělat dobré fotky. (bohužel nevím kde, během té půlroční pauzy jsem nějak vypadl z rytmu. Nějaký schopnější moderátor mě ale jistě doplní.)

EDIT: je to tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=1796.0. připíchnuto.
Rob

corelxt

mam sto chuti se k tvemu fotograficekmu dilu vyjadrovat velice sproste a vyvozovat zavery o tve soudnosti. ale raadsi mlcim. treba ti to samotnymu casem dovakne..

niessnet

Ale nebuďme na něj tak tvrdí. Myslel to dobře. Chce to trénink ve fotografování.
I když nejsem zrovna technic fanda, tak by mě provední zajímalo. Zkus to vyfotit i z jinýho úhlu, jiné vzdálenosti atd. Když ani odborníci z toho nic nepoznají, my neznalí věci máme z těchhle fotek houby tuplem.
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

pongo94

Možno tam niečo dám na začiatku školského roku lebo som to robil v škole na legovom krúžku. Pripadne aj fotky pneu motora ktorý som staval už doma .(-: